tiistai 23. tammikuuta 2024

Tammikuun kosmetiikan suosikkituotteet

Miten musta tuntuu että aika menee kokoajan vain nopeampaan! Ootteko samaa mieltä? 

Sitähän sanotaan että iän myötä aika kuluisi nopeammin ja se on varmaan totta, johtunee osittain kyllä siitä että itse hidastuu. Mä en kyllä tahtoisi ajan kuluvan yhtään tämän nopeampaan, en edes muista koska viimeksi olisi ollut tylsää vaikka sitäkin elämässä hetkittäin varmaan on. Harvoin on hetkiä, ettei olisi mitään tekemistä, päinvastoin, johtuu oikein raivaamaan aikaa että on sellaisiakin hetkiä ettei tee juuri mitään.  Ihan vasta mä tein saman postauksen joulukuusta ja nyt ollaan jo uuden vuoden puolelle ja tammikuukin hyvässä vauhdissa.

Tammikuu toi tullessaan mielenkiintoisia tuotteita ja tässä suosikiksi nousseet. 


Normalista nappasin w7 Princess potionin joka on booster & primer ja aivan ihana iholla. Tuoksuu hyvälle ja tasoittaa ihoa, tehden siitä kauniin eloisan. Hintaakaan ei ollut kuin muutama euro.


Catriselta löytyi kaunis lähes marjapuuron värinen Better Than Fake Lips huulikiilto josta oon tykännyt. Jättää todella miellyttävän tunteen huulille, on kosteuttava ja luonnollinen sävy.



byRailia en voi tarpeeksi ylistää, kaikki tuotteet joita käyttänyt, on olleet aivan timanttisia ja tätä Self Tan Wateriakin on varmaan jo kolmas pullo menossa. Tällä saa kauniin kevyen päivetyksen iholle ja pullo on todella riittoisa. Laitan tätä paristi viikossa kasvoille, kaulalle ja dekolteelle.


Sain joululahjaksi ystävältäni tämän kasvonaamion jota säilytetään jääkaapissa ja asetetaan kasvoille laskemaan turvotusta. Aivan huippu, en ennen tätä tiennyt että tälläisiä on edes olemassa.


Sitten mun ihan lemppareista lempparein eli Famon Fenugreek tuotteet joihin olen ihan rakastunut. Kerron näistä myöhemmin lisää mutta ensimmäiset palatuotteet ikinä joiden jälkeen mun hiukset ovat sileät, kirkkaat ja takuttomat.

Tässä palashampoopöllö.


Ja tässä Famo Fenugreek hoitoainepala.


Enkä voinut olla ottamatta mukaan tätä Famo Fenugreek hiuspohjaöljyä, jonka ansioista hilse on poissa, eikä päänahka  kutise. Ihan ehdoton tuote kuivalle päänahalle.


Jälleen kerran lähes hihkun onnesta, sillä vuosi alkoi kosmetiikan ja kauneuden saralla loistavasti, en olisi voinut parempaa alkuvuotta toivoakaan kun pääsin eroon päänahan kutinasta ja naaman turvotuksesta. Tosin siihen auttaa myös runsas veden juonti ja kasvohieronta mutta pikaisena apuna tuo naamio on aivan huippu.

Voisiko tässä olla sulle sopivia tuotteita? Entä mikä kosmetiikka-tai kauneustuote on saanut sut ilahtumaan tammikuussa?

-Maikku

2 kommenttia:

  1. Olen nähnyt jossain kampaamossa Famon tuotteita joten tosi kiva, jos niistä haluat kirjoittaa tuote-esittelyä :) Luen sellaisen kyllä mieluusti. Mulla on joskus teininä ollut sellainen silmän ympärille vedettävä geelimaski jota juuri tarkoitus pitää jääkaapissa, ennen kun sen vetää kasvoille. Toimi kuin lentokoneen ns unisilmälappu nauhalla. Helppo käyttää, toki, ei sitä nyt enää tallessa ole kun tarvetta olisi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Famon tuotteita saa tosiaan jälleenmyyjien kautta :) On kyllä ollut itselle niin mieluisa tuttavuus, että onhan tätä ilosanomaa jaettava muillekin!
      AI tuollaisia geelimaskeja on ollut ennenkin, tämä on vähän samantyylinen, takana on tarranauha jolla naamio
      kiinnitetään.

      Poista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥