tiistai 10. marraskuuta 2020

Lookfantastic Marraskuu 2020

Marraskuun Lookfantastic saapui juuri sopivasti piristämään alkuviikkoa. Tätä en ehdi oikeastaan koskaan edes odottamaan, kun tulee aina samoihin aikoihin kuukaudesta, toisinkuin Goodiebox.

Marraskuussa "antaudutaan kotioloihin suosikkituotteiden parissa". Boxi on Firecracker box ja lupaa auttaa läpi kylmän ja pimeän marraskuun. Se onkin suotavaa, jotakin väriä ja valoa tähän pimeään kuukauteen kaivataankin.Boxi sisältää kuusi tuotetta ja värimaailman on aika upea ♥

 


POLAAR Ice Pure Micellar Water with Arctic Cotton 50ml

Puhdistusvesi herälle iholle, Polaarin tuotteita olen tykännyt poikkeuksetta ja tämä misellivesi tuli juuri sopivaan aikaan kun edellinen on loppumassa.



This Works Perfect Legs Skin Miracle 30ml 

Seerumi säärille, joka antaa iholle sävyä ja hehkua sekä tasoittaa ihon sävyä ja peittää vaikkapa mustelmia, Sisältää C- ja E-vitamiinia. Sanoisin että aika turha tuote, sillä minusta jaloille riittää jalkavoide tai vartalovoide mutta enköhän mä tämän testaa kun kerran boksista moinen putkahti.




Philip Kingsley Colour Serum 20ml

Hiusseerumi joka ravitsee hiuksia lupaa säilyttää hiusten värin värjäyksien välillä. Täytyyhän tämä testata vaikkakin näin pienestä tuubista ei mulla riitä kuin pariin käyttökertaan.


Naobay Detox Oxygen Facial Cream 50ml

Kevyt , rauhoittava kasvovoide, joka kosteuttaa runsaasti tekemättä ihoa rasvisen tuntuiseksi. Sisöltää vihreää teetä, AloeVeraa, ginkgoa ja vadelmaa

Jokin Naobayssa ei ole iskenyt múhun vaikka varmasti laadukas sarja. Edellinen kasvovoide johon tutustuin oli iholleni liian tuhtia, saa nähdä kuinka tämän kanssa käy.


Nails Inc. All Fired Up Nail Varnish 10ml, sävyssä Portland Square

Kynsilakka, joka ravitsee ja hoitaa kynsiä. Värit hohtavia ja täyteläisiä, tuote myös vegaaninen.
Tykkäisin jos värisävy olisi mikä tahansa muu kuin oranssiin taittava.




LORD & BERRY Glam Bronze kajal

Käytän nykyään todella vähän mitään muita kuin mustaa tai valkoista kajalia, mutta tämä tumma kuparin sävy täytyy ehkä kokeilla.




Jostain syystä tämä marraskuun boxi ei sytyttänyt mua ja oli ehkä yksi tylsimpiä kohdalleni sattuneita. Oikeastaan mikään ei ollut sellainen WAU-tuote, POLAARin misellivesi oli ehkä mieluisin mutta sekin matkakoko. Minikokoiset ovat yleensä kivoja mutta tälläisen tuotteen kohdalla joka kuluu aika nopeasti, se voisi olla täysikokoinen. Kajal oli ihan kiva, sillä muutoin tulee muita kuin mustia ostettaakaan. Kynsilakka taas kohdallani floppi, sillä sävy ei ole mun tyylinen ollenkaan.

Mutta näitä sattuu ja meidän yhteisen historian aikana olenkin aika poikkeuksetta hykerrellyt tyytyväisenä aina boksia avatessa, joten täytyyhän joskua käydä näinkin.

Oikeastaan eniten ilahdutti itse boksi joka oli kaunis ♥

Millaisia ajatuksia sulla on näistä tuotteita?

Maikku


14 kommenttia:

  1. Olipa kiva ja monipuolinen sisältö tässä boksissa! 😁

    VastaaPoista
  2. Polaarin tuote kiinnitti tässä munkin huomion! Kynsilakka taas on mun makuuni ihanan sävyinen, mutta kun mä en sellaisia työni takia pahemmin käytä, eli sen puoleen kynsilakat kauneusbokseissa ei koskaan jaksa sen pahemmin innostaa :D Kokonaisuus oli ihan kiva, mutta ei munkaan mielestä paras mahdollinen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin käytän tosi vähän nyt kun ollut jo kauan geelikynnet. Polaar kiinnostelee kyllä kovasti!

      Poista
  3. Olet varmaan kokeillut Philip Kingsleyn hiustuotteita? Just otin käyttöön sen hiusmaskin mikä tuli viime vuoden kalenterista ja jo yhdellä käyttökerralla sain tämän hampputukan siistin näköiseksi! Wau, ehdottomasti haluaisin tutustua merkkiin enemmän.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon muistaakseni joo, ei vaan mitään mielikuvaa millaisia olleet :D Täytyykin kaivaa kosmetiikkalaatikkoa jos vaikka löytyisi tuo mainitsemasi-

      Poista
  4. Kaksi edellistä boxia oli mun lemppareita. Tämä boxi oli ihan ok :) Parempiakin ollut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä, vähän on ollut nyt vaihtelua mutta sehän tässä onkin juuri se yllätysmomentti :)

      Poista
  5. Edellinen boxi oli kyllä selkeästi parempi. Minua taas kävi kiinnostamaan tuo sääriseerumi.
    Kivaa loppuviikkoa sinulle Maikku <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mieltä, mut aina ei voi onnistua. Sääriseerumi on kyllä varsin erikoinen tuote :D Ihanaa iltaa Outi ♥

      Poista
  6. Ei ihan kolahtanut tää boxi. Mut kynsilakka on kivan värinen ja Naobayn tuotteet ovat loistavia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä jotenkin vierastan kaikkia oranssiin taittavia sävyjä vaikka ne on muilla kauniita.

      Poista
  7. Itselleni boksi ei olisi mieluinen, mutta tuo misellivesi tulisi kyllä käyttöön.

    VastaaPoista
  8. Minä pidin kovasti! Kaikki tuotteet jäävät omaan käyttöön, jos ei ihan heti, niin myöhemmin. Esim. tuo jalkaseerumi odottaa kevättä, kun voi taas kulkea paljain säärin. Siinähän luvataan antaa hieman myös väriä jaloille :) .

    VastaaPoista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥