maanantai 31. lokakuuta 2022

Maikun maanantaimietteet

HuhHuh, olipahan viikonloppu. En muista koska olisin touhunnut näin paljon, kun viimeiset kolme päivää! Perjantai-iltana oli vanhemmat pojan muutto ja kuten yleensä aina kun jokin asia kotona muuttuu, se aiheuttaa ketjureaktion ja niin kävi nytkin.

Kun huone oli tyhjä, seurasi siivous. Ja vielä kotona asuvan pojan huoneen vaihto, joka jatkuikin koko viikonlopun. Eli siirreltiin tavaraa, siivottiin, inventoitiin ja sama jatkui koko viikonlopun. Siinä välissä haettiin pari työpöytää, kiersin ostamassa mattoja ja muuta tarpeellista, piipahdin solkussa hakemassa pohjia reissuun ja kävin läpi vuodevaatteista lähtien kaikki tekstiilit.

Onneksi nuoret kokkailivat lauantaina ja tekivät herkullista pizza-piirakkaa, sillä hyvä kun siinä tohinassa ehdin syömään. Saisi olla useamman noin touhukkaita päiviä ;) Ainiin, paistoinhan mä pari pellillistä torttujakin.

Sunnuntaina pääsin sitten sisustamaan uutta työ/vierashuonetta ja vitsi miten olikin kivaa, kun on varsinainen työhuonekin jossa tehdä töitä, jos vain malttaa.

Koitin myös vähän katsella vaatetta mitä pakkaan reissuun mutta suunniteltu pakkaaminen siirtyi, kun aika loppui kesken.


Vähän taisi touhukas viikonloppu verottaa, kun tämäkin julkaisu jäi kesken ja oli vahingossa julkaistu ilman kuvia ja mitään järkevää lopetusta. Soriiii. Tänäänkin oon työpäivän jälkeen lentänyt ympäriinsä vaikka mun piti olla koko viikko omaehtoisessa karanteenissa etten saa mitään lentsua ennen lähtöä.

Vaan asiat on hoidettava ja nyt koitan rauhoittaa elämän, selvityä työviikosta, laskeutua lomamoodiin ja valmistella asiat kotona niin että nuoriso pärjää hetken ilman meitä aikuisia.

Ihanaa uutta viikkoa ja lokakuun viimeisen päivän iltaa 💛

Maikku

10 kommenttia:

 1. On tosiaan huokaisun paikka tuollaisen uurastuksen jälkeen :) Mutta lopputulos palkitsee ja oma työhuone on kyllä luksusta 🤍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vain, tosin vielä en ole ehtinyt huokaista mutta sen aika tulee vielä. Työhuone on kyllä luksusta ja jo nyt huomannut kuinka kiva on työskennellä siellä :)

   Poista
 2. Huh mikä meno ja meininki teillä on ollut! Ja nyt alkoi tehdä mieli joulutorttuja<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, joskus on ja nyt on jo hyvä aika paistella torttuja, onhan jo marraskuu ;)

   Poista
 3. Haaveilen siitä, että minulla olisi oma työhuone. Mies on vallannut meidän aulatilan itselleen ja minä teen neljänä päivänä viikossa etätöitä ruokailutilassa. Onneksi kesäisin on terassi käytettävissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, mä niin ymmärrän koska oon 3 v tehnyt etänä töitä pääasiassa keittiössä tai olkkarissa. Kesällä kyllä terassi on kiva lisähuone!

   Poista
 4. Olen vielä pidättäytynyt ostamasta torttutaikinaa koska ahmin niitä sitten kaksin käsin ;D Vihreät kuulat -torttuja teen kyllä sitten jouluksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyllä luvattoman hyviä, on parempi ettei syö yhtäkään ettei lähde lapasesta:D

   Poista
 5. Olipas vauhdikkaan kuuloinen viikonloppu siellä. Suosittelen tuota kotona pysymistä ennen reissua, täällä nimittäin yritetään taas pitää lenssua pahentumasta ja olen kotosalla.
  Mukavaa ja rentouttavaa viikkoa sinulle Maikku <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, vauhtia on ollut ja kyllä mä oon joutunut työpäivien päätteeksi juosta hankkimassa sitä sun tätä mutta onneksi ei oo mitään oireita. Ompa kurja, että flunssa taas jyllää siellä, koitahan levätä <3

   Poista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥