perjantai 13. marraskuuta 2020

Marraskuun kosmetiikkasuosikit

Tämä ei helpotu missään kuussa, nimittäin kosmetiikkasuosikkien valkkaus sillä rakastun uutuuksiin ja uudelleen ja uudelleen, vaikka vois jo tällä kokemuksella luulla ettei se enää ole niin helppoa♥

Marraskuussa suosikeista yli puolet on luonnonkosmetiikkaa enkä ihmettele sillä luonnonkosmetiikkaa on markkinoilla valtavasti ja tuotteet ovat toinen toistansa laadukkaampia ja hoitavampia, minäkin olen monien ihonhoitotuotteiden osalta kallistunut luonnonkosmetiikkaan.

Katsotaampa mitkä tuotteet ihastuttaa juuri nyt!

*Osa tuotteista saatu


*WHAMISA:n syväkosteuttava kasvoöljy on aivan I_H_A_N_A ♥ Se sopii paitsi kuivalle iholle, myös tälläiselle pintakuivalle sekaiholle ja tuo kasvoille kimmoisuutta, heleyttä ja kuulautta.
Öljy sitoo kosteuden ja ravitsee ihoa ruumukameliasta ja teepensaasta saatavilla siemenöljyillä.

Mun makuun öljy on ihanan ohut, sitä voi huoletta laittaa iholle ennen nukkumaanmenoa ilman että tarvii pelätä tyynyliinan tahriintuvan.



*TONYMOLY:n Vital Vita 12 ampulli/seerumi on jäänyt käyttöön ensimmäisestä kokeilukerrasta. Ihanan hoitava ja ohut seerumi. Tästä tulossa pian oma postaus.


*ZUII päivettävä kosteusvoide on mulle ihan uusi tuttavuus johon ihastuin samantein. 
Tämä itseruskettava voide on aivan ihana, myös ulkoasultaan. Päivetys on hyvin kevyt ja luonnollinen eikä voidetta tarvitse kuin pari pisaraa. Voide sisältää sammalta, jäkälää ja saniaisuutetta mutta tärkein ainesosa on keltasoihdukin mehu joka auttaa lisäämään kollageenin tuotantoa ja tasoittaa ihoa.



*ZUII:n voimainen poskipuna on yksi kauneimpia poskipunia ikinä. Paitsi että tämä purkki itsessään on kuin jalokivi, puna poskilla levittyy helposti ja sävy jää iholle todella luonnollisesti.


de CURE N EYES silmänympärysvoide laskee turvotusta joten on loistoapu niihin aamuihin kun silmät on turvoksissa tai silmäluomet. Voide laskee turvotusta tehokkaasti ja on helppo levittää.


ZUII:sta ja TonyMolysta on tulossa myös omat postauksensa, mutta tässä esimakua.

Whamisaa ja ZUII:a myy Ruohonjuuri josta tuotteet saatu ♥ TonyMoly saatu ja myy Nobebeauty.

Oliko tuttuja tuotteita? Mihin kosmetiikkatuotteeseen sä olet viimeksi ihastunut?

Maikku

6 kommenttia:

  1. Minulla on Skincity ihastuminen meneillään :)
    WHAMISA:n syväkosteuttava kasvoöljy kuulostaa juuri sellaiselta tuotteelta, jota ihoni tarvitsisi.
    Kaunista viikonloppua sinulle Maikku <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oih, olenkin paljon lukenut siitä mutten kokeillut. Kasvoöljy alkaa olla tarpeellinen tuote nyt kun ilmat viilenee ja sisäilma on kuivaa.

      Iloa viikonloppuun Outi ♥

      Poista
  2. Whamisa alkoi kiinnostaa näistä! Mä käytän kasvoöljyjä pääasiassa vain talvisin, joten ehdottomasti täytyy pitää toi mielessä :) De_Curen sy-voiteen ajattelin antaa eteenpäin, mutta nyt kun näin sen sun suosikeissa voikin olla, että otan sen itse testiin :D Onko ton koostumus kovin paksua?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama juttu, tämä on aika kevyt öljy ja käytän yötä vasten.Sy-voide ei oo paksua, en tykkää kovin paksuista ja tää on helposti levittyvä ja imeytyvä.

      Poista
  3. Tuo Zuiin päivettävä kosteusvoide on huippu! Pikkuinen puteli mutta niin riittoisa. Mukavaa viikon alkua💛

    VastaaPoista
  4. Itellä on zuiilta vielä jäljellä tuollasta hehkuvoidetta vastaavassa purkissa kuin tuo kasvoille oleva gradual tan. Se on kiva, laitoin aina kesäsin jalkoihin hohdoksi :)

    VastaaPoista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥