tiistai 19. syyskuuta 2023

ECOOKING - kuoriva naamio

Kuorintanaamiolla saa nopeasti ihosta kirkkaan ja sileämmän. Olen käyttänyt tätä Ecooking Peeling Maskia eli ihoa kuorivaa happonaamiota kerran viikossa ja tämä on sen verran tujua tavaraa, että ihoa kannattaa tutustuttaa naamioon pikkuhiljaa vaikutusaikaa lisäten.

Naamiota on helpointa levittää iltaisin puhtaalla siveltimellä puhtaalle iholle ohut kerros, silmänympärysihoa ja suun aluetta vältellen ja ekalla kerralla riittää että antaa sen vaikuttaa ihan muutaman minuutin (suositus max 4-6 min). Vaikutusajan jälkeen naamio poistetaan joko vedellä tai puhdistusaineella. Seuraavilla kerroilla vaikutusaikaa voi pidentää pikkuhiljaa niin, että maksimissaan naamion voi antaa vaikuttaa maksimissaan n 12min.

Itselläni kihelmöi jo 6-8 minuutin kohdalla joten en ole nostanut vaikutusaikaa ja ehkä jokaisen onkin vain löydettävä omalle iholleen sopiva vaikutusaika.

Kasvot tosiaan kihelmöivät tai pistelevät vähän naamion vaikuttaessa, mutta se on ihan normaalia sillä naamio sisältää kuolleita ihosoluja poistavaa maitohappoa, salisyylihappoa joka syväpuhdistaa ja glykolihappoa josta on apua mm pigmentoitumista vastaan.         

Vaikuttavia aineita naamiossa ovat lisäksi kasviuutteet ja E-vitamiini, jotka siloittavat juonteita.

Itse koen, että naamio on parasta laittaa illalla koska iho voi hieman punoittaa. Itse laitan naamion jälkeen normaalisti seerumin ja yövoiteen/kasvoöljyn eikä kertaakaan aamulla ole iho enää punoittanut.

Koska naamio kuorii ihoa, sitä ei tule käyttää auringonoton jälkeen.

INCI-lista:

Aqua**, Lactic Acid**, Potassium Hydroxide, Squalane, Polysorbate 60, Gluconolactone**, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium, Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Sodium Dehydroacetate**, Salicylic Acid**, Glycolic Acid**, Sodium Benzoate*,
Potassium Sorbate*, Calcium Gluconate, Citric Acid*Happokuorinta kirkastaa ihoa ihanasti ja sen jälkeen hoitotuotteetkin imeytyvät paremmin. 

En ole edelleenkään kokenut tarvitsevani iholle meikkivoidetta kesän jäljiltä, kun olen käyttänyt tätä viikottain ja iho on pysynyt kirkkaana ja terveen näköisenä. Normaalistihan meikkaisin ihoakin joka päivä, mutta kun siinä ei ole mitään korjattavaa, se saa hehkua luonnollisena. 

Ootko sä kokeillut happokuorintaa?

-Maikku

2 kommenttia:

  1. Kuulostaapa tehokkaalta! Itselleni ehkä vähän turhankin tujulta, mutta sinänsä alkoi kyllä kiinnostaa kovasti. Happokuorinnat on mulle mieluisia :) Tossa purkissa lukee fragrance free, eli tässä ei ilmeisesti mitään tuoksua ole..? Mietin kun joissain Ecookingin tuotteissa on ollut aika voimakas tuoksu, eikä aina niin kovin mieluisa sellainen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on tehokas mutta happokuorinnaksi silti kokemukseni mukaan aika hellä. Olen nimittäin käyttänyt AHA-happokuorintaa ja sain ihan hetkessä kasvot ihan punaisiksi, tämä ei aiheuta samaa reaktiota. Mun nenään tämä on tuoksuton ja siitäkin kyllä plussaa, nyt en muista miltä sarjan muut tuotteet ovat tuoksuneet mutta tämä ei ainakaan käy nenään :)

      Poista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥