keskiviikko 4. marraskuuta 2020

Halloween-partyt

Koko pitkä vuosi on vietetty lähes juhlimatta, kuten aika moni muukin. Halloweenina pidettiin pienessä porukassa Halloween-partyt ja kylläpä teki hyvää nähdä ystäviä ja vähän istua iltaa.

Mä rakastan kaikkia teemabileitä ja niitä onkin vuosien varrella tullut vietettyä, jos jonkinlaista. Kellarissa on kassillinen vanhoja peruukkeja ym rekvisiittaa mutta koska mies on täyttänyt kellaria rakennustarvikkeilla ja irvistää aina kun mainitsenkin sanan kellari, en viitsinyt häntä laittaa etsimään mun peruuukkeja vaan tyydyin pelkkiin sarviin.

Käytiin ennen partyja Marakatissa, sillä halusin punaisen satiiniviitan ja miehelle oli tarkoitus löytää hupullinen viitta. Sattui vain niin, että samalla hetkellä siellä oli "muutama" muukin ja miehen toivomat viitat oli loppu, vain vähän samantyylinen löytyi. Jatkossa siis kannattaa tehdä hankinnat ajoissa, eikäjuuri ennen Halloweenia.

Minä olin siis piruna ja mies Viikinki-Floki. Tatuoinnit ovat siis mun kynästä, ei aitoja. Olisin halunnut alunperin olla viikinkinainen mutta se olis ollut vaativampi kokonaisuus joten tyydyin tähän.









Partyjen emäntä oli loihtinut hurjia halloweenherkkuja joista ihan erikseen
täytyy mainita jälkkäri, jossa oli marjoja, kermavaahtoa ja turkinpippurimurskaa, ihan superhyvää!

Mites siellä, vietittekö Halloweenia tai tykkäättekö teemabileistä?
Mikä on sun lempiasu, jos kutsu naamiaisiin käy?

Maikku


12 kommenttia:

  1. Itsellä ei ole koskaan tullut juhlittua halloweeniä, teidän kemut näyttävät hauskoilta!

    VastaaPoista
  2. Todellakin tykkään teemabileistä, vaikka viimeisistä sellaisista onkin jo aikaa.
    Todella onnistuneet teidän asut ja meikit oli. Ihanaa loppuviikkoa sinulle Maikku <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika harmoin näistä nykyään on, eikä sillä - en jaksaisi nykyään enää juuri juhliakaan mutta silloin tällöin tekee ihan hyvää. Iloa iltaan ♥

      Poista
  3. Hienot asut ja maskeeraukset teillä on. Itse en ole teemajuhlija, vaikka tykkäänkin kaveripiirissä istua iltaa.
    Mukavaa syksyn jatkoa sinulle<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ♥ Vähän kajalia sinne tänne :D Mukavaa marraskuuta myös ♥

      Poista
  4. Niin huikeat asut ja meikit että oksat pois. Mä rakastan teemabileitä, mutta harvemmin niitä olen viime vuosina harrastanut, onneksi tänä vuonna ryhdistäydyttiin. Iloa loppuviikkoon!

    VastaaPoista
  5. Hienot asut teillä molemmilla!
    Me olemme perinteisesti juhlineet Halloweeniä suureellisesti. Toissa vuonna kaksi lasta oli keuhkokuumeessa lokakuussa ja Halloween jäi väliin. Tänä vuonna olin aikeissä rykäistä viime hetken bileet, mutta taas yksi pojista sairaana eikä oltaisi voitu kutsua ketään, kun melkein mikä tahansa voi sittenkin olla koronaa. Mutta ensi vuonna palataan takaisin juhlintamoodiin!

    Meillä pidetään Halloween-juhlien lisäksi yleensä myös rapujuhlat. Tänä vuonna miehellä oli lukioluokan kanssa rapujuhlat, joista kävin hakemassa herran pois aamuviideltä. Mies ei innostunut enää toisista rapujuhlista, vaikka olisivat olleet kuinka perheversio.

    VastaaPoista
  6. Voi harmi:( Mäkin olin 2 viikkoa ennen partyja kipeänä ja pelkäsin että missaan nämäkin, mutta onneksi sainkin lääkkeet ja tervehdyin. Toivotaan, että ensi vuosi olisi taas normaali.

    Taisi olla rankat rapujuhlat ;) Aamuviiteen valvominen varmasti verotti, hih.

    VastaaPoista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥