tiistai 22. helmikuuta 2022

Vaalennusaine suositus - Garnier Super Lightening Color Cream

Mä kyllästyin ruusukultaan ja oot saattanutkin huomata, että oon jälleen vaalentanut hiuksiani. 

Teinkin suoranaisen löydön jo syksyllä. Nimittäin löysin vaalennukseen Garnierin Super Lightening Color Cream.

Mulla on taipumusta siihen, että hiukset alkaa taittamaan helposti keltaiseen vähän värjäyksen jälkeen mutta tämä Garnierin Super Lightening Color Cream on paitsi ihan täydellisen sävyinen, myös superhelppo levitettävä.

Mukana on sivellin, jolla väriseos on helppo levittää hiuksiin - erityisesti tyveen. Itse tarvitsee vain sekoittaa jauhepussi nesteeseen, esimerkiksi muovikipossa kuten itse teen ja sitten vaalennusvoidetta on helppo levittää siveltimellä hiuksiin.

Tästä en löydä kuin pelkkää plussaa:

 • Saat hiuksiin upean kiillon
 • Levitys kätevällä siveltimellä
 • Hinta vain n. 5-6€
 • Peittää myös harmaat hiukset 100%

Vinkki: Tuubi ja pullo on uudelleensuljettavat eli voit säästää komponentit seuraavaan kertaan jos teet vaikka vain muutamia raitoja tai värjäyseen riittää vähempi määrä.

Mä vaalennan aina vain tyven, mutta koko seos menee kerralla. Jos vaalentaisin tällä koko hiukset, ostaisin 2-3 pakkausta. Olen aika monta erilaista vaalennusainetta ehtinyt vuosien varrella kokeilemaan, mutta tämä menee heittämällä kärkeen. Uusien vaalennussävyjen kokeilussa on aina se riski, että sävy ei olekaan lopulta hyvä, mutta tästä olen tykännyt kerta toisensa jälkeen ja olen myös saanut palautetta, että hiusteni sävy on kaunis, luonnollisen vaalea.

Onko siellä muita hiustenvaalentajia ? Onko sulla jokin tietty väriainemerkki jota suosit?

Maikku
4 kommenttia:

 1. Suosittelin jotain toista tuotetta juuri blogissani, mikä oli hyvä valinta vaalennukseen :) www.kosmetiikkakatri.fi/2022/01/onnistunut-hiusten-vaalennus-kotona.html Tämäkin näyttää sinulla todella luonnolliselta. Juuri vallennusvoiteet ja color creamit ovat hyviä valintoja, sillä ne eivät ole rajuja värinpoistoja, ja tulos on usein kovin luonnollinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo vaalennusaine ei olekaan mulle ennestään tuttu, oon käyttänyt pääasiassa Garnieria kun silläkin on monta erilaista tuotetta. Mutta kaunis lopputulos sullakin <3
   Olaplexia voisin ostaa itsekin.

   Poista
 2. Aikoinaan kun vielä vaalensin hiuksiani, käytin Garnierin tai Lorealin vaalennusaineita. Hiuksissasi on kyllä kaunis vaalean sävy. Ihanaa tiistaita sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi, nykyään onkin ihan valtavast valinnanvaraa :) Ihanaa iltaa myös <3

   Poista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥

Kiinteytystä iholle - Madara RE-GENE

Kaipaako ihosi kiinteytystä? Tämä Ruohonjuurelta saamani Madaran Re-gene liftaava naamio on veitsetön kasvojenkohotus sillä naamiolla on oi...