tiistai 30. tammikuuta 2024

Markettikosmetiikka uutuus YACEL- vartalolle

*Tuotteet saatu

Oletko jo huomannut isommissa tavarataloissa uuden vartalonhoito sarjan Yacel:n? Brändi on tunnettu jo 20v takaa antiselluliitti-ja hoikentavissa vartalonhoitotuotteissa, Niiden vaikutus perustuu  kohdennettuun hoitotehoon eri vartalon alueilla sekä tietty huippu raaka-aineisiin.

Sain mahdollisuuden tutustua Yaceliin kolmeen tuotteeseen, jotka ovat:

Keltainen: Yacel Intansiivinen anti-selluliittigeeli joka lupaa vähentää selluliittia ja appelsiini-ihoa. Se mobilisoi rasvoja, estää niiden kertymistä ja poistaa nestettä ja muita toksideja. Sisältää mm kofeiinia, karnitiinia, Drosera Ramentaceaa ja kreatiinia.

Vaaleanpunainen: Yacel kiinteyttävä dekoltee-geeli. Voide lupaa kiinteyttää rintojen ja kaulan alueen ihoa, sekä vähentää raskausarpien näkyvyyttä.

Lila:Yacel intensiivinen hoikentava yögeeli. Geeli lupaa polttaa rasvaa, hidastaa rasvan kertymistä ja poistaa nesteitä yön aikana ja tasoittaa ihoa.

 Voiteet ovat hyvin iholle imeytyviä ja se, auttavatko ne aiemmin mainitsemiini iho-ongelmiin en osaa sanoa sillä uskon että vaatisi pidempää käyttöä jotta jotakin huomattavaa tapahtuisi.
Voiteina nämä ovat jokatapauksessa vallan mainioita ja voin hyvinkin käyttää näitä jatkossakin, sillä jos voide kiinteyttää ihoa tai tasoittaa vaikkapa selluliittia, niin mikäs sen parempaa.

Ootko sä käyttänyt antiselluliitti-ja hoikentavia vartalonhoitotuotteita?

-Maikku

2 kommenttia:

  1. Joskus kävi mielessä ostaa sitä lumenen anti selluliitti voidetta, mutten tiedä, myydäänkö sitä enää. Joskus oli siis osunut silmiini. Ehkä tuollaista voisi toki kokeilla reisi-pakara alueelle.. Mutta ei oo must :) c'est la vie

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin muistelen nähneeni sellaisen joskus, saattaa sitä vieläkin olla.

      Poista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥