perjantai 14. tammikuuta 2022

Pitävyyttä kulmiin- testissä kulmasaippua

Mun haaste meikissä on aina ollut kulmat. Ne on aika villit ja olenkin niitä nyppimisen lisäksi myös hieman joutunut jopa leikkaamaan, jotta olen saanut niihin jotakin muotoa.

Toisaalta mun otsatukka on ollut pelastus niiden suhteen, sillä kulmat jää otsiksen taakse piiloon eikä niistä siksi ole tarvinnut stressata. Mutta yksi syy siihen miksen sitten kasvattanutkaan pitkää otsista, oli mun kulmat, niistä alkoi tulla ongelma kun ne olivat joka päivä näkösällä.

Oon miettinyt laminointia tai microbladingiä, mutta sittemmin kokenut sen turhaksi investoinniksi, kun voin kulmat piilottaa otsiksen alle.

Mutta vaikka kulmat peittyvät, laitan ne kevyesti joka kerta kun meikkaan. Rajaan kynällä ja kiinnitän Laveran ripsigeelillä. Mutta sellaista kulmageeliä en ole aiemmin tavannut joka pitäisi kulmat ojennuksessa koko päivän. Ennekuin tutustuin tähän Paese Browstory brow styling- kulmasaippuaan.

Sillä voi luoda nyt muodissa olevat kulmakarvojen laminointia muistuttavan lopputuloksen tai muotoilla juuri kuten itse haluat.

Kulmasaippuassa on kulmia vahvistavaa ja hoitavaa basilikan juuriuutetta ja sen käyttö on tosi helppoa eikä se vaadi vettä vaikka onkin saippua.

Ohje: Kierreharjaa pyöräytetään kulmasaippuassa ja sitten sillå harjataan kulmasaippuaa halutun muodon saamiseksi.

Jopa minä olen saanut villit kulmani kuosiin tällä tuotteella ja mikä parasta, kulmat pysyy kuosissa KOKO päivän!

Ihan huipputuote ja tätä on saatavilla helposti mm Prismoista eikä hintakaan ole kuin n 12€.

Millainen malli sulla on kulmissa? Seuraatko trendejä niiden suhteen vai annatko olla luonnontilassa?

Ootko kokeillut kulmasaippuaa?


Maikku

 

4 kommenttia:

 1. Joskus mietin myös ja haaveilin itsekin kulmien pigmentoinnista, mutta hinta ja se että kulmat kestää noin vuoden, ei oo sen arvosta. Värjään kulmakarvat 3-4 viikon välein ja se jo nopeuttaa hurjasti meikkaamista. En itse ostaisi näitä saippuoita, on myös hyviä värittömiä kulmageelejä jotka voi levittää kulmakynän päälle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta kyllä, ne on aika arvokkaat siihen kestoon nähden. Mun yksittäset kulmakarvat on sen verran paksuja, etti mikään kulmageeli jota tähän mennessä testannut, ole antanut 100% pitoa. Tää kulmasaippua sopii erityisen hyvin paksuille kulmille. Muutoin mäkin oon tykännyt esim Laveran kulmageelistä mutta sen pitävyys ei riitä mulle.

   Poista
 2. Sinullahan on hyvännäköiset kulmat. Minä en ole vuosiin nyppinyt kulmia, aika luonnollisena siis mennään. Välillä värjään kulmat ja tosiaan leikkaan pisimmät haivenet pois :)
  Mielenkiintoinen tuote, jolla varmasti saisi näihin minunkin kulmiini ryhtiä.
  Ihanaa viikonloppua sinulle Maikku <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi, työn takana on tämän hetkinen tilanne sillä mulla on aika haastavat kulmat. Tällä kulmasaippualla saa takuulla pitävän lopputuloksen.

   Ihanaa viikonloppua myös <3

   Poista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥