perjantai 15. syyskuuta 2023

Elokuun loppuneet kosmetiikkatuotteet

Hei, mitä teille sinne ruudun toiselle puolelle kuuluu? Kesä on vaihtunut vaivihkaa syksyksi ja on aika palata loppuneiden kosmetiikkatuotteiden osaltakin kuukausittaisiin postauksiin ja katsoa mitä kaikkea loppui elokuussa.

Edelleen kosmetiikkaa tulee käytettyä mökilläkin, mutta olen koittanut vähentää samaan aikaan  käytössä olevien tuotteiden määrää ja meikkaaminenkin on jäänyt vähemmälle, jos ei huulikiiltoja lasketa.

Tässä siis elokuun loppuneet!


USVA Cosmetics kasvokuorinta oli yksi parhaimpia luonnonkosmetiikan kuorintoja joita olen koskaan käyttänyt. Koostumus oli ihanan paksu mutta silti kevyt ja tällä ihon sai kuorittua hellästi mutta tehokkaasti.

GUINOT Bioxygene naamio oli ihoa kirkastava, tässäkin oli miellyttävä, kermainen koostumus ja se sai ihon tuntumaan pehmeältä ja puhtaalta.


Catrice Cosmetics Plump it up huulikiilto antoi huulille hentoisen sävyn, plump it efekti jäi vähän vaisuksi. Tässä applikaattori oli aika iso ja huulikiiltoa tuli yhdellä kerralla aika paljon ja senpä vuoksi tämä ei kestänyt käytössä kauaakaan.



Molton Brown suihkusaippua raparperin ja ruusun tuoksuisena oli ihanan virkistävä, näistä ei voi olla tykkäämättä mutta hinta on sen verran korkea etten täysikokoisena raaskisi ostaa.

Ziaja kashmir suihkugeeli on niin ihastuttavan tuoksuinen, että voisin käyttää tätä vaikka joka päivä. Aika kauan käytinkin, koska 500ml pullo riitti lähes koko kesän. Koostumus on ihana ja ostan varmasti uudelleen, tämäkään ei ollut ensimmäinen kerta.


Ziaja kashmir vartalovoide sopii täydellisesti suihkusaippuan jälkeen iholle levitettäväksi. Tuoksumaailma on sama, mutta voide on aika kevyttä eli kesäiholle loistava mutta talveen liian kevyt.

SOTHYS vartalovoide oli taivaallisen tuoksuinen, ihanaa luksusta arkeen mutta vain parin ihonhoito kerran verran, koska oli minikoko.



REVON PLEX hoitoaine oli yllättävän hyvä. Kerroinkin sarjasta täällä kesällä ja oli kyllä marketkosmetiikaksi vallan mainio.

MOROCANOIL kosteuttava hiusnaamio sai mun hiukset rakastumaan, niin hoitava ja kosteuttava.

MOROCANOIL hoitoaine, voisin sanoa samat sanat tästäkin ja bonuksena näissäkin on niin hyvä tuoksu että voisin huoletta käyttää tuotteet täysikokoisenakin.

BY KLIPPOTEK hoitoainesuihke taasen ei ollut riittävä kosteuttava ja siinä mielessä huti, mutta tulipahan kokeiltua.


Hydrogel kulta naamio helli ihoa, mutta tätä oli hieman hankala käsitellä koska hydrogel on liukasta materiaalia ja suurinosa nesteestä tuntui jäävät suojapapereihin.

7th Barbie pink chocolate naamio oli puhdistava ja ihoa pehmentävä naamio, vaaleanpunaisesta väristä sai hyvän mielen.

Ziaja jeju kasvovoide oli nuorelle iholle tarkoitettu mutta imeytyi se vähän vanhemmallekin.

Evolve bio-retinol+ c-booster öljyseerumi on täysikokoisena mulla parhaillaankin käytössä ja tämä on ikääntyneelle iholle ihan must have tuote.


Kaiken kaikkiaan loppuneita oli 12 kpl+näytteet ja niistäkin 4 minikokoa eli varsin maltillinen määrä.
Mutta kun on vaikkapa Ziajan tapaiset tuotteet käytössä, niin kyllähän ne kestääkin!

Tässähän mulla tavoitetta, kun koitan pikkuhiljaa päästä siihen että tämä määrä olisi uusi normaali.

Oliko loppuneissa sulle tuttuja tuotteita?

-Maikku





6 kommenttia:

  1. Toivoisin kans, että pääsisin max 12 loppuneeseen per kuukausi. Nyt loppuu yl 20 täyskokoista ja minejä 10. Kamala roskamäärä. Atoopikkona rasvaan paljon ja pitkähiuksinena kuluu shampoota ja varsinkin hoitoaineita paljon. T.helsingin anna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siinä on kyllä tavoitettava itse kullekin, mullakin monesti loppuu 20-25 kk joka on kyllä paljon (liikaa).Mulla on sama hiustuotteiden kanssa, niitä kuluu reippaasti joka kuukausi.

      Poista
  2. Ziajan suuret tuubit ja pullot kyllä kestää käytössä tosi pitkään :) Mä oon tosta Cashmere-sarjasta käyttänyt käsivoiteen, se oli tosi hyvä! Muistaakseni jonkun pienen pullon vartalovoidettakin oon testannut, mutta tykkään enemmän siitä vuohenmaitosarjan vartalovoiteesta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, niin kestää ja se on sekä hyvä että huono. Hyvä silloin kun on kiva tuote, mutta jos ei niin silloin tuntuu ettei tuote lopu koskaan :D Cashmere-sarja on kyllä niin hyvä että sitä ostan uudestaankin. Jos taas tykkää miedosta tuoksusta, se goalmilk on parempi :)

      Poista
  3. Runsaasti tuotteita tässä! Näin nuo revonplexit mielestäni normalissa, eivät olleet kalliita. Varmasti samassa kastissa kuin Fructis tai jotkut muut vastaavat markettuotteet. Käytännössä kuitenkaan huonoja latvoja ei pelasta muu kuin hiustenleikkaus :) Eli hyvin sopii kuitenkin käyttää mitä vain tuotteita joita haluaa. En minäkään aina niitä Olaplexejä osta kun ovathan ne aika kalliita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oliko niitä sielläkin, täytyykin katsoa seuraavan kerran koska varmasti ovat edullisempi kuin nämä cittarista ostamani. Kiitti vinkistä! Huomasin Rustassa käydessä että sielläkin oli Opaflexiä joten pitääkin googlata hintoja, että tietää oisko ne siellä halvempia.

      Poista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥