tiistai 22. elokuuta 2023

Wonderskin Wonder Blading Lip Color huuliväri

*Tuottteet saatu

Vaikken kesällä juuri muuten meikkaa, laitan aina huulille jotain. Sain tilaisuuden tutustua tähän hypetettyyn Wonderskin Wonder  Blading Lip Color huuliväriin (kestohuulipunaa-tai huulinaamioon) ja koska tykästyin tähän kovasti, haluan tietty kertoa tästä teillekin.

Ajattelin ensin että tätä on työlästä käyttää sillä pakkaus sisältää huulinaamion, aktivaattorin ja liinan. Tämä osoittautui turhaksi sillä aikaa tässä ei juuri kulu sen enempää kuin huulipunan laitossa.

Sain myös huulikuorinnan ja se onkin hyvä tehdä heti alkuun, niin kestopuna pysyy huulilla paremmin mutta en pureudu tässä kuorintaan vaan punaan.

Kestohuulipuna on aivan sinistä, mutta sitä ei pidä säikähtää sillä naamio pyyhitään huulilta pois ja sen jäljiltä huulille jää vain puna. Huulinaamio on helppo levittää ja mä levitin sitä niin että meni aavistuksen omien huulten yli, näin sain efektin hieman täyteläisimmistä huulista.

Mulla on aika kapeat huulet ja iän myöstä ylähuuli on pienentynyt entisestä, siksikin oli kiva että tällä saa huuliin halutessaan hieman paksuutta, kuitenkin niin että lopputulos on luonnollinen.

Kun olin levittänyt huulinaamion, laitoin vielä toisen kerroksen ennenkuin suihkautin aktivaattoria.

Lopuksi naamio pyyhitään pakkauksessa mukana tulevalla liinalla ja puna jää huulille. Se ei ole voimakas ja itselläni väri on syventynyt muutaman minuutin kuluttua.

Tässä vielä pakkauksen mukana tulleet ohjeet.

Wonder Blading -huulivärin luomiseksi tarvitaan huulinaamio ja aktivaattori:

 • Levitä Wonder Blading Lip Maskia huulille mukaillen huulien omaa luonnollista muotoa. Levitä 2-3 kerrosta, jotta huulet peittyvät kokonaan, eikä luonnollista ihoa jää näkyviin. Pehmeän värin saamiseksi anna naamion vaikuttaa huulilla vähintään 10–15 sekuntia. Jos haluat intensiivisemmän sävyn, anna värin vaikuttaa jokaisella levityskerralla 30–45 sekuntia.
 • Pidä suu suljettuna. Suihkauta Wonder Blading -aktivaattoria huulille 1-3 kertaa, kunnes huulet ovat kosteat. Suojaa leukaa samalla pakkauksesta löytyvällä huulipyyhkeellä. Mikäli väriä leviää huulilta aktivaattoria suihkutettaessa, voit pyyhkiä ylimääräiset värit iholta huulipyyhkeellä. Saatat tuntea lievää pistelyä huulilla ja maistaa hieman makeaa, mutta tämä kuuluu asiaan.
 • Odota muutama sekuntia ja aloita naamion poisto huulien kummastakin kulmasta. Älä venytä huulia, jotta naamio poistuu yhtenäisesti hajoamatta. Käytä Wonder Blading -liinaa poistaaksesi naamion tai siitä jääneet palat.

Tosiaan lopuksi naamio pyyhitään pakkauksessa mukana tulevalla liinalla ja puna jää huulille. Se ei ole sävyltään kovin voimakas ja itselläni väri on syventynyt muutaman minuutin kuluttua.

Pakkaus sisältää: Wonderskin Wonder Blading Lip Color Kit: Lip Masque Color 4 ml, Lip Activator 9 ml, huulipyyhe.-Hinta: 29,90 €
Sain jo Instagramissa useita kyselyjä tuotteesta ja siitä mistä sitä saatavilla. 
Eli kestopunat löytyy: Stockmann Helsinki, Kärkkäinen, www.glab.fi-verkkokauppa

Mulla on sävy Hot Pink ja sarjassa on 12 sävyä, joten jokaiselle löytyy varmasti mieluinen.

Tuote on gluteeniton, vegaaninen, alkoholiton, vedenkestävä ja koostumukseltaan hoitava.
Huuliväri poistetaan öljypohjaisella meikinpoistoaineella.

Mä oon tykännyt siitä miten saan tällä huuliin pigmenttiä ja lopputulos on kestävä. Noissa yläpuolella olevissa kuvissa joissa kukallinen mekko, oon syönyt, juonut ja tainnut vähän pussaillakin ja silti punaa on huulilla.

Miltä tälläinen kestävämpi huulipuna kuulostaa? Ootko kenties jo kokeillut?

-Maikku


4 kommenttia:

 1. Mielenkiintoinen uutuus. Minulle se vaikuttaa vähän liian mutkikkaalta. Oma tyyli on sipaisu jotain kiiltoa nopsaan ja siinäpä se.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan tämä vähän monimutkaisempi tapa punata, mutta toisaalta pienen vaivan jälkeen puna myös pysyy. Mutta itsekin tykkään laittaa lisäksi kiiltoa!

   Poista
 2. Tämähän olisi hyvä ihan työpäiviinkin, kestäisi koko päivän huulilla.
  Mukavaa viikonloppua sinulle Maikku ❤️

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥