perjantai 12. tammikuuta 2024

Tavoitetuotteet, tammi-maaliskuu

Kuulostaako hassulta, jäitkö kenties miettimään mitkä ihmeen tavoitetuotteet??

Minäpä avaan hieman, eli olen nähnyt näitä postaussarjoja blogeissa, mm.Kosmetiikkakatrin blogissa oli sama viime vuonna ja siitä inspiroituneena ajattelin ottaa tämän omaankin blogiin.

Eli tarkoitus on käyttää näitä tuotteita seuraavat 3kk aktiivisesti niin että saisin yhden tai useamman näistä ikuisuustuotteista loppumaan. Eli postaussarjaan tulee kuulumaan neljä postausta ja tämä on sarjan ensimmäinen.

Valitsin tähän 10 tuotetta, joita haluaisin käyttää enemmän tai saada kulumaan nopeammin mutta kun on paljon valinnanvaraa, niin aina se jää vain yritykseksi. Nyt kun asetan niiden käytön tavoitteelliseksi niin ehkäpä saankin näitä loppumaan.




1.Psycisians Formulan Natural Nude- paletti joka ollut varmaan jo 3v käytössä mutta ei osoita kulumisen merkkejä kuin yhden sävyn osalta. Tämä on ollut mieluinen, sillä paletissa on kauniita helmiäis sävyjä 12 kpl ja niitä voi käyttää niin luomilla kuin korostukseenkin. Tavoitteena olisi saada pannua näkyviin useamman sävyn kohdalta mutta loppumaan tätä tuskin saan koskaan.


2.byRaili huulipuna sävyssä 010 Rose. Tämä on ehdottomasti huulipunien aatelistoa, olen käyttänyt tätä kaikista huulipunistani eniten mutta silti puna näyttää siltä kuin se olisi vasta korkattu käyttöön. Huulipuna on ihanan tuntuinen huulilla, sen sävy on juuri sellainen joka sopii huulille vaikkei muuta meikkiä edes olisi. Käytin tätä nimittäin ahkerasti silloin kun silmä leikattiin enkä saanut muutoin meikata. Jos ei voi korostaa silmiä, korostetaan sitten huulia. Huulipunaa ei hylsyssä ole kuitenkaan kovin paljon, joten uskon että jos keskityn käyttämään tätä vielä enemmän niin saatan saada sen ainakin hieman kulumaan. Katsotaan.

 

3.Lumenen Instant Glow Beauty Serum sävyssä Universal Medium on avattu varmaan jo pari vuotta sitten, käytettykin paljon mutta silti sitä on yli puolet jäljellä. Olen käyttänyt tätä meikkivoiteena sillä se on ihanan ohut, kuultava ja iholleni juuri sopivan sävyinen. En edes tiedä, miksi se on siltä jäänyt pitkiksi ajoiksi käyttämättä ja siksi ajattelin antaa sille vielä mahdollisuuden tämän projektin myötä.

4.Laveran Blush Powder sävyssä Pink Orchid 02 on ihan omaa luokkaansa ja tämä on ehdottomasti käytetyin poskipuna ever. Tästä kuitenkin hajosi kansi ja meinasin jo luopua, kunnes ajattelin että katsotaan saisinko kulutettua poskipunan rikkonaisesta kannesta huolimatta sillä eihän itse tuotteessa ole mitään vikaa ja olisi lähes vääryys luopua siitä.

5.ATOPIK anti age Q10 mustikkaöljy on isohko 30ml pullo ja siksi ihan super riittoisa. Tuote on ihan huippu, mutta olen käyttänyt sitä vasta etiketin yläosaan ja tätä menoa se vanhenee ennekuin pääsen edes puoliväliin. Siksi halusin tämän mukaan tähän, ettei hyvä tuote menisi hukkaan.

6.Centifolian kasvonaamio on ollut avattuna kauan ja vaikka käytän naamioita viikottain, jostain syystä tätä en muista käyttää. Tuubissa on yli puolet vielä jäljellä ja uskon että tämä loppuu ensimmäisenä kunhan saan tätä vain käytettyä.

7.FIINI vartaloöljy ansaitsisi myös tulla käytetyksi mutta miksi, oi miksi vartaloöljyjä on niin hankala käyttää?? Koska käyn aina iltaisin suihkussa, niin tuntuu ettei öljy ehdi imeytyä illan aikana iholle vaan jää sitten lakanoihin. Tämän kanssa on nyt tehtävä ryhtiliike ja alan laittamaan sitä sitten vaikka vasta aamuisin iholle. Kesällä vartaloöljyjä tulee käytettyä enemmän mutta voin kertoa ettei tämä ole ainoa avatuista vaan pari muuta odottaa jonossa. 

Tavoite olisi saada tämä kokonaan loppumaan ja uskon että siitä jopa onnistun.

8.Phil Smith Total Treat argan öljy voide ei varmaan lopu koskaan. Tätä olen käyttänyt säännöllisesti varmaan puolitoista vuotta ja sitä on edelleen  yli puolet. Tuotetta laitetaan kerralla vain pari kolme pumppausta ja vaikka tuntuu että se on paljon, se ei vain lopu. Olen kokeillut laittaa enemmänkin mutta silloin hiukset jää tahmeiksi, joten pysyteltävä kohtuudessa. 

9. URTEKRAM ruusuntuoksuinen vartalovoide oli joululahja viime vuodelta mutta en vain ole saanut tätä kunnolla käyttöön koska olen outo, enkä tykkää ruusuntuoksusta ihonhoidossa. En silti halua heittää poiskaan vaan aina silloin tällöin lisään pumppauksen pari johonkin toiseen voiteeseen, siten tuoksu häipyy ja pullo tyhjenee.

10. Marc Jabobs Daisy Dream tuoksu Blush sai mut aikoinaan rakastumaan itseensä ensi nuuhkaisulla Olenkin tätä ahkerasti käyttänyt ja tämä on hajuvesistäni ainoita jota jäljellä puolet tai alle. Koska mulla on nyt useita tuoksuja käytössä, koitan saada tämän loppumaan jotta voin taas joskus hankkia uusia.


Mielenkiinnolla jään itsekin seuraamaan, kuinka tavoitteeseen pääsyssä onnistun. Palailen tuotteiden osalta huhtikuun alussa.

Millaiset tuotteet sulla kuluu hitaasti? Ootko koskaan ottanut projektiksi saada tuotteita kulumaan nopeammassa tahdissa?


-Maikku

10 kommenttia:

  1. Seuraan mielenkiinnolla tätä projektia :) hajuvedet on sellaisia jotka kuluu hitaasti, tietysti kyllä tasaisesti. Mutta tuntuu että jos jostain ei niin kamalasti välitä niin se kuluu niin hitaasti sitten :D Tsemppiä projektiin, se tulee menemään hyvin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne todella on ja huomaan kyllä että nyt kun otin hajuvedenkin tavoitteeksi niin kyllä mä olen useammin valinnut sen kuin jonkun muun. Tää tuoksu on ihana mutta aavistuksen liian vahva päivään ja siksi se on vähän jäänyt, mutta enköhän mä joitain tuotteita saa kulumaan. Kiva että seuraat :) <3

      Poista
  2. Ihanaa että aloitat tän projektin! Ja tosi kiinnostavia tuotteita nappasit mukaan :) Katsoin heti, että toi palettihan olisi ihana korotustuksille kasvoille, kiva että sekin on otettu huomioon ja noi pannut on kaikki tolleen yhdessä :) Mua harmittaa aina, jos jostain meikkituotteesta hajoaa vaikkapa just kansi, kun itsellä se aiheuttaa väkisinkin sen, ettei siihen tuotteeseen tule enää sen jälkeen koskettua samalla tavalla :/ Essenceltä mulla esim. oli yksi ihan mielettömän kiva poskipuna, josta kansi hajosi ja sitä myöten pikkuhiljaa jätin koko tuotteen käytön. Ja samoin kävi samanlaisessa pakkauksessa olleelle highlighterille. Se tosin kulki mun mukana laukussa, joten ei olis siihen tarkoitukseen enää sitten sopinutkaan, kun kansi hajosi.

    Tsemppiä projektiin, jään innolla seuraamaan sun edistystä! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että tämä proggis kiinnostaa! Tuo paletti on aivan ihana ja todella monikäyttöinen, eikä siinä vaaraa että hajoais kun kansi on yhtenäinen ja kovaa muovia jossa pehmustettu päällinen.
      Mutta poskipunan kanssa on just noin, että sen kannen hajoamisen jälkeen ei oo ollut niin kiva käyttää eikä ole tullut pakattua meikkipussiin mukaan ettei se irtoa ja sotke sitten muita meikkejä.

      Poista
  3. Tää vaikuttaa tosi kivalta projektilta ja tosi hyviä tuotteita, on ihan mahdollista saada tuotteita käytettyä loppuun tai saada pannuja näkyviin :) Tuo Lumenen sävyseerumi on kyllä NIIN kiva ja kevyt tuote, pitäisi hankkia tuo vaikka kesäksi että saisi kasvoille ihanaa hehkua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pahoitteluni että olen unohtanut vastata kommenttiisi...oot oikeassa, nyt kun oon projektin loppusuoralla niin on helpotus huomata ettei tämä proggis turha ollut!

      Poista
  4. Mahtava projekti! Lumenen Instant Glow Beauty Serum on yksi munkin suosikkeja, parhautta erityisesti siitä, että se on super kosteuttava, luonnollinen ja suorastaan sulaa iholle. Toi Laveran poskipuna on myös mun suosikkeja, kevyt eikä ylimeikkaamisen vaaraa tule. Ihanaa tammikuuta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pahoitteluni että olen unohtanut vastata kommenttiisi <3 Sävyseerumi on kyllä ihana, samoin poskipuna!

      Poista
  5. Kivalta vaikuttava projekti, voisin itsekin kokeilla :) Vartaloöljyt on mulle myös hankalia, mutta nekin muuttuivat paljon helpommiksi kun keksin sekoittaa niitä vartalovoiteen sekaan kämmenellä ennen voiteen levitystä. Ihan uskomaton ero imeytymisajassa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pahoitteluni että olen unohtanut vastata kommenttiisi <3 Kokeile ihmeessä! Tietkö mä teen ihan samoin vartaloöljyn ja voiteen kanssa, muuten ei tulis öljyä käytettyä ollenkaan.

      Poista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥