perjantai 2. huhtikuuta 2021

Testissä kuivashampoot

Olen pitkään halunnut testata kuivashampoita ja kirjoittaa niistä tänne. Miksikö? Olen jämähtänyt käyttämään Batistea ja niitä kauan käytettyäni, huomannut herkistyneeni osalle tuoksuista koska ne ovat niin voimakkaita ja aloin etsimään uutta vaihtoehtoa. Kokeilin yhden täysin hajusteettoman ja sitten muita joissa tuoksuja. Sekä Batisten uuden nature&light:n, jolta odotin miedompaa ja raikkaampaa tuoksua.

Testissä oli:

♥Schwarzkopf Go2b Extra Fresh

♥Erisan hajusteeton

♥SunSilk kuivashampoo

♥Batiste Nature&Light

♥Aussie Blow Kool Kiwi Berry

♥Roze Avenue Glamorous   


Schwarzkopf Go2b Extra Fresh
100ml/2,90€


You Got2b Fresh! Schwarzkopf Got2b Extra Fresh -kuivashampoo raikastaa ja puhdistaa hiukset välittömästi. Kuivashampoo poistaa rasvaisuuden hiuksista ja päänahasta jättämättä valkoisia jäämiä. Käytä Got2b-kuivashampoota raikastamaan hiukset pesujen välissä, muotoilun apuna sekä pikapuhdistukseen milloin ja missä vain. 

Raikas sitruksinen tuoksu, joka raikastaa kyllä kivasti mutta jättää helposti sellaisen tahmaisen tunteen. Ei värjää ollenkaan, mutta annostuksen kanssa pitää tosiaan olla tarkkana ettei hiuksista tule tahmaisen tuntuisia.



Erisan hajusteeton kuivashampoo
100ml /n 3€

Erisan kuivashampoo raikastaa hiuksia ja hiuspohjaa. Antaa volyymia, muotoiltavuutta ja kevyttä pitoa päänahkaa ärsyttämättä. Hienojakoinen koostumus sopii myös tummille hiuksille. Poistaa sähköisyyttä ja antaa kampauksille kestävän pohjan. Tuote ei sisällä hajusteita, väriaineita tai silikoneja.

Kuivashampoo freshaa hiuksia kivasti, ilman tuoksua ja tällä hiuksiin saa hyvin voluumia.
Tämäkään ei värjää, joten sopii niin vaaleille kuin tummillekin hiuksille.

 

Batiste Bare Natural & Light kuivashampoo 
250ml/4,90€

Batiste Baren tuoksu on mieto ja kevyen raikas. Moninkertaisesti palkittu Batiste-kuivashampoo on todellinen huonojen hiuspäivien pelastaja. Se on täydellinen pika-apu hiusten puhdistamiseen ja raikastamiseen pesujen välillä, ilman vettä. Muutama nopea suihkaus muuttaa tyyliäsi välittömästi. Hiukset näyttävät puhtailta ja raikkailta sekä tuntuvat runsaammilta.

Batisten kuivashampoot ovat olleet mun lemppareita, mutta olen ehkä herkistynyt vahvimmille tuoksuille johíhin verrattuna tämä on ihanan kevyt tuoksu. Mä tykkään siitä, että kuivashampoo värjää hiuksia vaaleaksi, koska niin saa häivytettyä helposti tyvikasvua.


Aussie Mega Instant Miracle kuivashampoo 
Blow Kool Kiwi Berry 200ml/6,90€


Aussie Mega Instant Miracle Dry Shampoo -kuivashampoo, on pelastuksesi! Suihkua ei tarvita. Vain suihkaus Mega Instant -kuivashampoota ja hieman harjausta antavat hiuksiisi välittömästi vastapestyä Aussie-maisuutta ja tuoksua.  
Se sisältää jojobansiemenuutetta, jota Australian alkuperäiskansat ovat käyttäneet vuosisatoja, koska sen on uskottu hoitavan hiuksia luonnollisesti.

Tässä on voimakas, vaikkakin hyvä tuoksu ja kuivashampoo tekee hiuksista helposti tahmaiset. Sitä kannattaa suihkuttaa siis hyvin varovasti. Vähän harmi, koska Aussie on muutoin hiustenhoidossa ollut mun suuri ihastus.



SunSilk Tickening Volume kuivashampoo 
250ml/ 4,10€

Sunsilk Thickening Volume kuivashampoo raikastaa hiukset pesukertojen välissä. Samalla kuivashampoo tuo hiuksiin tuuheutta, muotoiltavuutta ja rakennetta. Kuivashampoo on myös erinomainen apu kampausten teossa. Kuivashampoolla raikastat ja virkistät hiuksesi välittömästi. Hiuksista tulee hetkessä puhtaat ja kauniit! 

Tässä on mieto Sunsilkkimainen tuoksu maailma ja yllätys, tekee hiuksista hetkessä tahmaiset eikä kyllä millään muotoa pidennä mun hiuksissa pesuväliä vaan melkeimpä varmistaa, että tämän jälkeen ne täytyy pestä. Harmi.


 Roze Avenue Glamorous
250ml/ 26,50€

Tämä on kaikkein kaunein ja kallein kuivashampoo, jota olen kokeillut. Pullo on upea ruusukultainen ja lupaa paljon. Lisää tekstuuria hiuksiin ja värjää vaaleaksi, mutta sumun kanssa pitää olla skarppina, ettei tätä vain suihki liikaa. Silloin tulee tahmaisuus.






Näiden vertailussa voittajaksi valikoitui Batisten Bare Natural & Light jossa osuu kaikki kohdalleen.
Pullokoko on hyvä, tuoksumaailma ihanan keväinen, tällä saan tyvikasvun piiloon eikä hiukset jää tahmaisiksi. Toiseksi valikoitui Roze Avenue Glamorous,  mutta se saa kalliin hintansa vuoksi jäädä ostamatta mutta sen sijaan Erisanin hajusteeton kuivashampoo jää mulla jatkossakin käyttöön.

Käytätkö sä kuivashampoota? Mikä on SUN suosikki?

Maikku

16 kommenttia:

  1. Käytän tuota Erisanin hajusteetonta kuivashampoota. Ole ollut siihen tyytyväinen. Kuten sinulla, sama juttu Minulla- olen jämähtänyt samaan merkkiin. Voisin kyllä seuraavaksi kokeilla jotain muuta merkkiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä hyvä juuri hajuttomuuden vuoksi, mutta itse kaipaan siihen sitä vaalentavaa efektiä. Erisan jäi silti mulla myös käyttöön :)

      Poista
  2. Olen itsekin ahkera kuivashampoon käyttäjä ja samaa mieltä kanssasi että on hyvä että jättää vaaleaa pigmenttiä juurikasvun peittämiseen. Ja Batiste vaan on paras!

    VastaaPoista
  3. Käytän Batissen kuivashampoita ja olen niihin kaikkiin ollut oikein tyytyväinen. Niiden avulla saan tuuheutta hiuksiin ja kasvatusvaiheessa olevan otsatukan pysymään niin kuin haluan. Näistä en luovu koskaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla että muitakin joiden suosikki Batiste on, se vain on niin ylivoimainen!

      Poista
  4. Minullakin kuivashampoo käytössä. Oma suosikkini on Biozellin tuuheuttava kuivashampoo, tämä on sopinut minun hiuksilleni hyvin ja hiuksistani ei tule tahmeat.
    Ihanaa pääsiäisen aikaa sinulle Maikku <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen tainnut kokeilla sitäkin ja tosiaan, se antaa hyvin tekstuuria hiuksiin! Ihanaa sunnuntaita ♥

      Poista
  5. En käytä, mutta olen kyllä vuosien aikana testannut monet. Ehdottomat lempparit on Moroccan Oil ja Living Proof.

    Ihanaa pääsiäistä! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moroccan Oil on varmaan ihana, tykkään sarjan muistakin tuotteista joten tuo täytyy kokeilla. Ihanaa pääsiäistä myös sinulle Jonna ♥

      Poista
  6. Käytin vuosia Batisten kuivashampoita ja rakastin nimenomaan niitä voimakkaampia tuoksuja. Jossain vaiheessa ne alkoi kuitenkin olla liikaa ja lopulta käytin enää vain Freshiä ja joskus Blushia, jos Freshiä ei jostain syystä kaupasta löytynyt. Mun mielestä Freshissä on vieläkin miedompi tuoksu kuin tossa Baressa, joka on myös vaikeammin saatavilla, jos ihan marketista lähtee ostamaan, kuten mä teen :D

    Batisten kuivashampoot on ehdottomasti parhaita mitä on, varsinkin kun itse kaipaan kuivashampoilta nimenomaan sitä, että se raikastaa hiukset ja hiuspohjan. En tarvitse sitä tahmeaa, jopa lähmäistä tunnetta, minkä monet tekee, koska ne on suunniteltu myös tuomaan volyymia ja antamaan pitoa. Siihen tarkoitukseen käytän ihan muita tuotteita, jos tarve vaatii :D Nykyään käytän enää tosi vähän kuivashampoita, mutta Four Reasonsilla on ihan hyviä (just sellasia, mitkä raikastaa, muttei tee tahmeita hiuksia) ja Batistea ostan, jos oikeasti tulee tarve hyvälle kuivashampoolle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä, koitan metsästää tuota Freshiä vielä ja Four Reasonia myös :)

      Poista
  7. Käytän just nyt tuota Rozea ja tukka pitää pestä samana päivänä jos sitä lisää hiuksiin. Ohuet kuivashampoot ovat parhaita. Mielestäni myös kiva lukea ettei tuo Aussie ollut kummoinen etten itse sitten upota rahojani siihen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on totta, aina tuhtia tavaraa! Mä tykkään kans lukea muiden vinkkejä tuotteista koska siten välttää itse hutiostoksia :)

      Poista
  8. Mun suosikit on Batiste ja Four Reasons

    VastaaPoista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥