keskiviikko 18. marraskuuta 2020

Marraskuun Goodiebox 2020

Tässä kuussa Goodiebox saapui varsin aikaisin, ottaen huomioon että moni muu on saanut boxin jo mua aikasemmin. Toisaalta, pikainen kurkistus lokakuulle kertoi että rustasin postausta juuri samaisena päivänä eli tasan kuukausi aiemmin.

Kuukauden saatesanat:

The ‘You Got This’ Box

Pari spoilausta ehti jo tapahtua ja tiesin vähän mitä odottaa mutta en kerro niitä vielä vaan mennäämpä kurkistamaan miltä näyttää marraskuun Goodiebox.




Nails Inc.

45 Second Top Coat with Retinol (Ovh15 €)

Meistä on ihanaa piristää kynsiämme kauneilla väreillä, mutta emme niinkään tykkää odotella niiden kuivumista! Tällä Nails Inc. in 45 seconds top coatilla odotusaika häviää melkein kokonaan! Kynnet saavat ihanan kiiltävän ilmeen, aivan kuin manikyyrin olisi loihtinut ammattilainen. Psst.. sinun tulee vetää kansi irti ja kääntää yläosaa avataksesi kynsilakan.

Päällyslakka, joka kuivattaa kynsilakan 45 sekunnissa on todella tarpeellinen, sillä kynsilakan kuivumista on tuskastuttava odottaa. Niin ja onhan tämä pieni puteli myös aika sievä. Merkki on itselleni aivan uusi.

Phase Zero

Bare Necessities Eyeshadow Palette (39,50€), 

Tämä luomiväripaletti on täydellinen sekoitus metallisia ja mattaisia luomivärejä, jotta saat päivä lookin muokattua helposti juhla valmiiksi tai aamunn asti jatkuneen illan meikin työpäivään sopivaksi - me emme tuomitse ketään. Ja mikä parasta - Phase Zero lisäsi mukaan vielä aurinkopuuterin ja poskipunan tehden tästä kaikkien aikojen all-in-one meikkipaletin. Täydellinen mukaan kuljetettavaksi!

Ai, että! Upea paletti ja sormet alkoi jo heti syyhytä meikkaamaan näillä luomiväreillä. Ihan mahtavaa että paletissa mukana aurinkopuuteri ja poskipuna, tämän kaltaista olen kaivannut mökille sillä olisi kiva että siellä olisi aina jotain tälläisiä monikäyttöisiä meikkejä ettei aina tarvii kuljetella.

Luomivärit on tosi kivoja sävyjä! Tämä oli ihana löytää Goodieboxista ♥





BEAVER

The Perfect Oil/boksissa 30ml (ovh 24,90€)

Hiusten föönaus ja kylmempi sää tekevät hallaa hiuksillesi, siksi onkin hyvä idea ottaa apuun tämä tuote, jotta selviät kylmän kauden läpi ilman sähköisiä ja kuivia hiuksia. Hiusseerumi auttaa ravitsemaan ja lisäämään hiuksiinne kiiltoa. Se sisältää Argan- sekä Rosa canina öljyä, joka jättää hiuksesi ihanan silkkiseksi.

Jee, hiusöljy on sellainen tuote jota käytän säännöllisesti ja on kiva tutustua ihan uuteen merkkiin. Tuoksu on miellyttävä, kevyesti ruusuinen.

NIRÉ Beauty

Domed Blending Brush (Ovh 20€)

Olet tainnut jo huomata, että kun meikkiharjoista on kyse, Niré on yksi suosikkibrändeistämme! Ja tämä pikkukaveri ei ole muuttanut asian laitaa ollenkaan! Se on täydellinen apu levittämään ja häivyttämään luomivärin, mutta sopii myös peittämään tummia silmänalusia. Ja se kimaltelee! Miten tästä voisi olla pitämättä?

Olipa kiva löytää boksista tämä kaunis sivellin. Tälläisiä tuotteita saisi tulla useamminkin.


Ivy Aïai

Face Cream with Provitamin B5 (Ovh 77€)

Ihosi kaipaa hieman lisää huomiota tähän aikaan vuodesta ja tämä Ivy Aïan kasvovoide tarjoaa sille juuri sen mitä se kaipaa. ProVitamiini B3 muuttuu B3-vitamiiniksi, joka rauhoittaa ja ravitsee ihoa. Voide tarjoaa intensiivistä kosteutusta koko päivän. Käytä aamuin illoin kasvojen puhdistuksen jälkeen.

Tältä merkiltä olen tainnut jotakin testata aiemmin, mutta kasvovoide on sellainen joka kohdallani usein osuu hutiin koska iholleni soveltuu parhaiten ohuet, kevyet voiteet tai geelimäiset. Tämä pääsee toistaiseksi jemma nimiseen paikkaan odottamaan.


Starskin/boksissa 1kpl (Ovh 5kpl/25€)

VIP THE GOLD MASK™ Eye - Revitalizing Luxury Gold Foil Eye Mask

Tämä vuodenaika huutaa sisätiloihin käpertymistä ja saatat löytää itsesi ‘vielä yksi jakso’ -dilemmasta, mutta onneksi näiden silmänalusnaamioiden avulla sinun ei tarvitse huolehtia tummista ja turvonneista silmistä. Kaikki naamion ainesosat auttavat ravitsemaan ja elävöittämään silmänalusiasi. Aseta ne vain silmiesi alle ja anna vaikuttaa 10-15 minuutin ajan. Hiero ylijäänyt seerumi ihoon. Tadaa - ihanan kuulas iho!

Silmänalusnaamioille on aina käyttöä, sillä ne saattavat pelastaa koko päivän freshaamalla tummia ja väsyneitä silmänalusia. Mielelläni testaan tämän.


Täytyy sanoa, että Goodiebox on todella onnistunut monipuolisella ja arvokkaallakin sisällöllä. Phase Zeron luomiväri paletti oli kyllä ylivoimaisesti ihanin tuote ja NIRÈ:n sivellin ihan lisä-loistava duo. Tällä kertaa toistaiseksi käyttämättä jää vain kasvovoide ja sekin vain siksi, etten juuri nyt tarvitse ks tuotetta. Ehkä myöhemmin.

Boksin arvo oli nopeasti laskettuna huikeat n 95€. Aikamoista, ottaen huomioon että boksi maksaa 24,90€/kk. Jos haluat hemmotella itseäsi tai läheistäsi, saat tästä linkistä tilaamalla ekan Goodieboksin PUOLEEN HINTAAN n.12,50€.

Millaisia ajatuksia herätti? Käytättekö hiusöljyä? Suositteko tälläisiä monitoimipaletteja?

Maikku

1 kommentti:

  1. Tämä boksi näyttää sika hyvältä pitkään aikaan, tuo maski ihana, kynsilakka varmasti niille jotka kynsiä lakkaa tosi kiva tuote testiin ja tuo paletti on myös kaunis väreiltään.

    VastaaPoista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥