torstai 20. lokakuuta 2022

Syyskuun loppuneet kosmetiikkatuotteet

Joku teistä saattaa nyt ilahtua kun päätinkin jakaa nämä syyskuun loppuneet täällä blogin puolella koska niitä oli kohtuullisen vähän.
Mietin vielä jatkanko näiden tuomista blogiin pysyvästi, ehkä -riippuen vähän miten aika riittää.
Tai sitten koitan olla vähemmän kunnianhimoinen ja julkaisen nämä aina reilusti seuraavan kuun puolella niin ei tule niin tiukka aikataulu.

Aloitetaampa loppuneet vaikkapa meikeistä.

Meikit


Catrice Volumizing Extreme Lip Booster oli todellinen huti, onneksi halpa sellainen. Sour:n maininnasta olisi pitänyt tajuta että ensisivelyltä ihan tavalliselta huulilla tuntuva kiilto maistuikin kirpeältä eikä ollut lainkaan mun juttu, En tykkää yhtään kirpeistä karkeistaan joten en tykännyt tästä yhtään.

ZUII Organic Classic huulipuna&poskipuna sävyssä Ariel oli kertakaikkien ihana sävy ja tuote muttaempä hoksannut että tämä luonnonllisista raaka-aineista tehty tuote säilyi vain 6-12kk eli koostumus oli muuttunut kovaksi eikä sitä voinut enää kauniisti levittää. Harmi.

ACO: huulivoide on mun lempituote jota käytän joka päivä. Paras huulituote ikinä.

Huulirasva purkki on pyörinyt kosmekaapissa kauan ja sen oli aika poistua. Näistä purkeista joista tuotetta joutuu "kaivamaan", menee maku siinä vaiheessa kun sormi alkaa uppoaa :/


Kasvot // Ihonhoito


MEDIK Hydre B5 seerumi on loistava kosteuttaja, voisin hyvin ostaa uudestaan.

Premiumsaippuat.fi suklaanaamio tekee arjesta juhlaa, aivan ihanaa hemmottelua kaikille aisteille ja huippu lahjaidea.


Vartalo// Ihonhoito


Maui vartalogeeli on markettilöytö ja ihastuin samantien. Tykkään geelimäisistä tuotteista ja tässä oli ihana eksoottinen tuoksu mangoa, papaijaa ja  ananasta. Ostan varmasti uudestaan.

Haut Segala vartalovoi on todella tehokas kosteuttaja kuivalle iholle, mutta tuoksu tässä oli hiukan liian voimakas. 


Hiukset


Schwarzkoft Gliss korjaava hoito oli myös Huti. Hiuksiin jäi hoidon jäljiltä ällö tahmanen tunne. Ei tarvitse ostaa uudestaan.

Natura Siberica hiuksiin jätettävä hoitoaine oli vähän samanlainen huti kuin edellinenkin. Tuote ostettu Tallinnasta, joten jää kerta kokeiluksi.

XZ hoitosuihke Mustikka yllätti ihanasti. Mukava raikas, lempeä kevyt tuoksu ja suihke joka teki hiuksista helposti harjattavat. Ostan varmasti uudestaan.

Garnier Fructic Goodbye Damage shampoo oli aivan perus shampoo, ei ihastuttanut muttei myöskään vihastuttanut. Vaahtosi ja pesi hyvin hyvin.

Herbal Essence shine hoitoaine on muiden sarjan tuotteiden tapaan todella toimiva markettituote, joita olen ostanut aina uudestaan ja uudestaan. Tässä oli ihanan raikas greipin tuoksu.


Deodorantit


Garnier mineral suihkedeo on osottautunut todella mielusaksi ja pitää hien hajut poissa. Olen ostanut tätä uudestaan jo useamman kerran sen jälkeen kun tuotteen löysin. Ei petä.

Rexona Biorythm roll-on on perusrexonaa, luottotuote myöskin ja ihana kevyt tuoksu.


Kasvopyyhkeet// Naamiot


Sence coconut kasvopyyhkeet oli löytö Normalista ja jos saisin valita, en ehkä muita käyttäisikään sillä näissä on juuri täydellinen kosteus ja ihastuttava tuoksu.

A`piu Icing kasvonaamiot ovat suloisia paitsi ulkoisesti niin myös käytössä kosteuttavia, ehkä vähempikin riittäisi mutta parempi liian kostea naamio kuin kuiva.



Näytteet


Kerrankin olen saanut käytettyä useita näytteitä

By Wishtrend Polyphenol in Propolis 15% ampulli, joka kosteuttaa ja ehkäisee epäpuhtauksia, Tykkäsin ihotuntumasta.

Dermosil Panthenol Body Lotion oli aika perusvoidetta, jäin kaipaamaan jotain.

Dermosil Body Lotion  ihonhoitovoide oli kiva tuttavuus, kevyt omenainen tuoksu, muutoin perusvoide.

iUNIK Rose Galactomysec kasvovesi joka kirkastaa ja tasoittaa ihonsävyä, ihan kiva kosteuttava tuote.

iUNIK Black Snail Rsetore seerumi lupaa säilyttää ihon nuorekkuuden ja tykkäsin tästä niin että saatan jopa joskus ostaa täysikokoisen tuotteen. Hyvin imeytyvä ja jätti  kivan freshni tunteen.

ZIAJA  goat`s milk käsi ja kynsinauhavoide on ihan loistotuote, jota olen käyttänyt myös täysikokoisena.



Sellainen sekalainen setti oli loppuneita. Mahtoiko löytyä tuttuja tuotteita? 


Maikku
 

10 kommenttia:

  1. Minä ilahdun kun näin Loppuneita <3 Niistä on niin kiva lukea ja ig:ssä tahtoo ne stoorit mennä ohi kun ei kerkeä katsoa! Goodbye Damagen hoitsikka on huippuhyvä jos on kärsineet hiukset. XZ hoitosuihke kuulosti myös kivalta, saattaisin ostaakin joskus kokeiluun :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla <3 Mä oon ig:ssä tallentanut kohokohtiin viimeisimmät loppuneet mutta harva sieltä niitä ne käy katsomassa. Katsotaan saanko aikaseksi laittaa jatkossakin tänne, yritystä ainakin on :)

      Poista
  2. Sence coconut kasvopyyhkeet on ihan mun suosikkeja, taitaa olla jo kolmas paketti menossa :) Oli paljonkin tuttuja tuotteita näissä. Tykkään näistä postauksista kovasti.
    Ihanaa loppuviikkoa sulle Maikku <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ne on kyllä hyviä. Mäkin ostin jo lisää! Kiva kuulla että sinökin tykkäät näistä :) Ihanaa viikonjatkoa <3

      Poista
  3. Loppuneista on aina kiva lukea! Medi8 seerumi oli tosi hyvä, oon moisen pullon käyttänyt joskus itsekin :) Kookoskasvopyyhkeet kuulostaa aivan ihanilta<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkään myös, koitan nyt tehdä niinku sanoit että valmistelen näitä sitä mukaa kun tuotteet loppuu niin helpompaa. Noi Sencen kookospyyhkeet on hyviä!

      Poista
  4. Tykkään kovasti loppuneet-postauksista:) Tuota Acon huulivoidetta olen monesti meinannut ostaa testiin. Täytyypä se nyt muistaa pitää mielessä. Tuo Mauin vartalogeeli voisi olla ihana etenkin kesällä<3 Noita Herbal Essence tuotteita en ole itse koskaan kokeillut. Täytyypä tutkailla niitä joskus tarkemmin. Ziajan käsivoide alkoi myös kiinnostamaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan mahtavaa kuulla että sinäkin tykkäät :)Tuota Acon huulivoidetta oon suositellut jo vuosia, se on vain niin hyvää.

      Poista
  5. Toi Acon huulivoide on tosi kiva. Pari tuubia käyttänyt.

    VastaaPoista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥