maanantai 5. joulukuuta 2022

Thaimaan tuliaisia

Haaveilin ennen reissua tekeväni ihania kosmetiikkalöytöjä reissun päältä mutta totuus oli se ettei Khao Lakin kokoisessa kylässä ollut juurikaan kosmetiikkakauppoja. Yhden löysin josta ostin lähinnä vartalovoiteita, lisäksi oli 7eleven ja supermarket joissa myös päivittäiskosmetiikkaa, lähinnä naamioita ja erilaisia seerumeita. Monet olivat naamion kaltaisissa pusseissa, joissa korkki mutta vähemmän näin mitään pulllotavaraa, Aloe Vera-ja hedelmä- pohjaisia tuotteita oli aika paljon, muutaman vartalovoiteen ostinkin, sillä niitä kuluu.

Mutta ihan mielenkiintoisia tuotteita löysin ja tässä niistä joitakin. Lentokentältä ostin Ritualsin setin, sillä Rituals on suuri rakkauteni ja tästä The Ritual of Karmaa-linjasta tykkään paljon. Olen sarjan kaikkia tuotteita huonetuoksua lukuunottamatta jo joskus käyttänyt ja tiedän että tykkään niistä.


Tässä näitä naamio/seerumipusseja. Sai kyllä olla silmä tarkkana, kun näitä valitsi sillä valikoimassa oli valtavasti ihoa valkaisevia tuotteita, sillä Aasialaiset suosivat niitä. Kerron näistä aikanaan lisää, viimeistään kun olen käyttänyt tuotteet loppuun.



Nivealta löysin tämän vitamiinicocktail-seerumin tuubissa ja taisi ollakin ainoa seerumi, joka jossain muualla kuin pussissa. En ole tähän Suomessa törmännyt, mutta saattaahan se olla, että tämä on meilläkin myynnissä.



Koitin löytää korealaista kosmetiikkaa, mutta turhaan. Tämän puhdistusvaahdon sentään löysin, tosin ei varmaankaan ole korealaista vaikka ulkoisesti vähän siihen viittaa. Tai mistä sitä tietää mutta kokeillaan millainen putsari on kyseessä.

 


Phuketin lentokentällä kävin vielä kiertelemässä  lentoa odotellessa ja voi miten ihania kauppoja siellä olikaan. Löysin yhdestä näistä suloisia elefanttisaippuoita, joista ainakin pari ajattelin antaa lahjaksi mutta voi miten näissä on ihanat aidot tuoksut.

Samoin nämä vartalovoiteet, voisi melkein lusikoida. Nyt kun mietin, niin olisi voinut ostaa näitäkin useammissa tuoksuissa.

Ja tokihan kotiin piti tuoda myös tiikeribalsamia ja jo sitä on ehditty testaamaankin kun mies onnistui kartingissa saamaan yläkroppansa jumiin. Tehokasta tavaraa ja ajattelin että näitä on kiva tuoda tuliaiseksi. Samoin noita suloistakin suloisempia tuikkuja. Niin kauniita että saa nähdä raaskiiko niitä edes polttaa.





Lisäksi toin huiveja itselle ja lahjaksi, muutamia kietaisuhuiveja, erilaisia pussukoita, koriste-esineitä, pikkuisille tytöille toin ihan mielettömän kauniit kimonot ja norsukoristeita. Vaatteita oli myynnissä aika nihkeästi jos ei perus feikki merkkivaatteita lasketa. Mies teetti kauluspaitoja ja ystävämme teettivät useampia vaatteita Mark One Tailorissa, jota voidaan lämpimästi suositella.

Muutamia isompia koriste-esineitä jäin paikan päällä miettimään mutta monet olisivat painaneet paljon ja jäivät siksi ostamatta.

Mutta tälläisiä muistoja kannettiin kotiin.

Millaisia ostoksia sä yleensä teet ulkomailta?

Maikku
 










6 kommenttia:

  1. Myös kosmetiikkaa tulee aina etsittyä. Khao Lakissa löysin vuosia sitten yhden vähän The Body Shoppia muistuttavan kaupan, olen unohtanut sen nimen jo, mutta sieltä löytyi ihania voiteita vartalolle ja käsille. Taisin ostella matkalaukun täyteen niitä. Nämä pussukkaan pakatut voiteer tuli kans tutkittua tarkkaan. Joskus luin jostain blogista, että nämä vaalentavat tuotteet vastaisi meidän ns kirkastavia tuotteita..ettei oikeasti vaalentaisi ihoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi että, tuo olisi ollut mieleinen kauppa mullekin :) Se voi olla juuri noin, että vaalentavat ovatkin vain kirkastavia mutta en uskaltanut ostaa kun niitä joissa luki kirkastavia :D

      Poista
  2. Yleensä tuo jotain mistä muistan juuri sen matkan. Olemme Marokosta kantaneet kattolampun, lyhtyjä ja jopa painekattilan :) Ainakin joku jääkaappimagneetti on pakko saada. Ihania tuliaisia olet ostanut.
    Hyvää itsenäisyyspäivää sinulle Maikku <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä muuten unohdin tästä pari asiaa, mekin ostetaan aina jääkaappimagneetti ja jotain pientä josta reissun muistaa, nyt ne oli pikku norsuja ja lasinalusia :) Te ootte tuoneet sitten vähän suurempia matkamuistoja :D Ihanaa iltaa Outi <3

      Poista
  3. Upeita tuikkuja :) Mun on pakko antaa nyt vähän huonoa palautetta ulkoasusta, se on todella huonolaatuinen nykyään tietokoneella ja tietokoneella en voi enää käyttää rullainta hiirellä kun tulee joku blogin valinta palkki oikeaan reunaan tuon rullaimen päälle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö :) Kiitos kun kerroit että tämä ulkoasu ei ole rullahiiren kanssa hyvä, sillä itse käytän tavallista niin en ole edes huomannut. Tämän ei ole tarkoitus jäädä pysyväksi vaan oli kokeilu ja nytpä ei pystykään enää vanhaa palauttamaan, joten hetken joudun kärvistelemään tällä kunnes ehdin muokata uuden ulkoasun.

      Poista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥