tiistai 1. elokuuta 2023

Nivean Q10 täsmä-ja yöseerumit - edullista markettikosmetiikkaa

Kukapa ei tuntisi Niveaa, joka on 130v ajan hellinyt käyttäjiensä ihoa. Mun eka Nivea-muisto on 70-luvulta, sininen pyöreä Nivea Creme rasia, jollainen löytyi niin äidiltä kuin mummoltakin. Sittemmin muistan meidän käyttäneen ainakin Nivean aurinkosuojia.

Näiden 50v aikana, jotka olen elänyt - Nivea on ollut monessa mukana. Vielä kultaisella kasarillakaan ei voiteiden määrä ollut kuin nimeksi, nykyiseen verrattuna. Nivea oli luottotuote monessa ihonhoitoon liittyvässä asiassa.

Sain testiin Nivean uutuudet Q10 sisältävät seerumit, joita olen tässä keväästä asti käyttänyt osana ihonhoitorutiineja.

Lyhyesti, mitä Q10 on?  Koentsyymi Q10 jota myös ubikinoksi kutsutaan, on vitamiinin kaltainen aine. Sitä on luonnostaan jokaisessa elimistön solussa ja sillä on myös niissä tärkeä merkitys. Se  on välttämätöntä energiatuotannon kannalta, jotta ihon perustoiminnot kuten uudistuminen on mahdollista.

Q10 antaa energiaa ja samalla suojaa antioksidanttina soluja.


NIVEAQ10 Anti-Wrinkle Power Ultra Recovery Beauty Sleep Night Serum-yöseerumi


Seerumi lupaa vähentää ryppyjä ja kiinteyttää ihoa samalla kun sinä nukut. Ihohan uusiutuu yöllä, joten seerumi auttaa sitä saamaan kaiken mahdollisen hyödyn irti uusiutumisesta.

Se kosteuttaa, vahvistaa ja rentouttaa ihoa samalla ryppyjä tasoittaen.
Lisäksi seerumissa on miellyttävä Sweet night tuoksu joka myös rentouttaa ja rauhoittaa mieltä.

Seerumi on juoksevaa muttei vetistä ja sitä on helppo annostella pumppupullosta. Se imeytyy kasvoille ja kaulalle nopeasti, jättäen todellakin levollisen, rentoutuneen fiiliksen minkä tuoksu saa aikaan.
Olen käyttänyt tätä mökillä ollessa joka ilta ja oikein odotan illan ihonhoitoa, jonka seerumi viimeistelee.

Sanoisin, että markettituotteeksi tämä on yllättävän hyvä. Edes tyynynkuvat eivät ole painautuneet poskiin käytön aikana.



NIVEA Q10 Anti-Wrinkle Expert Wrikle Filler Serum-kasvoseerumi

Seerumi lupaa vähentää näkyvästi pieniä juonteita ja ryppyjä kasvoille, sekä tuotetta käyttäessä että pitkäkestoisemmin. Tehoaineina tietty Q10, mutta myös yhdistelmä peptidejä.

Tämä on oikeastaan täsmähoitoseerumi, joka vaikuttaa jo viidessä minuutissa täyttäen ryppyjä välittömästi mutta myös pitkäaikaisesti.

Se mikä minut yllätti, niin ohjeissa sanotaan että tuote levitetään päivä tai yövoiteen päälle! Itse olen käyttänyt seerumia aina voiden alla, niin nytkin. Kesällä kun en välttämättä edes käytä kuin seerumia aurinkosuojan tai aurinkosuojan sisältävän kasvovoiteen kanssa.

Olen käyttänyt tätä kasvoilla niillä kohdin, jossa ikääntymisen merkkejä jo näkyvissä, eli silmän alus/poskipäiden yläosa ja huulten ympärys.

Seerumi on todella täyteläistä ja ehkä se hivenen häivyttää juonteita mutta toistaiseksi ne mitkä on - pysyvät mutta käyttö jatkukoon.
 




Oikein passeli kaksikko, jotka voisin ostaa uudestaankin. Oletko jo kokeillut? Entä millaisia NIVEA-muistoja sulla on?

Aurinkoisia kesäpäiviä,
Maikku


4 kommenttia:

  1. Rakastan Nivean tuotteita ja niiden tuoksua.
    Nämäkin niin hyviä.
    Mukavaa elokuuta sinulle Maikku ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on kyllä tuttuja turvallisia, etenkin tämä täsmätuote ihastuttaa. Mukavaa iltaa Outi❤️

      Poista
  2. Mulla on joskus ollut boksista saapunut Nivea cellular seerumi ja se oli kyllä hyvä. Pitäisi käyttää enemmän nivean perusluotettavia tuotteita 💕

    VastaaPoista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥