tiistai 24. marraskuuta 2020

The Body Shop kaustituotteita

*Sisältää mainoslinkin

Body Shop on sellainen sarja, josta täytyy aina käydä nuuskuttamassa uusimmat kausituoksut ja välillä muitakin. Tänä vuonna en maskin kanssa voinut nuuskutella, joten valitsin randomina Festiva Berry-suihkusaippuan ja saman tuoksuisen käsisaippuan ja toisen tuoksussa warm vanilla. Ihan mielettömiä kumpikin. Festive Berry on kevyen marjainen, siinä on karpaloa ja sen tuoksu hellii kyllä kaikkia aisteja. Tuoksua ei ole yhtään liikaa ja voisin käyttää tälläistä läpi vuoden.

Käsivoiteet on kätevän kokoisia ja hoitavia, niillä saa hetkessä ihanan pehmeät kädet ja voi vaikka sujauttaa lahjaksi. Siksi mulla tulikin mieleen muistuttaa, että The Body Shopissa on Black Friday viikolla huipputarjouksia!

Tästä linkistä pääsee kurkistelemaan verkkokauppaan ja tekemään vaikka edullisia ostoksia.

Mm.suihkugeelejä saa 2 kpl 10€ ja käsivoiteet on vain 5€.



Mä shoppailen tänä jouluna pääasiassa netissä, ihan tämän tilanteen vuoksikin ja toisaalta netissä on niin helppo shoppailla ja vertailla. Kunhan korona hellittää, ehtii taas pyöriä ostoskeskuksissa ja
kaupoissa.

Ostatko sä kosmetiikkaa lahjaksi? Entä miten aiot tänä vuonna tehdä jouluostokset?

Maikku

8 kommenttia:

  1. Body Shopin suihkugeelit ovat ihania, niin hyvän tuoksuisia. Tänä vuonna ainakin äitini saa joululahjaksi kosmetiikkaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on, voisin haluta yhden jokaista :D Kosmetiikkalahjat ovat ihania saada ja antaa!

      Poista
  2. Suihkusaippuoita olen ostanut äidilleni ja bonusisälleni jo lahjaksi. Body Shopin vaniljainen tuoksu on aivan ihana ja se tuoksu vie suoraan nuoruusmuistoihin.
    Ihanaa iltaa sinulle Maikku <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niitä on kyllä mukava saada ja antaa :) Tuoksumuistot ovat ihania♥ Iloa iltaan Outi!

      Poista
  3. Mä sain mieheltä lahjaksi noita Festive Berry tuotteita ja vitsit ne on ihania! Vaniljaiset tuoksut on myös aina mulle tosi mieluisia, mutta tohon Warm Vanillaan en oo päässyt tutustumaan. Toisaalta mulla on vielä vanhoistakin kausisarjoista niitä vaniljatuotteita jäljellä, eli parempi koittaa käyttää ne pois :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oih miten ihana lahja! ne on, vaniljaiset ei aina oo niin hyviä sillä niissä on eroja ja joskus vanilja tuoksuu liikaa mutta tässä on kiva tuoksu, hivenen voimakas mutta kiva.

      Poista
  4. Kyllä kosmea annetaan lahjaksi ja The Body Shop on yksi nuorison suosikeista. Niin ihania nämä kausisarjat vaikka kaipaan joitain vanhoja kausituoksumaailmoja. <3

    Ihanaa viikon jatkoa Maikku. <3

    VastaaPoista
  5. Ostan. Itseasiassa nytkin muutama kosmepaketti jo paketoituna. :)

    VastaaPoista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥