tiistai 13. huhtikuuta 2021

BYBIn värikästä kosmetiikkaa

BYBI Beuaty on herkullisen värikäs englantilainen luonnonkosmetiikkasarja, joka on täällä blogissakin vilahtanut eri yhteksissä monta kertaa. Koska mulla sattuu nyt olemaan useita sarjan tuotteita samaan aikaan käytössä, ajattelin kirjoitella näistä uudelleen. 

Kaikki BYBIn tuotteet ovat vegaanisia ja hiilineutraaleja. Niiden valmistuksessa käytetään VAIN 100% luonnollisia raaka-aineita, jotka hoitavat ja ravitsevat ihoa. Se mikä BYBIssä on myös huippua, on tuotteiden läpinäkyvyys, sillä BYBIlle on tärkeää että jokainen käyttäjä tietää mitä iholleen laittaa.

Olen käynyt Twistben Uusi alku ihollesi-valmennuksen ja se oli todella opettavainen. heräsin ajattelemaan tuotteiden raaka-aineita ihan uusin silmin ja sitä, miten ne minuun käyttäjään vaikuttavat.

Monessa kohdassa valmennusta huokasin helpottuneena, sillä olen käyttänyt jo pitkään pääasiassa laadukasta ja iholleni turvallista kosmetiikkaa eikä tarvinnut tehdä inventaariota jossa olisi mistään pitänyt luopua. Tulen palaamaan tähän aiheeseen myöhemmin, ihan omassa postauksessa mutta BYBI on yksi sellainen sarja jota voin lämmöllä suositella kaikille sillä se on todellakin luonnollinen, hoitava ja myös innovatiivinen, BYBIn tuotteet ovat ihan omaa luokkaansa.

*Osa tuotteista saatu


BYBI Swipe Clean


Swipe Clean öljyputsari on hellä mutta tehokas ja sillä lähtee meikki kuin meikki ilman hankaamista.
Tykkään myös tuotteen jälkifiiliksestä iholla, iho on pehmoinen, kirkas eikä öljyputsari jätä kuivaa tunnetta.



BYBI Megamist


Johan sen nimikin, sanoo -megamist ei ole mikä tahansa kasvosuihke ja olen siitä täällä blogissa aiemminkin kertonut. Siinä on hyaluronihappoa, minkä vuoksi se kosteuttaa todella tehokkaasti.
Megamist on paitsi yksi BYBIn suosituimpia tuotteita, se todella toimii. Jos haluat kokeilla vain yhtä BYBIn tuotetta - kokeile Megamist.


BYBI BabeBalm


Tätä balm on tuote, jota aavoit käyttää oikeastaan ihan minne vain: käsille, jaloille, kasvoille, huuliin, sinne missä iho on kuiva, sinne sipaisu balmia ja iho kiittää. Mä oon antanut miehelle tuubin tätä omaksi, sillä hänelle on taipumusta talvisiin atopiin silmien alueella tai siis luomilla ja tällä vaiva pysyy kurissa. 

Balmi on kätsy myös meikkipussissa, sillä hoitaa niin monta "vaivaa". Et tarvitse montaa tuubia eri tarpeisiin, kun balm käy hätävaraksi yhteen jos toiseen. Se pehmentää ja kosteuttaa ihoa, tai voit vaikka puhdistaa ihon sillä.

Balmin tehoaineena on ubikinoni sekä kokum-voi, monoi-öljy, skualeeni, hibiskus ja kehäkukka.


BYBI Night Nutrion


Tää on mun uusin ihastus BYBIltä eli ihoa ravitseva ja uudistava yövoide.  
Voiteessa on mielenkiintoisia aineksia nimittäin lehtikaali, porkkana ja sitruunaproteiinicocktail jotka suojaavat, vahvistavat ja uudistavat ihoa. Eikä siinä kaikki, sillä lisäksi siitä löytyy vadelman siemenöljyä,  kauraöljyä, aprikoosin siemenöljyä, parsakaalin siemenöljyä jasheavoita sekä mangon siemenvoita. Piti ihan erikseen luetella kaikki, koska en muista tälläisiin luonnollisiin ainesosiin yhdessä, aiemmin törmänneeni.

Mun iho rakastaa tätä ja herään aamuun pehmoisin poskin.




BYBI Buriti Booster


100% puristettu Buriti-öljy on ihana kuivalle iholle ja näin talviaikaan käytän kasvoöljyä viikottain. Välillä Buriti-öljyä, välillä jotain muuta. Burita-öljy, joka on siis puristettu Buriti-puun hedelmistä,  sisältää paljon iholle hyviä antioksidantteja ja on luonnollinen betakaroteeninen lähde.

Buriti-öljyä voit käyttää kuin seerumia mutta itse en tämän jälkeen lisää enää muita tuotteita vaan mun pintakuivalle iholle tämä riittää.



BYBI Supercharge Serum


Tämä on muistaakseni ensmmäisiä BYBIn tuotteita joihin olen tutustunut ja ihan megariittoisa.
Supercharge seerumi on todellinen tehotuote ja siinä on skvalaania, kaktusviikuna, jasmiino ja vesimeloninsiemenöljyä.

Seerumi on siis öljyinen ja imeytyy sen verran hitaasti että käytän tätä välistä vuorostellen Buriti-öljyn kanssa. En mitenkään säänöllisesti vaan silloin kun iho tarvitsee extra hoivaa sillä tämä on tehoravitseva ja hyvin ihao uudistava. Siksi erinomainen meille aikuisille naisille, joilla ikääntyvä iho.



BYBI Eye Plump


Moni sanoo nykyään, että silmänympärysvoide on ihan luksus tuote eikä lainkaan välttämätön, mutta mä oon niin kauan sitä käyttänyt etten enää osaisi olla ilman. Toisaalta, sy-iho on paljon ohuempi kuin iho kasvoilla muualla ja siksi koen että oma ikääntyvä silmänympärysiho on ansainnut tehokkaan tuotteen sekin.

Tämä BYBIn sy-voide kiinteyttää ja tukee kollageenin muodostusta. Se imeytyy nopeasti ja hellii herkkää ihoa yön ajan.


BYBI Babe Balm Bronzer


Tämä tilasin viime kesänä ja on ainoina meikkejä, joita merkiltä omistan. Tässä bronzerissa on siihen balm pohja, johon lisätty micajauhetta joistya yhdessä muodostuu kaunis highliter. Sävy on kerrassaan upea ja sopii erityisesti ruskettuneelle iholle korostustuotteeksi.

Hehku on luonnollinen ruusukullan ja kuparin sekoitus ja lisäksi se on hoitava koska balm pohjalla.

Bronzeria voi käyttää siellä missä kaipaa hehkua, poskipäille, luomille, amorin kaarelle tai nenänvarteen.

Miinuksena tässä on se, että tuotetta on vaikea ottaa purkista pitkillä kynsillä.

 


Millaisia ajatuksia sulla on BYBIStä? Ootko testannut sarjaa tai
onko sulla jotain omia lemppareita?

Tuotteet on hyvin riittoisia ja värimaailma purkeissa ja tuubeissa herkullinen sekä houkutteleva.
Näiden lisäksi oon kokeillut mansikkaseerumia ja huulivoidetta. Mansikkaseerumi on ihana, mutta huulivoide oli vähän pettymys. Se on todella paksua ja tuubia sai hulluna puristaa että tavaraa tuli ulos ja se on huulia turvottava eli kuumottelee hetken, sekään ei ollut mun juttu. 

Silti BYBI on onnistunut pääasissa ilahduttamaan mun kerta toisensa jälkeen.

Maikku




6 kommenttia:

  1. Bybi ei ole minulle yhtään tuttu, mutta on kivan kuuloinen ja purkit + brändi vaikuttaa pirteältä. On todella hienoa, että yksikään kosmetiikkayritys voi kutsua itseään hiilineutraaliksi valmistuksen ja pakkausmateriaalien sekä logstiikan jälkeen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on totta! Bybi on kyllä tosi ihana sarja, kannattaa kokeilla :)

      Poista
  2. Ihan uusi tuttavuus tämäkin sarja minulle! Seerumit kiinnostavat aina. Jotenkin nuo värikkäät pakkaukset vetävät kyllä puoleensa.
    Kaunista iltaa sinulle Maikku <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan totta! Mä kun luulin että kaikki tuntee Bybin mutta sittenhän tämä esittely oli taas ihan paikallaan:) Ihanaa viikonloppua Outi ♥

      Poista
  3. Olipa mielenkiintoinen postaus :) Olen paria Bybin tuotetta testannut ja ehdottomasti pitäisi tutustua brändin muihinkin tuotteisiin paremmin. Mega Mist on aivan huikea tuote <3 Harmi vain, että sen pakkauskoko on niin pieni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä, eikä nämä muut jää yhtään jälkeen :) Vaikka Megamist ei ole järin suuri niin musta se on todella riittoisa!

      Poista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥