lauantai 4. tammikuuta 2020

Vuoden 2019 suosituimmat postaukset


Taas on aika vetää yhteen vuoden 2019 blogipostaukset ja tässä niistä 12 suosituinta.
Edelleen suosituimpia juttuja (kuten aiempinakin vuosina) olivat kaikki kauneusboxit.
Bette Boxia tilasin elokuuhun asti, kunnes vaihdoin sen LookFantasticiin ja lisäksi minulle tuli Glossy-boxia syyskuulta joulukuuhun.

Näitä en ottanut suosituimpiin mukaan, niistä voi lukea Kosmetiikka-osiosta.
Samoin arvonnoissa kävijämäärät nousevat aina huikeisiin lukemiin, mutta niitäkään en tähän nostanut.Tämä kertonee siitä, että yhteistyössä tehdyt arvonnat saavat varsin hyvää näkyvyyttä myös blogissa vaikka niiden painopiste onkin jo jonkin aikaa ollut Instagramissa.


1.Maikun muutos 


Kaikkein suosituin oli vuoden alussa  Muutos-valmennuksen kanssa yhteistyössä aloitettu Muutos-valmennus jota jatkoinkin kesäkuuhun asti. Opin valtavasti uutta ja vaikka valtavaa muutosta minussa ei tällä aikaa tapahtunut, valmennus ei missään nimessä mennyt hukkaan.


2. Kosmetiikkajoulukalenterit hittejä vai huteja?


Pohdin kosmetiikkajoulukalentereita, ja niiden hankintaa, kuten syksyllä moni muukin bloggaaja ja tämä nousikin toiseksi suosituimmaksi jutuksi koko vuonna.



3.Banaania hiuksille 


Parasta on, kun jokin ihan yksittäinen tuote nousee näin suosituksi kuten Garnierin banaani hiusmaski teki. Se oli kyllä ihan syötävän hyvää!

4. Hopeashampoo ja hoitoaine testissä


Tämä setti kiinnosti myös kovasti, mikä kertonee siitä että keskuudessamme on paljon blondeja ;)

5. Kirppikselle vai roskiin 


Kierrätys ja kulutuksen vähentäminen on päivän sana eikä siksi ihme, että aihe kiinnosti.


6.Mitä tänään syötäisiin


Ruoka -  tämä jokapäiväinen pohdinnan aihe kiinnosti myös ja hyvä, jos joku tästä sai omaan arkeensa helpotusta. Postaukseen koottu meidän Top10 arkisapuskaa.


7. Hittipasta-uunifetapasta


Niin, ruoasta puheenolleen tämä todella helppo ja herkullinen ohje sai myös kiinnostusta osakseen ja meilläkin tätä hittipastaa tehdään säännöllisesti.

8.Vaivaako tuoksuherkkyys?


Ilmeisesti liian monia vaivaa ja osaa taas kiinnostaa se mitä tuoksuherkkyys ylipäätään on.
Bloggaamisessa yksi hienoja puolia on se, että voin omalta osaltani tuoda esille itselleni tärkeitä asioita ja jakaa tietoutta, on se sitten kosmetiikkaan tai johonkin lifestyle-aihealueeseen liittyvää.


9. Meidän joulu


Harvemmin näin tuoreet postaukset nousevat suosikeiksi, mutta nyt kävi niin.

10. Koiratarvikeostoksilla 


Tämä yhteistyöpostaus oli varsin mukava sekä minulle että koiruleille ja kiva että se kiinnosti teitäkin.

11.Marraskuun loppuneet kosmetiikkatuotteet


Näille loppuneille kosmetiikkatuotteille on ihan oma lukijakuntansa, sillä nämä ei yleensä ole suosituimpia vaikka keräävätkin ihan kivasti lukijoita.
Ehkä joulun pitkät pyhät saivat muutkin kiinnostumaan, sillä sijoitus oli kuitenkin korkea.

12.Höyhenenkevyet ripset 


Magneettiripset taisi olla viime vuodet yksi hiteistä, sillä törmäsin niihin itse monissa eri yhteyksissä ja tämä postauskin herätti kiinnostusta. Kaikista kokeilemistani magneettiripsistä, nämä olivat kivoimmat ihan laittonsa ja keveyden puolesta mutta onhan ne toooosi pitkät!



Kuten aiheista huomaa, blogin sisältö on varsin vaihtelevaa eli kosmetiikkapainotteisella lifestyle-linjalla pysytään myös vuonna 2020.
Olen ajatellut, että joitain kosmetiikkatestauksia siirrän Instagramiin ja Maikku kokkaa-osio päivyttyy edelleen todella harvakseen, sillä ketogeenisellä ruokavaliolla ollessa ei ole sisältöä jota sinne luoda.  Ellette halua keto-ohjeita? Muutoin jatketaan kuten tähänkin asti.

Julkaisupäivät tulevat ensi viikosta alkaen olemaan vakituisesti maanantai, keskiviikko ja lauantai ♥
Nämä siis vähimmillään ja säännöllisesti, useamminkin saattaa siis hyvällä tuurilla postauksia tulla.

Mistä haluaisitte että kirjoittelisin tänä vuonna? Onko tiettyjä tuotteita tai aiheita joista haluaisitte kuulla enemmän?
Sana on vapaa ja otan ilolla kaikki ehdotuksenne vastaan.

Kiitos teille jokaiselle, että ootte siellä ♥

Maikku



10 kommenttia:

  1. Kivoja aiheita kaikki ja luulen, että olen lukenut kaikki postaukset ainakin pyrin siihen. <3 Pus ja ihanaa viikkistä. <3

    VastaaPoista
  2. Iso osa näistä postauksista muistui mullekin mieleen! Sun postausaiheet on aina tosi mielenkiintoisia, jatka siis samalla tavalla vaan tänäkin vuonna<3 :)

    VastaaPoista
  3. Kivoja postauksia kaikki ja paljon olen saanut sulta vinkkeäkin, kiitos niistä <3

    Mukavaa viikonloppua <3

    VastaaPoista
  4. Minä olen tykännyt blogisi sisällöstä tällaisena kun se on. Minusta on kiva, kun kirjoittelet myös edullisesta kosmetiikasta.
    Ihanaa viikonloppua sinulle Maikku <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Outi, palaute lämmittää mieltä ♥ Musta kosmetiikka kuuluu kaikille, eikä hinta saa olla este. Edullisesta kosmetiikasta höpöttelen jatkossakin :)
      Iloa viikkoon ♥

      Poista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥