tiistai 26. syyskuuta 2023

Uusin tuoksurakkauteni Oscar de la Renta - Bella Blanca

Harvoin rakastun tuoksuun ensi tuoksuttelulla, mutta nyt kävi niin. Laivalla oli Oscar de la Rentan tuoksuja useita vierekkäin ja hetken arvottuani mitä nuuhkaisen, valikoitu tämä valkoisista kukista inspiraationsa saanut tuoksu käsiini ja se oli ensi suihkautuksesta menoa.

Olen ennen ollut makeiden tuoksujen ystävä, mutta muutaman vuoden kestänyt tuoksuherkkyys ja migreenikausi on muuttanut makua hillitympiin, raikkaimpiin ja pehmeämpiin tuoksuihin ja sellainen on tämä uutuustuoksuni - hillitty, naisellinen, kevyen kukkainen, riittävän arkinen jotta sitä voi suihkauttaa omaksi ilokseen vaikka kotosalla ollessa mutta samaan aikaan riittävä kevyeksi juhlatuoksuksi.

Vahvoja tuoksuja en oikeastaan enää käytä, monesti riittää yksi suihkaus ja edellisen tuoksurakkauteni Miss Diorin ollessa selkeästi vahvempi juhlatuoksu, tämä on huomattavasti kevyempi ja sopii paremmin arkeen mutta toki toimii myös hillitympänä juhlatuoksuna.

Oscar de la Renta Bella Blancassa alkutuoksussa on mm mustaherukkaa, mandariinia, jasmiinia, valkoista ruusua, kieloa ja santelipuuta.

Top notes

Freesia, päärynä, mustaherukka, mandariini

Middle notes

Violettilehdet, arabian jasmiini, valkoinen ruusu, kielo

Base notes

Ambroxan, santelipuu, kashmirpuu, persikka .

Pullokin on kuin taideteos, todella kaunis - otin tämän mökille mukaan kun olimme menossa pieniin juhliin ja pelkkä tuoksu teki olosta juhlavan jo ennen, kun olimme lähdössäkään. Kyllä tuoksuilla on iso merkitys.

Millainen on sun lempi juhlatuoksusi?

-Maikku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥