perjantai 7. huhtikuuta 2023

Talikan uutuustuotteeita

Saatatte muistaa, että olen Talikan tuotteista kertonut täällä blogissa aiemminkin. Talika on ranskalainen, erityisesti silmien alueen kauneudenhoitoon erikoistunut yritys. Mulle sarja on tullut alunperin tutuksi ripsiseerumin myötä ja sen jälkeen olen kokeillut monia muitakin tuotteita. 

Voit lukea aiemmista kokemuksistani  näistä postauksista:Talikan syysuutuuksista, Talika Lipocils, sekä Talikan Bestsellerit.

Nyt sain tilaisuuden tutustua uutuuksiin, ripsiä kasvattavaan ripsiväriin, silmänympärysseerumiin ja eye pathceihin.

*Tuotteet saatu blogiin


Bio Enzymes Eye Patch Ultra Hydratind


On ollut aamuja, jolloin en olisi poistunut kotoa ilman eye patcheja turvonneiden silmänalusten tai todella tummien silmänalusten vuoksi. Itse tapaan säilyttää niitä jääkaapissa, jolloin vaikutus tehostuu entisestään kun viileät patchit laskevat tehokkaasti turvotusta .

Nämä Talikan eye patchit ovat erittäin tehokkaat silmänympärysnaamiot.
Ne on valmistettu bioselluloosasta, joka on tehty luonnollisista ultraohuesta nanokuidusta, joka on biologisesti täysin yhteensopiva ihon kanssa. Naamion rakenne tavallaan imeyttää tehoaineet iholle koko vaikutusajan.
Naamio asettuu kauniisti iholle, kuin toisena ihokerroksena ja se lupaa siloittaa ja kohottaa.
Bioselluloosanaamiosta vapautuu iholle hyaluronihappoa ja probioottiyhdistettä jotka vahvistavat ihoa.

Hyaluronihappo täytelöittää ja kosteuttaa ihoa, aloe vera ja kamomillauute taasen rauhoittavat ihoa.

Eye patcheja on helppo käyttää. Naamiosta poistetaan suojaava kirkas muovi, sitten laput laitetaan puhtaalle silmänympärysiholle, alaluomelle hieman ripsirajan alapuolelle.
Annetaan vaikuttaa 5-15min, jonka jälkeen naamiot poistetaan.




Talika Lipocils mascara


Ripsien kasvua boostaavaa ripsiväri on ihan huikea innovaatio. Mikä parempaa, kuin että ripsari hoitaa ripsiä samalla kun sitä voi käyttää meikkituotteena! 

Ripsari sisältää Talikan ripsiseerumeista tuttuja kasviuutteita kuten:

mäkikuismaa
taikapähkinää
omenaa
nokkosta
hevoskastanjaa

jotka yhdessä edistävät ripsien kasvua ja samalla vahvistavat ripsiä.

Sävy ripsivärissä on intensiivinen musta.

Mä tykkään ripsiharjoista, jotka erottelee ripset, tuovat pituutta ja kaarevuutta.
Tämä on juurikin sellainen. Musta on kivempi laittaa pari, kolmekin kerrosta ripsaria ja saada kaunis erotteleva lopputulos. Tässä on merkitystä sekä harjalla, että itse mascaralla.

Oon tykännyt kyllä kovasti tästä ja mielenkiinnolla seuraan, kuinka ripset vahvistuvat tässä samalla.
On kiva, että yhdellä tuotteella saa sekä tuon ripsien kasvua ja vahvistamista edistävän ominaisuuden, varsinaisen ripsarin lisäksi. 







Eye Detox gel silmänympärysgeeli


Jos silmänympärysiho kaipaa kosteutusta, niin tästä Talikan silmänympärysgeelistä saattaa olla apua.
Se lupaa sileyttää ja kosteuttaa herkkää ja ohutta sy-ihoa, sekä häivyttää kofeiinin, hyaluronihapon ja niasiiniamidin avulla tummuutta ja turvotusta.

Geeli on tuubissa, josta sitä on helppo annostella. Väriltään se on kirkasta, aika ohutta ja helppo levittää. Se imeytyy nopsaan ja on hajusteaineeton sekä koostumukseltaan öljytön.

Oon laittanut silmänympärysgeelin aamuisin meikin alle ja toivon kovasti, että tummuus silmänalusilta alkaisi jossain vaiheessa häipymään. En tiedä, kuinka kauan samaa tuotetta on hyvä käyttää, ennekuin ensimmäiset vaikutukset havaittavissa mutta epäilen että tässä tapauksessa muutaman viikon.
Nyt olen käyttänyt kolmisen viikkoa ja ihankuin silmän alusilta olisi tummus hieman vaalennut.  Olisi ollut hyvä ottaa ennen, jälkeen kuva mutta katselen tilannetta keväämmällä kun olen käyttänyt pari, kolme kuukautta.


Talikan tuotteet ovat olleet mieluisia ja jatkan  näidenkin käyttöä ja tulen sitten aikanaan loppuneissa kosmetiikkatuotteissa kertomaan vielä lyhyesti mikä oli lopullinen fiilis, mutta nyt ainakin oikein positiivinen ja lupaava.

Käytätkö sä silmänympärysiholla millaisia tuotteita?
Onko Talikan uutuudet jo tuttuja?

Maikku


2 kommenttia:

  1. Talikalla taitaa olla paljon hyviä sy-alueen tuotteita. Olin joskus harkinnut brändin ripsiseerumin hankkimista käyttööni. Olen vain hieman hidas ja laiska välillä käyttämään näitä erikoisempia tuotteita :) Tuo ripsivärin applikaattori on just semmonen mistä tykkään tässä.

    VastaaPoista
  2. Tulikin mieleen, että noita silmänaluslappusia pitäisi ostaa. Tykkään viikon hemmottelupäivänä laittaa lappuset silmien alle ja kangasnaamion naamalle :)
    Ihanaa pääsiäistä sinulle Maikku <3

    VastaaPoista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥