tiistai 12. syyskuuta 2023

Syyskuun kosmetiikkasuosikit

Ihan hassu syksy, kun lämpimämpää kuin hetkittäin heinäkuussa, tosin viileät aamut kyllä muistuttavat syksyn saapuneen. Olisi varmaan aika palata kuukausittaiseen kosmetiikkasuosikit postaus-rytmiin ja korjataan asia samantien eli tarjoillaan syyskuun kosmetiikkasuosikit tässä, olkaas hyvät.

Koitan nyt jatkossa pysyä viidessä tuotteessa, vaikka se joskus tuottaa vaikeuksia. Nyt suosikkeina ihonpuhdistustuotteita, tuoksu ja pari meikkijuttua.


TikTokissa on hurjasti kaikenlaisia suosituksia ja sen perusteella ostin tämän LA RIVE Give me Love muutaman euron tuoksun Normalista. Tuoksu on hyvin samantyyppinen kuin Escadassa, makea ja sopi täydellisesti kesään. Tuoksu ei varmaankaan ole yhtä pysyvä kuin aidot, arvokkaammat tuoksut mutta yllättävän kiva.


Oriflamen The One kulmatussi on kätevä, sillä siinä on harjakset joiden avulla väri levittyy kauniisti.Tämän superihanan glitterin löysin Confetista kun hain ilmapalloja pojat synttäreitä varten ja se on niin kaunista. Kuvat eivät edes anna oikeutta mutta sillä saa upean lisän vaikka juhlameikkiin.Ja nämä Kajo Kosmeticsin puhdistustuotteet, näistä vasta kerroinkin täällä mutta olen tykännyt näistä yhdessä valtavasti ja vaikka olen jo käyttänyt kumpaakin pari kuukautta, nämä ei ole juurikaan vähentyneet.

Siinä oli syyskuun viisikko ihastuksia ja itseasiassa oikein odotan että ehtisin tehdä Barbie-meikin johon kuuluisi ehdottomasti tuote hempeää glitteriä.

Mulla oli vakaa aikomus palata kahteen postaukseen viikko, mutta todennäköisemmin joka toinen viikko saatte luettavaksi kaksi ja joka toinen viikko yhden postauksen. Aika ei kertakaikkiaan meinaa riittää ja kun työpäivät ovat jo päätteen ääressä niin on vähän rajoitettava sitäkin.

Vaikka blogi on rakas harrastus, kosmetiikkasisällön tekeminen vaatii jatkuvasti uusien tuotteiden kokeilua ja koitan nyt edelleen epätoivoisesti käyttää omia vanhoja kätköjä samalla kun koitan tutustua uusiin. Tämä tasapainottelukin on oma haasteensa 😀

Mikä on sun viimeisin kosmetiikkasuosikki?

-Maikku


6 kommenttia:

 1. Mun viimeisin suosikki on korealaisen Skin1004 merkin tuotteet. Ostin muutamia jokin aika sitten ja oon ihan wow, ne on niin hyviä. 😅

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa mielenkiintoiselta, sillä tykkään korealaisesta kosmetiikasta!

   Poista
 2. Mun uusin suosikki on itse asiassa myös La Riven tuoksu Destinee. Haluan kyllä saada myös tuon suosittelemasi tuoksun, koska rakastan Escadan makeaa tuoksumaailmaa.
  Ihanaa loppuviikkoa sinulle Maikku <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyykin tuoksutella tuo kun seuraavan kerran Normalissa käyn :) Ihanaa uutta viikkoa Outi <3

   Poista
 3. La Riven tuoksut on hyviä :) Tänään laitoin viimeksi sitä edullista tuoksua jonka hankin itselleni ja käytän sitä mieluusti!

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥