sunnuntai 25. joulukuuta 2022

Vuoden 2022 suosituimmat postaukset

On taas aika vuodesta katsoa mennyttä vuotta ja sen lukuja blogin kautta. Tänä vuonna blogi on päivittynyt vähän harvemmin kuin aiempina vuosina ja tahti on ollut itselleni hyvä. Uskonkin, että uusi vuosi tulee jatkumaan samanlaisena.

Sisältö on painottunut kosmetiikkaan, kauneuteen ja hyvinvointiin - satunnaisia kokkailu & leipomisjulkaisuja on ollut silloin tällöin ja onkin ollut kiva huomata, että vaikka sisältö ei olekaan puhtaasti kauneutta, niin muutkin aiheet kiinnostavat.

Goodieboxit jaksavat kiinnostaa vuodesta ja kuukaudesta toiseen, ne ovat yksi luetuin postausaihe joten en ottanut niitä tähän mukaan koska muutamina kuukausina lukukertoja on ollut ylivoimaisesti enemmän kuin näissä Top 10 julkisuissa.

En tänä vuonna rankkaa aiheita eri kategorioihin, vaan tässä teille TOP 10:

TOP 10

1. Pitävyyttä kulmiin-testissä kulmasaippua 

Paesen kulmasaippua on ollut ylivoimaisesti luetuin julkaisu! Eikä ihme, se on ihan supertehokas.

2. Koronapäiväkirja 

Alkukeväästä iso K saapui meillekin ja tein aikani kuluksi aiheesta postauksen, joka onkin saanut paljon lukijoita. Sairastan toista kertaa parhaillaan, mutta en ihan yhtä kovana kuin tällä ekalla kerralla.


3. Piipahdus Normalissa 

Normalista on tullut monelle kosmetiikan Tiimari, josta saa edullisesti peruskosmea ja muutamia sellaisia tuotteita, joita ei muualta saa. Koska Normaleja ei ole vielä kaikkialla Suomessa, se saattaa kiinnostaa siksikin. Eikä sillä, tykkään myymälästä itsekin ja monet normaalisti marketista ostamani tuotteet saa sieltä hippusen halvemmalla.

4. Ystävänpäivän meikki 

Meikkipostaus sisälsi arvonnan ja siksi se oli niin suosittu, mutta oli kiva että meikkikin sai näkyvyyttä silloin harvoin kun jaksan sellaisen väkertää. Tänä vuonna on tuntunut monesti silti, että Olen riittämätön vaikka periaatteessa aikaa on enemmän kun lapset on isompia, mutta ehken jaksa samaan tahtiin touhuta kuin ennen kun vaikkapa näistä meikkailuista on tingitty.

5. Somehitti ripsari testissä 

Tätä Maybellinen ripsaria kehuttiin viime vuonna niin paljon, että lopulta ostin sen itsekin testiin. Postauksen julkaisin joulun jälkeen, siksi otin sen mukaan vielä tähän sillä se on kerännyt näkyvyyttä niin paljon tämän vuoden puolella. Ripsari on edelleen suosikkini ja muuten vinkkinä, Normalissa myynnissä aika kohtuulliseen hintaan.

6. Apua unettomuuteen 

Tämä aihe on aina jollekin ajankohtainen, toisille pysyvämmin, toisille kausittain ja onneksi olen nyt päässyt siitä aikakin näillä näkymin. Söin KSM66 ja sen jälkeen NiDra, joka sisältää myös KSM66 ja uskon kummastakin olevan apua.

7. Huhtikuun kosmetiikkasuosikit 

Kosmetiikkasuosikit ovat blogissa pääsääntöisesti joka kuukausi, joten jännä miten ne huhtikuussa olivatkin supersuosittuja. Ehkä pääsiäisenaika vaikutti asiaan, kun ihmisillä vapaata ja blogeja silloin enemmän aikaa lukea.

8. Ketopiirakka (suolainen)

Tänä vuonna en ole montakaan reseptiä julkaissut, mutta tämä suolainen ketopiirakka oli sellanen jota on varmaan moni kotikokki leipassut. Tämä on kyllä loistava piirakka, mutta mun kolestroliarvot on nyt sen verran koholla että kaikki rasvainen saa nyt toistaiseksi jäädä mutta tulen tätä takuulla itsekin tekemään.

9. Vaalennusaine suositus 

Tämä Garnierin vaalennusaine on ollut sellainen löytö, etten enää kokeilekaan muita ellen sitten halua ihan eri sävyä. Toivottavasti moni muukin on ilahtunut tästä, sillä tuote on kovasti kiinnostanut.

10. Uuden vuoden kuviot blogissa 

Olipa kiva huomata, että vaikka lukijamäärä vaihtelee paljonkin postauksista riippuen niin monia kiinnosti kuinka blogi jatkaa uuden vuoden tohinoissa. Aika hyvin pysyinkin lupauksissani, mutten toki täysin ja teen vastaavan julkaisun ensi vuoden alussa ja katsotaan muuttuuko mikään.

💓

Iso kiitos teille kaikille jotka pysytte kyydissä mukana, jaksatte käydä lukemassa juttujani ja joskus kommentoidakin. Jos sulla on jotakin postaustoiveita, niin laita reilusti viestiä, kuuntelen herkällä korvalla.

Kiitos, kun olet siellä💓

Maikku

4 kommenttia:

  1. Kiva nähdä nämä. Vitsi että tekis mieli käydä Normalissa vain että voisi hypistellä! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiedän tunteen :) Onneksi niitä ei oo ihan nurkilla, niin tulee käytyä vain silloin kun oikeasti tarvetta.

      Poista
  2. Tää oli kiva postaus! Voisin melkein itsekin tehdä vastaavan omaan blogiin :) Goodiebox ja aikoinaan Bette Box postaukset oli myös mun luetuimpia lähes joka vuosi, ne selkeesti kiinnostaa suomalaisia lukijoita :) Tässä oli iso osa postauksista sellaisia, jotka muistan itsekin sulta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tee ihmeessä, musta oli kiva tutkia lukuja ja yllättyä :) Kauneusboxit jaksaa kiinnostaa kuukaudesta toiseen, ne on aina ylivoimaisesti luetuimpia.

      Poista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥