perjantai 7. tammikuuta 2022

Uuden vuodet kuviot blogissa

Huomasin viime vuonna että blogi on hieman kärsinyt Instragramin viedessä siltä aikaa. Instaan on niin paljon nopeampaa tehdä julkaisuja, mutta toisaalta täällä blogissa tuotteista tulee kerrottua laajemmin ja teistä ihanista on muodostunut laaja vakiolukijakunta.

Jatkossa tulen entistä harkitummin kirjoittamaan laajemmin blogiin tuotteista, sillä monet teistä tykkää kun postaus on helposti luettava eikä liian analyyttistä pohdintaa.Edelleen jatkavat ainakin:

Kuukauden kosmetiikkasuosikit ja Goodiebox, toistaiseksi myös kuukauden loppuneet kosmetiikkatuotteet, mutta suunnittelen sen siirtämistä Instagramiin koska julkaisun tekeminen on kaikista postauksista työläin. Siitäkin huolimatta, että tiedän monien niistä kovasti tykkäävän. Aika ei vain riitä kaikkeen ja on priorisoitava.

Pihistä - panosta-postauksia teen edelleen silloin tällöin.

Blogissa on siis jatkossakin tuotetestauksia kosmetiikasta maan ja taivaan välillä, pääpaino edelleen luonnonkosmetiikalla, edullisella (marketti)kosmetiikalla, korealaisella kosmetiikalla ja meikkileikeillä.

Silloin tällöin saatan jakaa muutakin elämääni ja vaikkapa reseptejä, mutta pääpaino kauneudessa kuten tähänkin asti.

Uutena ajattelin aloittaa postaus sarjan meikkituotteiden testauksesta aloittaen meikkipohjasta aina viimeistelytuotteisiin. Tarkoitus olisi testata ainakin näitä edullisia markettikosmetiikan tuotteita:

-Misellivesi/kasvovesi

-Primer

-Peitevoide

-Concealer (peiteaine)

-Meikkivoide

-Puuteri

-Bronzer

-Poskipuna

-Highliter

-Viimeistelysuihke

Kun nämä on käyty läpi, siirrytään kulmiin, silmä-ja huulimeikkiin.

Kauneusbokseista jatkan vain Goodieboxin tilausta, miettien sillekin vaihtoehtoa mutta ennenkuin osaan päättää, mihin sen vaihtaisin, niin mennään jatkan tilausta.


Olen inventoinut  kosmetiikkakätköjäni rankalla kädellä mm muuton yhteydessä ja luopunut lähes kaikesta sellaisesta kosmetiikasta, jota en tule itse käyttämään. Tänä vuonna ajattelin myös kokeilla saisinko tehtyä kuukausittain teille listaa kaikista kuukauden kosmetiikkaostoksista hintoineen päivineen. Mielelläni itsekin seuraisin, kuinka paljon kosmetiikkaan rahaa kuluu mutta katsotaan muistanko itseni tuntien kuinka kauan tätä kirjaa pitää.

Tarkoitus on ensisijaisesti kuluttaa nykyisiä jemmoja pois ja ostaa vain tarpeeseen. Kuulostaa helpolta, muttei ole sitä sillä uutta kosmetiikkaa tulee jatkuvalla syötöllä ja aina ei ole helppo ikeltäytyä.

Mutta olisi kiva kuulla teiltä, mitkä aiheet teitä kiinnostaa? Onko jotakin mistä lukisit erityisen mielelläsi?

Maikku6 kommenttia:

 1. Kuullostaa loistavalta blogin tulevaisuus, olen aivan samoilla linjoilla luonnonkosmetiikka edullinen markettikosmetiikka ja korealainen kosmetiikka kiinnostelee muakin.
  Ihanaa uutta vuotta 2022 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla :) Ne on vieneet mut mennessään! Ihanaa Uutta Vuotta myös <3

   Poista
 2. Mä tykkään niistä pihistä postauksista ja sitten kuukauden käytetyt on kanssa kiva. Kiva on myös välillä kuulla koiruleiden kuulumia.
  Ihanaa viikonloppua Maikku <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, kiitos Outi <3 Pihistä postauksia tulee jatkossakin mutta loppuneet kosmetiikkatuotteet siirtyy instaan. Koirulit käyvät aina välillä täällä kurkkailemassa myös :)

   Ihanaa iltaa :)

   Poista
 3. Suunnitelma kuullostaa hyvältä. KK loppuneita on aina kiva lukea, mutta ymmärrän myös sitä puolta - ja instaan voisi aina tuote kerrallaan höpöttää saman videolle. Aion myös itse jatkossa enemmän postata IG puolelle mutten myöskään unohda blogia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on juuri näin. Sitten sekin, että kun postausta kirjoittaa kuukausi vanhempien tuotteiden loppumisesta, ei aina edes muista millaisia tuotteet oli joten instaan saan tuoretta tietoa enemmän reaaliajassa.

   Poista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥