tiistai 9. tammikuuta 2024

Joulukuun loppuneet kosmetiikkatuotteet

 Vuoden viimeinen loppuneet kosmetiikkatuotteet - olkaa hyvät, vaikka jo tammikuu onkin. 


Ihonhoito


GARNIER silmämeikinpoistoaine on vakkarituote, jota kuluu tasaisesti.

BABE silmänympärysvoide levittyi hyvin ja tykkäsin tästä paljon. Ehkä sy-iho oli vähän siloisempikin tätä käyttäessä.

VPlus geelivoide oli pieni näyte mutta aivan ihana, kuten sarjan kaikki muutkin kokeilemani tuotteet.

Ecooking peeling mask on ollut mulla aiemminkin käytössä ja tykkään happokuorinnasta joten tämä oli tarkoitukseen vallan mainio ja riittoisa.


Meikit


Physician Formula Butter primerin mulla oli viharakkaus suhde sillä useista yrityksistä huolimatta en tähän ihastunut. Tykkään nestemäisistä primereistä, tämä on hankalahkoa käyttää ja tuntui iholla rasvaiselta.

Sleek hydrating primer on ollut todella riittoisa ja aivan ihana kosteuttava primer.

Essence huulikiiltoja löytyy edelleen meikkipussista kaikissa mahdollisissa sävyissä, joskus onnistun jopa käyttämään jonkin sävyn loppuun. Luottotuote.

Catrice eyelinereissa on eroja, sillä johtuuko laadusta vaiko siitä että ehkä asiakkaan testailee ja avaa tuotteita ständillä mutta tämä oli jo valmiiksi kuivahtanut ja pääsi roskiin jo ennen varsinaista käyttöönottoa.

Oriflame sivellin on ollut mulla naamiosiveltimenä ja siinä tarkoituksessa palvellut hyvin, mutta nyt liimaus petti ja puuosa irtosi metallista, joten oli aika hyvästellä.

Benecos poskipuna on ollut hyvin mieluinen, koska siinä useampi sävy ja punasta on saanut kevyen tai syvemmän aina tarpeen mukaan. Tämä on ikävä kyllä pudonnut ja kansikin hajonnut joten oli parasta luopua tuotteesta kokonaan.



Vartalonhoito


The Body Shop Kindnee & Pears suihkugeeli oli juuri niin ihanan tuoksuinen, kuin arvelinkin ja tykkään myös TBS:n suihkugeelin koostumuksesta.

Ziaja cupuacu vartalovoide on yksi suosikkini, tällä saa kauniin kevyen päivetyksen iholle ja mikä tuoksu!

Tracklemoon Brazilian love vartalovoide oli iso pettymys. Tuoksu on todella tunkkainen ja voide paksua, ei imeydy ei sitten millään.

Taika kosteusvoide 24h on loistava perusvoide!



Hiukset


Loreal Elvital hiusnaamio oli oikein kiva kokemus ja voisin ostaa uudestaan. Tykkään tästä linjasta muidenkin hiustuotteiden osalta.

Schwartzkoft GLISS hoitoaine oli ihan jees hoitoaine, ei herättänyt ajatuksia suuntaan jos toiseenkaan.

Loreal Elvital hoitoainesuihke on kiva uutuus, tätä mulla jo toinen suihke menossa. Selvittää hiukset hyvin ja tuoksu on hyvä!

XZ kaura hiusnaamiosta kerroinkin teille aiemmin ja tämä on hellinyt mun hiuksia niin, että ostan uudestaankin.


Muut kosmetiikkatuotteet


Ultegramin deo on ollut pettymys tai sitten mun mummohiki vain liian voimakasta, mutta tämä ei riitä pitämään hajuja poissa.

GARNIER Mineral Utra Dry 48h deo sen sijaan on todella hyvä ja ollut mulla käytössä jo pitkään, ostan aina uudestaan ja uudestaan.

Satin Care sensitive sheivausvaahto sisältää aloe veraa ja on todella hyvä. Tätäkin ostan aina uudelleen ja uudelleen.

Loccitanen jalkavoide oli aika voimakas tuoksultaan, en ostaisi uudelleen mutta koostumus oli kuitenkin jalkavoiteeksi oikein hyvä.


Naamiot+puhdistuspyyhkeet


Aloevera geeliseerumi on ostos Thaimaasta ja nyt melkein harmittaa etten ostanut tätä enempää, ihanan juoksevaa aloeverageeliä.

Mango kangasnaamio oli ihan kiva kokemus, mutta mango tuoksuu helposti mun nenään liian esanssiselta kuten tämäkin enkä siksi ostaisi uudestaan.

Sence kasvojen puhdistuspyyhkeet on luottotuote, joita ostan aina Normalissa käydessäni.

Elizavecca inkivääriä sisältävä kangasnaamio paketti on ulkoasultaan oikeasti aika ruma. Eikä se ihastuttanut muutenkaan, vaikka inkivääristä tykkään niin tässä naamioissa se ei ollut parhaimmillaan.



Sellainen satsi oli loppuneita joulukuussa.
Joulukuussa loppui 21 täysikokoista tuotetta, yksi näyte sekä nämä naamiot ja kosteuspyyhkeet. 
Jos ne lasketaan mukaan niin kaikenkaikkiaan 25 tuotetta, eli taitaa olla samanverran kuin viime kuussakin.

Edelleen olen jatkanut tuotteiden käyttöä niin, että keskityn aina käyttämään 1-2 tuotetta samasta kategoriasta jotta saisin tuotteisiin enemmän kiertoa. Yhdessä vaiheessa kun oli todella monta vaikkapa primeria samaan aikaan käytössä, eikä mikään siten meinaa loppua millään.

Mitkä kosmetiikkatuotteet sulla kuluu nopeiten?

-Maikku








3 kommenttia:

  1. Hyvä tietää, ettei toi Treaclemoonin voide ollut hyvä, en oo toki aiemminkaan käyttänyt kuin noita suihkugeelejä, mutta tiedänpä olla jatkossakin ostamatta voiteita :D Ziajan Cupuacu-sarja on varmaan yksi parhaimman tuoksuisia, mitä millään brändillä on, mutta harmi ettei se suihkugeeli tuoksu ihan yhtä hyvältä kuin toi voide tai kuorinta! TBS:n päärynäsuihkugeelit on ihania, yhtiä mun suosikkeja talvisarjoissa<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Treaclemoonin tuotteissa on houkutteleva ulkoasu ja suihkugeelit on kivoja, mutta tämä oli pettymys, Mä en oo tainnut Cupuacu-sarjan suihkugeeliä kokeillakaan, kuorintaa ja tuota voidetta vain. Harmi ettei tuoksu ole ylettynyt yhtä hyvänä kaikkiin linjan tuotteisiin. Sulta mä taisin aikoinaan saadakin innostuksen TBS:n tuotteisiin <3 Nyt en niitä ole hetkeen ostanutkaan, kun ihan lähellä ei ole yhtään myymälää.

      Poista
  2. Harmi jos tuo Treaclemoonin voide oli huono kun se on kuitenkin ihana kopio Sol De Janeiron tuotteista ja ainakin sarjan käsivoide oli mielestäni kivan oloinen kun sitä kerran testailin :) Hurjasti tässäkin loppuneita!

    VastaaPoista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥