perjantai 14. lokakuuta 2022

Rituals - arjen luksusta keittiöön

Kesällä kuulin että Rituals on saapumassa Suomeen ja koska olen hyvin ihastunut tuotteisiin, päätin että poikkean liikkeessä heti kun mahdollista. Taannoin poikkesin keskustassa ihan muissa asioissa ja kävin Forumissa tarkoituksena käydä Normalissa, kun huomasin että Rituals on avannut myymälän sinne.

"Rituals on ainutlaatuinen, luksusta tarjoava elämäntapabrändi, jonka intohimona on tuottaa iloa arjen pienistäkin asioista ja luoda niistä merkityksellisiä hetkiä".

Olen käyttänyt Ritualsin useita eri tuoksulinjoja ja niiden käsivoiteita, suihkugeelejä, suihkuöljyä, suihkuvaahtoja, vartalovoiteita, huonetuoksuja ja vartalokuorintoja. Tuoksut erovat toisistaan huomattavasti, joten jokainen löytää tästä ylellisestä sarjasta varmasti omansa, mieluisimman.

Koska mä olen miettynyt Ritualsin joulukalenteria yhtenä joulukalenteri vaihtoehtona, päätin olla ostamatta liikkeestä kosmetiikkaa ja päädyin näihin herkän vaaleanpunaisiin tuotteisiin, käsisaippuaan ja käsitiskiaineeseen. Onko söpömpää? 

Linkeistä voit tutustua tuotteisiin, jotka ostin:The Rituals of Sakura käsisaippua ja Dish Wash. En ole vielä ottanut näitä käyttöön mutta tuoksu on kummassakin ihana,  makeaa kirsikankukkaa ja pehmeää riisimaitoa.









Myymälä on juuri niin hulppea kuin arvata saattaa, tyylikkäästi ja selkeästi sisustettu kokonaisuus. Eri tuoksulinjat olivat jaettu omiin kokonaisuuksiin, joten oli helppo tehdä valintoja jo silmäilemällä ympärilleen.

Henkilökunta oli superystävällistä, ei ylitsevuotavan ystävällistä vaan reippaan ystävällistä ja palvelevaa. Siitä jäi tosi hyvä mieli, sellainen - että  jokainen asiakas on arvokas.

Kassiin sujautettiin myäs vartalovoide minikoossa ja kuvissakin vilahtava kortti, oikein kiva ele💛

Poikkean takuulla toistekin ja piipahda sinäkin, jos keskustassa kuljet.

PSST.Helsingissä on muuten toinenkin liike Kampissa.

-Maikku

12 kommenttia:

  1. Noi on kyllä kauniit tiskipöydällä. Meillä on nyt just semmonen myrkynvihreä fairy, se on kyllä hyvää toki, parempaa tiskiainetta saa hakea! Välillä tulee ostettua methodin tiskiaine kun on se suihkepullo niin on kivemman näköstä, kun pullot on samalta brändiltä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, Fairy on best mutta voisi vähän uudistaa noita ulkoasuja. Mä oon kans käyttänyt Methodia, mutta sen tiskiainetta ei oo hetkeen saanut mistään.

      Poista
  2. Onpa kaunis liike. Kampin liikkeessä olen pikaisesti käynytkin.
    Ihanaa viikonloppua sinulle Maikku <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jees, iloa kaikille aisteille :) Ihanaa viikonloppua sinullekin Outi <3

      Poista
  3. Onpa hieno uutinen että Rituals on rantautunut Suomeen, tutustuin merkkiin Hollannissa 2005 ja palasin matkalaukku täynnä tuotteita kun ei vielä Suomesta merkin tuotteita saanut. Odotus on näemmä palkittu :D

    VastaaPoista
  4. Onpa kauniit noi pullot! Ja Ritual of Sakura on ehdottomasti mun suosikkisarjani Ritualsilta. Taisi jopa olla ensimmäinen, mitä ikinä pääsin tuoksuttelemaan :) ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiks oo, tää tuoksu on ihana....ootan että saisin hankittua sarjan joulukalenterin ja saisin ensi vuonna tuoksutella useampia tuoksulinjoja.

      Poista
  5. Tuo on minulle ihan tuntematon merkki. Täällä maaseudun kaupoissa ei juuri uutuuksia tai jotain brändituotteita ole näkyvillä😅

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rituals on vasta tänä vuonna tullut Suomeen, aiemmin saanut vain netistä tilattua tai ulkomailta :)

      Poista
  6. Olis kiva kuulla, yltääkö tuo fairyn tasolle. :D Myymälä näyttää upealta ja nuo pullot on ihanat, toisi kauneutta tylsän tiskialtaan reunaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan hyvä teho, mutta ei kai ole olemassakaan Fairyn voittanutta ;) Mulla ollut mm Methodia joka sekin hyvä ja tämä on aika samantasoinen.

      Poista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥