tiistai 27. huhtikuuta 2021

Whamisa puhdistusgeeli ja silmänympärysvoide

*tuotteet saatu


Whamisa Skincare- tuotesarjassa  yhdistyy kaksi mulle kiehtovaa asiaa, se on ensinnäkin luonnonkosmetiikkaa ja toiseksi korealaista kosmetiikkaa. Olen paljon kokeillut Whamisan erilaisia tuotteita ja tykkään siitä, kuinka hyviä raaka-aineita ne sisältävät ja kuinka hoitavia ne ovat. Tuotteita voi huoletta kerrostaa, kuten korealaiseen kosmetiikkaan kuuluu mutta ne toimivat ihan sellaisenaankin, kerrostamatta. Ne ovat täydin vedettömiä ja se takaa ravitsevat kasviraaka-aineet ja tekee tuotteista vallan riittoisia.

Niin ja Whamisan raaka-aineet ovat fermentoituja, mikä tehostaa ja voimistaa raaka-aineiden kestoa sekä vaikutusta

Tällä kertaa testissä ovat Whamisan puhdistusgeeli ja silmänympärysvoide.
Kumpikin ovat itselleni ihan uusia tuttavuuksia sarjalta.



Whamisa vaahtoava puhdistusgeeli


Olen käyttänyt tätä tehokasta ja luonnollista puhdistusgeeliä osana kaksoispuhdistusta ja tuote on varsin toimiva, vaahtoaa hyvin muttei silti tunnu että kuivattaisi ihoani. Ehkäpä se johtuu siitä, että putsari sisältää hyaluronihappoa ja beetaglugaania jotka kosteuttavat ihoa. Putsarissa on myös fermentoituja lootukseksenkukka ja voikukanjuuriuutteita, yhteensä 7 erilaista kasviuutetta.

Puhdistusgeeli lupaa poistaa iholta epäpuhtaudet ja pitää sen pehmeänä. Lupaus kyllä lunastetaan sillä iho tuntuu puhdistuksen jälkeen puhtaalta, kosteutetulta ja pehmeältä.
 

Whamisa silmänympärysvoide 30ml


Itse käytän silmänympärysvoidetta iltaisin ja aamuisin pääasiassa geelimäisiä tai roll-on tuotteita, mutta tätä olen siis käyttänyt pääasiassa iltaisin. Voiteessa on sy-ihoa kiinteyttävää adenosiinia, kirkastavaa latritsanjuurta, bisabololia ja murumuru-voita.

Voide näyttää paksuhkolta mutta levittyy hyvin ja helposti, eikä yötä vastan haittaa vaikkei niin nopsaan imeytyisikään. Plussaa tuotteessa on myö se, että se häivyttää turvotusta ja tummia silmänalusia, tosin niissä en ole vielä huomannut muutosta mutta käyttö jatkuu.

Tämä 30ml tuubi riittää myös todella pitkäksi aikaa ja tuote sopii kaikille ihotyypeille.





 Nämä tuotteet eivät tehneet poikkeusta Whamisa-rakkauteeni, sillä kumpikin tekevät minkä lupaavat ja jatkan kummankin tuotteen käyttöä edelleen. 

Onko sulla jokin lempituote Whamisalta?
Millaisia silmänympärystuotteita käytät vai käytätkö ollenkaan?

Maikku


2 kommenttia:

  1. Tässä olikin kaksi suosikkiani samassa, putsari ja silmänympärysvoide. Olen jo puolisen vuotta käyttänyt Nivean silmäympärysvoidetta, se on ollut hyvä kosteuttamaan sy-ihoa.
    Kaunista tiistai-iltaa sinulle Maikku <3

    VastaaPoista
  2. Mulla on pari Whamisan testeriä kaapissa, en ole koskaan vielä kokeillut brändin tuotteita. Kaaren Sokoksellahan on tosi kiva luonnonkosme-alue josta näitä olisi tosi helppo ostaa :

    VastaaPoista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥