perjantai 11. elokuuta 2023

Testissä Essence Fresh Glow Peel-Off-naamio

Naamiorakkauteni ei ole kadonnut mihinkään vaikka täällä ei ole aikoihin ollut naamiopostauksia. Nappasin Essencen uuden Hello, Good Stuff sarjan uuden karhunvatukkauutetta ja hyaluronihappoa sisältävän geelimäisen peel off-naamion koska purkki vaikutti niin herkulliselta. Väri oli jo niin upea hohtava lila ja jos tuote tuoksuisu marjaisalta, olisin varmaan myyty.

Kokeilin tätä heti ostoa seuraavana päivänä. Levitin naamion siveltimellä puhtaille kasvoille sy-ihoa ja huulia vältellen. Naamio oli yllättävän juoksevaa, sillä usein nämä peel off - naamiot ovat vähän sitkeitä levittää tai aikakin paksuhkoja, mutta tämä oli aika ohutta. Sitä suuremmalla syyllä siveltimellä levitys oli järkevää. Levitin ohuen kerroksen kasvoille ja sitten annoin vaikuttaa n 15 min.

Iholla naamio tuntui vaikutusajan viileältä ja raikkaalta, tuoksu oli juuri niin ihana kuin odotinkin, ei lainkaan keinotekoinen. Usein naamion kuivuessa ihoa alkaa kiristää, mutta tämä ei napannut ihoon erityisen voimakkaasti vaan hyvin kevyesti eli tuota kiristävää tunnetta ei tullut.

Irroitan naamion yleensä reunoista pinsettien avulla, sitten loppu on helppo vain repäistä. Tätä olisi pitänyt levittää varmasti tuplasti enemmän, jotta sitä olisi ollut paksumpi kerros, sillä repiessä naamio vain repeili ja sitä oli hieman hankala poistaa. 




Naamio lupaa ravita ja kosteuttaa ihoa, pienentää huokosia ja tuoda iholle tervettä hehkua. Kokemuksena naamio oli kuitenkin ihan hyvä ja käytän varmasti purkin loppuun, mutta jos testaan tätä niin laita suosiolla reilu kerros sillä tämä kuivuu hyvin. Iho tuntuu naamion jälkeen raikkaalta💜

Ootko kenties jo kokeillut? Tykkäättekö ylipäätään tälläisistä kuorittavista peel-off-naamioista?

-Maikku



 

4 kommenttia:

  1. En ole kokeillut. En nykyään enää välitä näistä peel off - naamioista. Käytän enemmän kosteuttavia ja kuorin sit ihoni hapoilla. 🙂

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toiset sanoo että nämä revittävät naamiot saattavat suurentaa ihohuokosia ja itsekin käytän nykyään vain 1-2 kk. Happokuorinta on kyllä tehokas!

      Poista
  2. Kiitos vinkistä, tämä menee kokeiluun.
    Ihanaa viikonloppua sinulle Maikku ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on kyllä herkullinen tuote kaikin puolin :) Ihanaa viikonloppua Outi ❤️

      Poista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥