torstai 2. tammikuuta 2020

Centifolia, hiuksille ja vartalolle


*tuotteet saatu


Centifolia on ranskalainen luonnonkosmetiikkasarja joka on ollut markkinoilla jo vuodesta  1983.
Sarjan omistaa perheyritys, jolle on kunnia-asia valmistaa turvallisia, laadukkaista ja kohtuuhintaisia tuotteita ja se, että tuotteiden saatavuus on mahdollista kaikille kuluttajille.

Tuotteita kehitellään ja valmistetaan Länsi-Ranskassa Bretagnessa, Centifolian omassa laboratoriossa ja ekotehtaassa. Nämä sijaitsevat samalla tilalla, jossa aikanaan sijaiti omistajaperheen isovanhempien maatila.

Kaikilla Centifolian tuotteilla on luonnonkosmetiikan sertifikaatti ja kaikkien puhdistustuotteiden koostumus on sulfaatitonta.Tuotteet ovat yhtä lukuunottamatta(mehiläisvaha) vegaanisia.

Centifolian ideologian mukaan kasvit ovat elollisia raaka-aineiden lähteitä ja niiden voima on iholla uskomaton. Nehän tarjoavat runsain mitoin aktiivisia ja tehokkaita ainesosia.

Koska itse kärsin tuoksuherkkyydestä, mulle on tärkeää että tuotteiden tuoksu on suhteellisen mieto, etenkin puhdistustuotteiden ja kasvovoiteiden kohdalla tämä on lähes välttämätöntä.

Sarja on tuoksuissaan hyvin mieto ja luonnollinen, minkä vuoksi halusin lähteä tutustumaan tuotesarjaan laajemmin. Tässä ensimmäisessä postauksessa tutustutaan hiustuotteisiin ja suihkusaippuaan.




Hiustenhoito


Centifolian shampoot valmistetaan miedoilla puhdistusaineilla ilman sulfaattia. Shampoissa on kameliaöljyä ja manteliproteiineja, jotka puhdistavat hellästi ja hiuksista tulee pehmeät ja kiiltävät.

Tuotteet sopivat myös suosittuun Curly Girl-metodiin.

Mä käytin tätä shampoota viikon verran ja ilmeisesti se ei ollut riittävän kosteuttavaa mun hiuksille, sillä hiukset jäivät pesun jälkeen todella nahkeiksi. Edes hoitoaine ei pelastanut pesun jälkeen, joten shampoon käyttöä jatkoivat meillä perheen pojat joille se sopi loistavasti.

Vadelmainen poishuuhdeltava hoitoaine

Tässä tuotelinjassa on käytetty vadelmaa ja manteliproteiinia, joka selvittää hiukset pesun jälkeen ja pehmentää niitä.

Hoitis hoitaa hiuksia tekemättä niitä raskaan tuntuisiksi, kookosöljy ja jojobaöljy ravitsevat hiuksia syvältä ja vadelmavesi antaa kiiltoa ja joustavuutta.

Tässä on ihanan mieto vadelmantuoksu, mutta hiukseni tuntuivat shampoopesun jälkeen suorastaan imaisevan tämän hoitoaineen ja hiukset tuntuivat huuhtomisen jälkeen todella kuivilta.
Se voi kyllä johtua shampoosta joka ei hiuksilleni sopinut.




Hiuksiin jätettävä hoitoainesuihke


Suihke auttaa selvittämään takkuja, hoitaen samalla hiuksia ja antaen kiiltoa.
Pumppupullosta suihke levittyy tasaisesti ja tuoksu on aika mieto vadelma.
Hiusten harjaamista suihke helpottaa, mutta ihan niin paljon se ei kosteuta kun omat vaalennetut hiukseni kosteutusta kaipaisivat.



Sitruunainen suihkusaippua


Tämä suihkusaippua on raikkaan sitruunainen ja herättää ihanasta, jos käyttää aamusuihkussa.
Suihkugeeli vaahtoaa kevyesti ja sillä on miellyttävä pestä. Tuoksunsa puolesta se sopii koko perheelle.

Pesevät ainesosat ovat peräisin sokerijohdannaisista, lisäksi suihkusaippuassa ja ihoa hoitavaa ja rauhoittavaa laventelinkukkavettä.

Suihkusaippuana tämä on sellainen jota voisin käyttää säännöllisesti. On kiva, että on sellaisia tuoksuja jotka ovat mietoja ja sopivat koko perheelle.




Centifolian tuotteet vaikuttavat kyllä kiinnostavilta ja jatkan edelleen tutustumista sarjaan, seuraavaksi tutustun kasvojenhoito-tuotteisiin.

Oletko ehtinyt tutustumaan Centifolia-sarjan tuotteisiin?

Maikku

10 kommenttia:

  1. Joihinkin kyllä ja kroppavoiteesta erityisesti olen tykännyt. Ihanaa uutta vuotta Maikku. <3

    VastaaPoista
  2. Olen kyllä kuullut näistä tuotteista. Hyvä, että luin tämän postauksen, tuli heti mieleen, että pitääkin tasoittaa hiusten latvat ennen töihin paluuta :) Shampoo vei ajatukset hiuksiin siis...voi hyvää päivää minun kanssa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, mä oon samanlainen...jokin sana tai tavara saa muistamaan :) Muistithan tasoittaa ;)?

      Poista
  3. On tuttu, sarjasta löytyy muutama ihan mun lempparituotteista. Varsinkin ruususarjan voide ja seerumi ovat ihan parasta. :)

    VastaaPoista
  4. Centifolian kasvotuotteet on tuttuja (ja lemppareita kautta linjan), mutta shampoot yms. on vieä kokematta. Hiuksiin jätettävät hoitsikat ja suihkeet on yleensäkin mun makuun, joten ne kiinnostaa eniten.
    Mäkin tosin kaipaan kunnolla kosteuttavia hiustuotteita, mutta ehkä erot kosteuttavuudessa on hiuskohtaisia;)

    Kivaa viikonloppua Maikku<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on varmaankin juuri näin, hiuksissa on eroja kuten tuotteissakin.
      Mulle hiustuotteet ei nyt olleet kaikkein parhaimpia mutta muista tuotteista oon tykännytkin hulluna ja sopineet iholle täydellisesti!

      Mukavaa viikon jatkoa ♥

      Poista
  5. Ei ole tuttu tämä sarja laisinkaan. Kiva kun kerroit siitä :)

    VastaaPoista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥