lauantai 21. marraskuuta 2020

Lokakuun loppuneet kosmetiikkatuotteet

Lokakuussa kosmeroskis ei täyttynyt kokonaan, mikä oli odotettavissa sillä availin uusia tuotteita syksyllä useampia ja ne ovat käytössä ja loppuneissa lähinnä kesällä käytettyjä tuotteita.

*merkityt tuotteet saatu


Lähdetäämpä kurkistamaan mitä kaikkea roskiksesta löytyy:

Pestel & Mortar Pure Hyaluronic serum oli minikokoinen ja erittäin hankalasti saatavissa, joten se jäi pariin kokeilukertaan, harmi. Puteli oli lasia ja sen toinen pää paksua muovia, josta piti painaa että seerumia tippui pipetistä. Yksinkertaisesti voimat ei meinanneet riittää, ihme älynväläys tämä pakkaus 1/5.

Yves Rocher Elixir 7.9 silmänympärys roll-on on hankinta parin vuoden takaa, jäänyt käyttämättä ja löysin sen uudelleen ja nyt vihdoin käytettyä loppuun. Oiva tuote, levittyy hyvin ja roll on-kuulat viilentivät kivasti silmänalusihoa etenkin aamuisin 3/3.

*Mossa Vitamin cocktail silmänympärysvoide oli aika paksua. Siksi käytin sitä pääasiassa iltaisin, jolloin se sai rauhassa imeytyä 4/5.


English Home Aloevera geeli on ostos Rodokselta ja käyttänyt sen loppuun vartalovoiteena 3/5.

Rituals vartaloscrubi oli ehkä vähän liian sokerinen mun makuun, tykkään enempi geelimäisistä kuorinnoista sillä tätä on vaikea levittää ilman että osa putoilee ja menee hukkaan. 2/5.

*Sothys vartalosorbetti Oli aivan ihana, kuten jo nimikin sanoo. Ihanan kevyttä, lähinnä geelimäistä voidetta joka imeytyi hyvin ja tuoksui ihanan marjaiselta. Tästä tuli aina kesäinen fiilis 5/5.

Beauty & Planet vartalogeeli mun yksi lemppari vartalotuotteista, tätä ostanut jo monta purkkia ja heittämällä jatkoon 5/5.



*Ekopharma Tyrni hiusmaski paitsi tuoksuu ihanalta, myös kosteutti ja hoiti hiuksia. Mun kuivahkot hiukset tykkäsi tästä ja saatan hyvinkin ostaa tämän uudestaan 5/5.

NAE hiuksiin jätettävä hoitoaine oli iso pettymys. Ostin tuotteen mökille ja se oli kesän aikana ainoa hoitissuihke jota käytin, tai melkein itkin ja käytin, koska siitä ei ollut hiusten selvittämisessä mitään hyötyä ja tuoksukin tunkkainen oliivi, ei jatkoon 1/5.

XZ shampoo on aina yhtä luotetteva tuote, ei yllättätä muttei tuota pettymystäkään 4/5.

XZ hoitoaine samat samat kuin shampoolle 4/5.

*RAUCH kamomilla- araratch shampoo on saanut ihan oman postauksen, sen voi lukea täältä KLIK. Loistotuote 4/5.

*RAUCH Amarach hoitoaine voi lukea samasta postauksesta, 4/5.

*Ekopharma Hilla shampoo ihan mieletön, yksi parhaista mitä olen ikinä käyttänyt ja aloin jo shampoon loppuessa pihistelemään koska tätä voisin käyttää aina. Kuin tehty mun hiuksille   5/5.

Aussie hoitoaine on myös yksi ikisuosikki ja aina silloin tällöin käytän, koska tuoksuu ihanalle ja kosteuttaa hyvin 5/5.




AI3A eyeliner Yksi parhaita linereita ikinä. Ohut kärki jolla helppo tehdä rajaus, väri todella musta ja pysyvä 5/5.

Clarins huulivoide on taasen yksi parhaita huulituotteita, niin pehmeä ja hoitava, tähän jäin koukkuun 5/5.

Essence huulikiilto, perus huulikiilto mutta hyvin ajoi asiansa 3/5.


Palmolive deo vakkarituote 4/5

Cien sheivausgeeli toimii aina 4/5

Eylure irtoripset oli helppo laittaa, ripset oli näyttävät muttei överit ja pysyivät hyvin 4/5.

Hairlust hiuskarkit, näitäkin syönyt nyt monta purkkia ja hiukset vahvistuneet todella paljon. Hiuskarkeista olenkin kirjoittanut oman postauksen, sen voi lukea täältä KLIK 5/5.




*Sothys silmänalusnaamiot virkistävät etenkin niinä aamuina kun silmät on väsyneet ja sy_alue kaipaa freshausta, nämä toimivat 5/5.

Rainbow kosteuspyyhe ihan peruspyyhe ja tulee puhdasta 3/5.

Essence GoldMask oli mennyt kai pilalle sillä naamiosta tullut todella paksua eikä sitä voinut enää käyttää 1/5.

*TonyMoly HydroGel mask, sisälsi etanaseerumia ja olikin hyvin hoitava, tykkäsin 5/5.

Essence peel-off naamiot ovat täällä kuukaudesta toiseen -edullinen ja toimiva peel off mask 4/5.
yksittäispakatut puhdistuspyyhkeet.




*Patchology flashmasque kangasnaamio oli ihanan kosteuttava ja asettui hyvin kasvoille 4/5

Cattier kuivaöljy sopii hyvin kuivalle talvi-iholle 4/5

Cattier vartalovoide on lotioniksi mun iholle paksua, sillä sen kestää imeytyä kauan. Sanoisin että kuivaihoiselle toimiva tuote 3/5

Mario Badescu super collagen mask oli ihanan kosteuttava ja siitä jäi kiva kiinteyttävä tunne pitkäksi aikaa 5/5


Olihan sitä taas jos jonkinlaista vaikka aluksi tuntui että roskia oli tässä kuussa poikkeuksellisen vähän. Tuli muuten mieleen, että osa tuotteista joita testaan, ei koskaan päädy loppuneisiin sillä ne jotka eivät sovi minulle, laitan eteenpäin ja ne eivät näy missään. Toki jotkin pienet koot päätyy roskikseen, mutta koitan laittaa eteenpäin kaikki joista hyötyä jollekin muulle.

Löytyikö lokakuun loppuneista tuttuja tuotteita?


Maikku

3 kommenttia:

  1. Tuo Cienin sheivausgeeli jotenkin jäänyt iteltä pimentoon, varmaan yhtä hyvää kuin muut ja hieman edullisempaa. Tässä oli paljon tuttuja, Clarinssin hoitava huulikiilto ihan lemppari, applikaattori ihana - minulla nyt tuota täysikokoinen erivärissä jota koitan käyttää myös aktiivisesti.

    VastaaPoista
  2. Heh mua ihan nauratti tuo ihme painettava seerumipullo :D Se oli kyllä ihan kummallinen älynväläys enkä käsitä mieten onkin voitu tommonen maanantaiversio edes valmistaa!

    Clarinsin huulivoide/kiilto on ihan mahtava! Mä rakastan sen pehmeää koostumusta ja vaniljainen tuoksu on tosi hyvä <3 käytin omani loppuun ennätysnopeasti.

    Muuten olikin aika paljon itselle tuntemattomia tuotteita. Aussien shampoo ja hoitsikka löytyy kaapista odottelemasta. Ostin kesällä laivalta kun sitä niin on kehuttu ja olenkin sen sinne vissiin unohtanut. Pitääpä ottaa käyttöön kun edelliset tyhjenee.

    VastaaPoista
  3. Tuo Mossan Vitamin Cocktail on itselläni tällä hetkellä käytössä. Jokin siinä tuotteessa on niin hyvää, etten ole raaskinut heittää vielä pois, mutta jotain huonoa. Yksi ainakin, että jättää vähän hassun kalvomaisen tunteen naamalle. En tiedä onko se hyvä juttu tai ominaisuus, mutta omasta mielestä vähän epämiellyttävä.

    Mulla käytössä myös Beauty & Planetin vartalogeeli. Tuli jossain joulukuun boksissa. Ihan huippu ja jotenkin niin talvinen <3 :)

    VastaaPoista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥