perjantai 23. huhtikuuta 2021

FIINI - parasta ihollesi

Kaupallinen yhteistyö @fiini

Tutustuin FIINI NATURALLY-sarjaan taannoin seerumin osalta ja kiinnostuin välittömästi. 
Jos seerumi on loistava, täytyy ehdottomasti tehdä tuttavuutta myös sarjan muihin tuotteisiin. 

Muutama sananen Fiini Naturally sarjasta alkuun: Sen takana ovat kaksi pitkäaikaista ystävystä joiden rakkaus mm luontoa ja eläimiä kohtaan sai aikaan luonnonmukaisten tuotteiden valmistuksen Pohjanmaalla.
Nykyään valikoimaan kuuluu luonnonkosmetiikan lisäksi myös ekologisia kodinhoitotuotteita.

 Yrityksen tärkeimpiä arvoja ovatkin Ekologisuus, Luonnollisuus ja Rehellisyys.
Fiinin ideologiaan kuuluu, että jokainen valinta on askel puhtaampaan tulevaisuuteen olipa valinta tietoinen tai ei. Fiinin tuotteet on tarkoitettu kaikille.

Kosmetiikassa ei käytetä mitään teollisia säilöntäaineita, lisäaineita, hajusteita tai väriaineita.

Tutustuin tällä kertaa:

 ♥Puhdistusbalmiin
♥ Ruusu & Kaura kasvoveteen
♥ Kaura & Tyrni öljyseerumiin



Puhdistusbalm hellävarainen kaura (156ml)


Balmirakkauteni vain jatkuu, sillä käytettyäni tätä FIINI- hellävaraista kaura balmia ihonpuhdistuksessa, en voi enää kuvitellakaan elämääni ilman balmi-putsaria.
Balmi kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa ja se jättää iholle ihan mielettömän samettisen pehmeän tunteen ja raikkauden.

Balmia otetaan kämmenelle vajaa teelusikallinen, hierotaan hetki kämmeniä vasten ja sitten vain levitetään kasvoille puhdistavin liikkein. Balmi puhdistetaan lämpimällä vedellä, jolloin se emulgoituu ja muuttuu maitomaiseksi, valkeaksi. Siksi balmissa yhdistyy öljy-ja maitopuhdistuksen parhaimmat puolet. 

Itse käytän vedenkestävää silmämeikkiä ja balmi puhdistaa se huoletta, samoin kuin kaikki muut epäpuhtaudet.

Kauraöljy kosteuttaa ja pehmentää ihoa, se vähentää tulehdusta ja punoitusta sekä se sisältää paljon luonnollisia antioksidantteja kuten rasvahappoja, aminohappoja, betaglugaania ja E-vitamiinia. 
Yhdessä nämä kaikki ominaisuudet puhdistavat, kosteuttavat, hoitavat, rauhoittavat ja suojaavat ihoa.
Kauran ominaisuudet vaikuttavat mm niin että ne stimuloivat ihon aineenvaihduntaa, lisäten näin kollageenin ja elastaanin tuotantoa.

Koska INCI näissä FIINI-tuotteissa on järjestäen lyhyt ja täyttä tavaraa, lisään senkin näkyville.

Balmi on sellainen tuote, johon rakastuu helposti ja sitä vaikea korvata millään muulla. Mulle on käynyt juuri näin. Olen käyttänyt useita eri balmeja ja niihin verrattuna tämä oli ehkä vähän paksumpaa ja mulle tuli mieleen tästä jostain syystä hunaja ♥

INCI: **Simmondsia chinensis seed oil (jojoba), Glyserin, *Avena sativa kernel oil (kaura), ***Sucrose stearate, ***Sucrose palmitate, ***Rosa damascena flower water (ruusuvesi), Rosmarinus officinalis leaf extract/Helianthus annuus seed oil





Ruusu ♥ Kaura Kasvovesi 30ml tai 100ml



Kasvovesi on ihana lisä kauneudenhoidossa, sillä alkaa jokainen kasvohoito hetkeni ja usein suihkautan myös raikastavaa kasvovettä meikkauksen päätteeksi tai ihan vain freshatakseni kasvoja kesken päivää.

Ruusu-kaura kasvovesi on loistava kosteuttaja ja rauhoittaa ihoa, sopien antibakteerisuuden vuoksi kaikille ihotyypeille, ihan erityisesti couperosaiholle, kuivalle sekä minunlaiselle, ikääntyvälle iholle.

Kasvovesi sisältää kaurauutetta, joka sitoo kosteuden ihoon ja kauran probiootit ylläpitävät ja lisääävät hyviä bakteereja iholle. Hyaluronihappo taasen tunnetusti sitoo vettä itseensä ja auttaa mm juonteiden siloituksessa.

Suihke tulee pumppupullosta aika voimalla ja kostuttaa yhdellä painalluksella koko kasvot. Itse sumutan kasvovettä kerran, pari kasvoille ja painelen sen puhtain käsin iholle. Välillä kerrostan parikin kertaa, etenkin jos iho tuntuu imaisevan ensimmäisen sumutuksen kerralla.

INCI: *Rosa damaskena flower water (ruusu/rose), Glyserin, Avena sativa kernel extract (kaura/oat),

**Benzyl alcohol, **Sodium benzoate, **Potassium sorbate, Sodium hyaluronate

*Luomu raaka-aine/Organic  **Luonnollinen säilöntäaine/Natural preservative



Kaura ♥ Tyrni öljyseerumi 30ml


Öljyseerumi on tähän asti ollut sellainen tuote, joten suhtaudun varauksella sillä omalle iholleni öljyseerumit ovat usein aika tuhteja ja olen voinut käyttää niitä vain yötä vasten.

FIINI:n testaamani seerumi pitää sisällään kotmaista kaura. sekä tyrniöljyä ja se ravitsee ihoa täydellisesti. Öljyseerumi sopii parhaiten sekaiholle, mutta myös kuivalle sekä herkälle iholle.

Kauraöljyn hyvistä ja hoitaista ominaisuuksista kerroinkin jo yllä, lisänä tässä on tyrniöljyä joka on erittäin antioksidanttinen, pehmentää ihoa, uudistaa ihosoluja, alentaa tulehdyúksia ja sillä oon myös maksaläikkiä vaalentava vaikutus.

Yllättäen tämä öljyseerumi ei ollut ollenkaan niin tuhti kuin oletin ja se imeytyi iholle loistavasti. 
Jopa meikin alle ilman että meikkivoide alkoi rullaamaan.
Tykkäsin myös öljyseerumista iholla, siitä miltä se tuntui ja miltä se sai ihon näyttämään. 
Ihoni ei välttämättä tarvinnut mitään muuta, kun kunnon kosteutuksen alle ja öljyseerumin päälle.

INCI:**Avena sativa kernel oil (kaura), *Simmondsia chinensis seed oil (jojoba), **Hippophae rhamnoides seed oil (tyrni), Tocopherol ( E-vitamiini)









FIINI:n tuotteet ovat kokonaisuudessaan ihan luonnonkosmetiikan premiumia ja olen erittäin ilahtunut siitä, kuinka meillä Suomessa osataan tehdä ihan huikeita tuotteita. Hoitavia, luonnollisia, hyväntuoksuisia ja tuntuisia tuotteita.

Tuoksuista sen verran, että kaikki tuotteet ovat hyvin mietoja ja luonnollisia myös tuoksumaailmaltaan.

Oletko sä jo tutustunut FIINI-tuotteisiin, entä kokeillut puhdistusbalmeja?

Maikku

2 kommenttia:

  1. En ole tutustunut näihin tuotteisiin, ihan uusia tuttavuuksia minulle. Jotenkin hienoa, miten Suomessakin tehdään niin hyvää kosmetiikkaa.
    Kaunista viikonloppua sinulle Maikku ihanuus <3

    VastaaPoista
  2. Kaura kosmetiikassa on minulle Uusi juttu. Ihastuin ja ilahduin, miten monipuolisesti kauraa voi käyttää. Kauraelintarvikkeiden kirjo on valtava, mutta jotta kosmetiikassakin. Peukkua tälle!

    VastaaPoista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥