perjantai 25. elokuuta 2023

Kesän aikana loppuneet kosmetiikkatuotteet

Lupasin keväällä, että teen koosteen kesän aikana loppuneista kosmetiikkatuotteista kun postaukset olivat kesätauolla. Olen jo monta kertaa eri yhteyksissä sanonutkin, että mulla kuluu kesällä normaalia vähemmän kosmetiikkaa, koska en juurikaa meikkaa kesäisin paitsi kulmat ja huulet, satunnaisesti jotain muuta mutta ihoa ja hiuksia toki hoidan. Silti, vaikka olen käyttänyt mielestäni vähän mitään, olen saanut aikamoisen määrän loppumaan tuotteita mutta huomioikaa, että nämä on lähes 3kk joten todellisuudessa niitä on aika vähän. Joitain yksittäisiä hius-ja vartalotuotteita loppui näiden lisäksi mutta en tuonut niitä mökiltä kotia koska purkit oli kärsineet saunan kuumuudessa ja sulaneet muodottomiksi. Kelleen muulle käynyt niin?

Mutta, katsotaampa mitä on kesän aika kulunut loppuun.


Kasvojen puhdistus



GLOW HUB kasvovesi oli pullossa, jossa vanulappua painellaan annostelijaan jotta kasvovettä tulee pullosta ja tämä toimi hieman huonosti. Itse kasvovesi oli ihan jees mutten usko että ostaisin uudestaan.

KAUNIS puhdistusgeeli oli riittoisaa ja sopii hyvin herkälle iholle, ei tuoksunut ja muutenkin jätti neutraalit fiilikset. Mulla on sellinen tunne, että tämä brändi on lopetettu.

PISARA kosteuspyyhkeet ovat näppäriä vaikkapa juuri mökillä ja pysyivät hyvin kosteina vaikka pakkaus oli avattu.



Kasvojen hoito


JOE BLASCO silmänympärys seerumi oli kätevässä pumppupullossa ja kesti myös todella kauan. Oon kertonut tuotteesta täällä.

BALMBALM kevyt kasvoöljy on ollut myös ikuisuuden käytössä, tykkään öljyn keveydestä ja tämä on huippu myös kesällä juuri siksi.

SOTHYS roll on silmänympärysvoide oli jäänyt vähälle käytölle ja siksi sen oli aika poistua meikkipussista, mutta roll on ominaisuus sy-tuotteissa on kiva.

LIERAC kohottava silmänympärysseerumista tykkäsin, seerumi imeytyi ohuelle iholle hyvin ja kirkasti katsetta.


Meikit


ZUII hohdevoide, kevyesti päivettävä on ihan superihana tuote. Mulla on jo uusi käytössä, sillä olen ihastunut tähän niin etten voisi enää olla ilman, eikä mikään muu tuote korvaa tämän antamaa hentoista päivetystä ja kuulautta. Ihan luonnonkosmetiikan parhaimmistoa.

BOHO primer oli mieluinen, sillä sai kauniin tasaisen ihon ja pysyi meikin alla hyvin.

CENTIFOLIA kosteuttava ja ihon sävyä kirkastava kasvovoide, jota käytin kyllä jonkin aikaa sen saatuani mutta avatut tuotteet eivät kestä ikuisesti, siksi tämä lähtee poistoon. Voide oli iholleni vähän liian paksua, etenkin kesällä  suosin vain ohuita, kevyitä voiteita.

GIORDANI meikkivoide oli iholleni väärä sävy, muutoin meikkivoiteessa ei vikaa.

FRUDIA huulirasva on supersöpössä purkissa. Tykkäsin tämän tuoksusta/mausta mutta koostumus on vähän tahmainen mikä ei oo niin kivaa levittäessä.

ESSENCE huulirasva ihan peruskiva, mutta en ostaisi uudelleen.

CATRICE huulikiillosta tykkäsin niin että sain sen loppumaan ennätysajassa. Tässä oli kaunis vaalea sävy. Ostan ehdottomasti uudestaan jos jostain tätä löytäisin.

ESSENCE kulmaväri oli mennyt kuivahtamaan mutta tämä on ihan ok tuote, sävy omille kulmilleni hyvä mutta pitoa tässä ei juurikaan ollut.


Vartalotuotteet


GARNIER mineral hyaluronic deo on ihan luottodödöni

GARNIER mineral Ultra dry deosta tykkäsin myös, muttei niin hyvä kuin tuo ylempi.

RAINBOW sheivausgeeli ajoi hyvin asiansa.

SATIN CARE sheivausgeeli on myös tuote jota ostan uudelleen ja uudelleen.


Hiusten hoito


Herbal Essence shine hoitoaine on aivan ihana, paisti tuoksultaan niin se jättää hiukset kosteiksi ja pehmeiksi.

AUSSIE 3 minute miracle on suosikkini sarjasta ja tätäkin oon käyttänyt jo pitkään aina välillä. Mun hiukset tykkää.

GLISS korjaava hoitoaine on aika perus hoitis, tykkäsin.

GLISS hiuksiin jätettävä hoitoaine on ollut myös käytössä vuosia, vaihtelen sarjan eri hoitissuihkeita. Ei paras mutta menettelee.

GOT2b Happy Hour lakka jämähti melkein täysinäisenä niin että lakasta ei suihkauttaessa tule mitään. Se on niiiin ärsyttävää. Jos tiedät miten juuttuneen sumuttimen saa toimimaan, saa kertoa.


Muita kosmetiikkatuotteita


BERNARD CASSIERE vartalokuorinta on niin mieletön, että voisin käyttää vain tätä. Kuorinta on todella hienoa ja se emulgoituu veden kanssa, iho jää niin pehmeäksi ja tuoksu, herkullinen!

FRUDIA käsivoide tuoksui ihanalle ja imeytyi iholle nopeasti. Voisin ostaa uudelleen.


Aurinkosuojat


SOLAR EXPERT on taidettu ostaa ulkomailta, suklaan tuoksuinen vartaloöljy jossa niin matala suojakerroin etten ehkä ostaisi uudestaan.

HAWAIIAN TROPIC kasvoille tarkoitettu aurinkosuoja oli hyvä ostos. Ensinnäkin pieni tuote on kätevä kuljettaa mukana ja spf 30 on oikein hyvä, ostaisin uudelleen.




Naamiot


7TH Heaven kupliva naamio oli hauska kokeilu, kutitti hauskasta käyttäessä ja iho jäi puhtaan pehmoiseksi.

PATCHOLOGY kosteuttava kangasnaamio on yksi parhaita mitä olen käyttänyt. Naamio itsessään hyvän kokoinen ja muotoinen, todella kosteuttava.

KOCOSTAR vitamiininaamio oli sekin ihan jees mutta to del la kostea.

VILLAINS kangasnaamiot tuoksuvat ja näyttävät hassuilta, ehkä enempi hassuttelunaamioita mutta kiva on ollut kokeilla.

A`PIEU Kaakao kangasnaamio on paitsi kivassa pakkauksessa, myös super hyvän tuoksuinen ja ihoa hellivä.




Näytteet


Sain korealaista kosmetiikkaa sisältävän tilauksen yhteydessä erinäisiä näytteitä MEDI PEEL:ltä ja CORXS:lta, tykkäsin kaikista mutta yhden käyttökerran perusteella ei voi paljon arvioida, sopiiko tuote juuri omalle iholla mutta jonkinlaisen kuvan toki saa.



Olipas siinä taas, kaikenlaista mutta loppujen lopuksia määrä ei ole kovinkaan iso lähes kolmelle kuukaudelle kun joskus sama määrä on lähtenyt roskiin kuukaudessa.

Vajaita tuotteita on taas käytössä niin että jatketaan syyskuusta postaus sarjaa kuukausittain.

Löytyikö tuttuja tuotteita?


-Maikku

9 kommenttia:

  1. Centifolian voide on ihana. Siinä on täydellinen pakkaus esim. reissuun. 😍 Luonnolliset menee valitettavasti nopeammin vanhaksi kuin muut. 😔

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, Centifolialla on ihania tuotteita <3 Se on harmi kun luonnoskosme pilaantuu nopeammin, pitäisi aina käyttöönottaessa muistaa se ja keskittyä käyttämään yhtäjaksoisesti loppuun!

      Poista
  2. Tukossa olevat hiuslakkapullot oon avannut neulalla tai pitämällä suutinta kuuman veden alla, sillee että sitä vettä ei mene sinne puteliin kuitenkaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja mä kun mietin pääni puhki millä sen saa auki ja neula ois voinut auttaa, no kiitos vinkistä- kokeilen seuraavalla kerralla.

      Poista
  3. Joitain tuttuja tuotteita löytyi tästä, Frudian huulivoide esimerkiksi on ihan mun suosikki<3 Ja noi Frudian käsivoiteet on kyllä tuoksultaan ihania, ei tosin ehkä kosteutustehoiltaan parhaimpia, mutta kesällä oikein hyviä!

    Pakko muuten kertoa, kun en tosiaan ole mikään saunoja, mutta viime kesänä tuli käytyä siskon mökillä saunassa ja siellä on sitten saunan yhteydessä myös paikan ainut suihku. Mentiin saunaan viimeisenä ja siinä vaiheessa se oli ollut lämpimänä jo tovin jos toisenkin, enkä ollenkaan tajunnut, että siskon sinne aiemmin viemät shampoo- ja hoitoainepullothan ovat totta kai siinä lämmössä lämmeneet ihan kiitettävästi. Poltinpa siinä sitten kivasti käteni kaatamalla älyttömän kuumaa shampoota kämmenelleni :D Ei siis ihme, että pakkauksetkin muovautuu uuteen uskoon! Kertonee ehkä jotain tästä omasta kaupunkilaisuudestani, kun ei tullut mieleenkään ajatella, että noinkin voi käydä.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, Frudian tuotteet tuoksuu kyllä hyviltä muttei ne tehokkaimpia ole. Voi ei, mä tietkö tiedän tuon saman sillä vaikka saunotaan täällä mökillä jatkuvasti niin oon onnistunut polttamaan käteni useasti:/ Lopulta tein niin, että kaikki pesuaineet on helposti siirrettävässä korissa pukkarista saunan lattialle jossa ne ei pääse kuumenemaan.

      Poista
  4. Sikana kivoja tuotteita! Voisi testata noita erilaisia garnierin aerosoleja, kun rexona tuntuu käyvän henkeen. Myös noita GLiss tuotteita kiva taas nähdä pitkästä aikaa, pitäisi varmaan ostaa niitä omaan käyttöön taas joskus. Vaikka joku sarja on marketkosmea se ei välttämättä ole yhtään kalliimpia heikompia :) Tosi kauniit kuvat myös nyt!

    VastaaPoista
  5. Nää loppuneet kosmepostaukset on ihan mun suosikkeja. Kiitos tästä (myös tsempeistä/tuesta Kongon tilanteessa) ja valoa syyskuulle ihana!

    VastaaPoista
  6. Kuulostaa ihanalta tuo Zuii hohdevoide, täytyypä pitää se mielessä:) Garnierin hyaluronic deodorantti on hyvä tuote. Herbal Essences hiustuotteita haluaisin joskus testailla.

    VastaaPoista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥