tiistai 20. huhtikuuta 2021

Palettirakkautta

Maailma on pullollaan toinen toistansa upeampia paletteja, mutta itse olen niiden osalta aikamoinen pihistelijä ja ostan harvoin, silloinkin vain edullisia. Miksikö? Paletit kestävät ikuisuuden, vaikka käyttäisin sitä joka päivä.Mulla on omiin tarpeisiin ihan tarpeeksi jo ennestään luomivärejä ja palettejakin vinopino, siksi olen antanut itselleni luvan hankkia vain jos paletti on tarpeeksi houkutteleva ja hinta edullinen.

Tämä Revolutionin paletti oli juuri sellainen, mikä oli must have ja siiä on kiinnostavia matta ja shimmet-sväyjä, joilla saa loihdittua monenlaisia meikkejä.

Tässäpä se kaikessa kauneudessaan, olkaa hyvät ♥


 Mulla on jo monta visiota mitä kaikkia kivoja meikkilookeja tällä saa aikaan, mutta tässä pari.

Mitä tykkäät tästä paletista? Onko sulla paljon luomiväripaletteja? Ostatko niitä usein?


Maikku

6 kommenttia:

 1. Hehkuvan kaunis sinä <3 no jos multa kysytään, niin täältähän niitä paletteja löytyy :D ostan niitä aivan liikaa siihen nähden miten vähän käytän luomivärejä nykyään. Mulla on kymmenittäin paletteja, riittääköhän sekään...kivan näköinen tämä ja leokuosi on ihana mutta en ihan ole Revolutionin laatua kokenut omaksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Taina ♥ Mä uskon, että sulta jos joltain löytyy paletteja-niin upeita meikkejä osaat loihtiakin! Musta tässä oli hyvä pigmentti, mutta tosiaan edullisia meikkejähän nämä ovat joten laadussa on varmasti karsittu.

   Poista
 2. En ole pitkään aikaan ostanut paletteja. Minulla on pari suosikkia, toinen Essencen ja toinen Rimmelin. Tulee aika harvoin laitettua luomivärejä, mutta sitten kun haluan katseeseen syvyyttä tai muuten vaan silmiin näyttävyyttä, silloin kaivan luomivärit esille. Ihana kyllä tuo paletti ja noita kimallusluomivärejä menisi tämän rouvan luomiin heti :)
  Kivaa keskiviikkoa sinulle Maikku <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki kimaltavat kiehtoo täälläkin :) Essencellä on kivoja paletteja, niitä multakin löytyy muutama.

   Poista
 3. Tää on kyllä upea, en ihmettele yhtään että halusit paletin itsellesi<3 :D Mulla on ihan liikaa luomiväripaletteja ja nyt kun tilaan noita jenkkikauneusbokseja niin niistä tulee melkeinpä joka kuukausi ainakin yksi lisää. Oon koittanut olla ostamatta uusia paletteja sitten enää itse, mutta välillä eteen tulee toki paletteja, joita ei voi jättää hankkimatta! Pyrin kuitenkin nykyään harkitsemaan tosi tarkkaan uusien palettien kanssa, kun harvoinpa enää tulee vastaan sellaista yksilöä, jossa olisi niin uniikit sävyt, ettei multa vastaavia jo löytyisi muista paleteista. Mutta aina välillä on toki ihana piristää itseän uusilla paleteilla, vaikka niitä vanhoja entuudestaan löytyykin :)

  Näytät niin kauniilta, ihanan säteilevältä noissa kuvissa ♥

  VastaaPoista
 4. Kauniit sävyt ja itse pakkaus on myös upea. Ostan kyllä yleensä aika harvoin luomiväripaletteja. Luomiväri ei välttämättä kuulu arkimeikkiini joten sitä kuluu vähemmän. Mutta itse asiassa edellisen luomiväripaletin ostamisesta ei ole kauaa, tämän vuoden alussa ostin Essencen kivan värisen paletin.

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥

Hypnoterapiassa

Kaupallinen yhteistyö Eheys hypnoterapia Mitä sulle tulee mieleen sanasta hypnoosi? Tai hypnoterapia? Nyt omasta kokemuksesta voin kertoa et...