perjantai 21. huhtikuuta 2023

Atopik hellii herkkää ihoa

*Tuotteet saatu blogiin

Atopik on sarja, josta olen kuullut paljon ja halunnutkin tutustua siihen. 

Alkuvuodesta tarjoutuikin tilaisuus tutustua useampaan Atopikin Anti-agen linjan tuotteeseen, jotka ovat ylellisiä, herkälle iholle tarkoitettuja tuotteita.

Olen siis alkuvuoden ajan tutustunut näihin tuotteisiin:

 💛Puhdistusvoide

 💛Hoitoneste

 💛Q10 mustikkaöljy

 💛Käsivoide

 💛Probiot balm


Atopik Anti-age Q10 mustikkasiemenöljy

Todella kevyt, silkkinen kasvoöljy jossa taikoja tekee antioksidanttinen mestämustikan siemenöljy, jossa paljon omegarasvahappoa ja E-vitamiinia ja ihoa elvyttävää Q10-koentsyymi, joka suojaa ja heleyttää ihoa.

Olen käyttänyt kasvoöljyä iltaisin hoitonesteen ja seerumin jälkeen. Öljy rauhoittaa, ravitsee ja uudistaa ihoa ja imeytyy todella hyvin.

Kasvoöljyssä on hyvin hillitty tuoksu, eikä se ärsytä milläänlailla herkkää nenääni.

Kasvoöljyä voi käyttää sellaisenaan seerumin jälkeen tai laittaa tipan pai kasvovoiteen sekaan.


Atopik Sensitive käsivoide

Jos kärsit kuivista käsistä ja kynsinauhoista, saat tällä hetkessä pehmeät kosteutetut kädet.
Mulla on tänä keväänä kuivunut kädet jostain syystä poikkeuksellisen paljon ja tällä olen saanut nopeasti palautettua kosteuden niihin.

Atopikin käsivoiteessa on ärtynyttä ihoa rauhoittavaa kaurauutetta ja ihon omaa suojakerrosta tukevia prebiootteja. Tuoksussa on piparminttua, joka saattaa jakaa mielipiteitä. Tuoksu toki haihtuu aika pian, mutta piparminttuöljy myös rauhoittaa ihoa.

Mulle käsivoiteen tärkeimmät ominaisuudet ovat se että voide imeytyy hyvin eikä jätä käsin tahmaisiksi ja iho jää kosteutetuksi, tässä toteutuu molemmat toiveet.



Anti-age puhdistusvoide ja hoitoneste

Uusimpia tulokkaista Anti-age hoitolinjassa ovat ihoa hellivä puhdistusvoide ja täyteläinen, hyvin kosteuttava hoitoneste.

Aloitetaan puhdistusvoiteesta, joka onkin pitkästä aikaa putsari jota ole käyttänyt ainoastaan ihon puhdistuksessa. Minähän suosin kaksoispuhdistusta mutta koska iholleni tuli talvella kummallisia näppyläisiä kuivia kohtia, päätin rauhoittaa ihonhoito rutiineja niin, että minimoin kaikkien tuotteiden käytön ja olen käyttänyt pääasiassa vain ihoa rauhoittavia tuotteita. Onneksi Atopik sarja odotti käyttöönottoa ja päätin keskittyä ihonpuhdistuksessa puhtaasti sarjan tuotteisiin.

Puhdistusvoide on ihanan pehmeää, sitä levitetään kostutetuille kasvoille ja sitten hierotaan kasvoille. Voide on kätevässä pumppupullossa, yksi pumppaus riittää yhteen puhdistukseen.

Kun olen puhdistanut kasvot, huuhtelen ne vedellä ja pyyhin hoitonesteellä ennen seerumia ja kasvoöljyä. Hoitoöljykin on pumppupullossa ja yhdellä pumppauksella saa tuhdin annoksen ihoa hoitavaa hoitoöljyä.

Hoitoöljy valmistelee ihon muita hoitotuotteita varten, se on ihanan paksua ja tuntuukin jo levitettäessä hoitavalta ja kosteuttaa tehokkaasti. Iho jää pesun ja hoitonesteen jälkeen puhtaan tuntuiseksi, se on kirkas ja kuulas.

 






Atopik Sensitive Probiotic Balmia en ole vielä käyttänyt, sillä mulla on pari muuta balmia parhaillaan käytössä ja koska ne kuluvat todella hitaasti, en viitsi avata uutta.

Lyhyesti silti Atopikin balmista, se on monitoimibalm koko perheelle ja balmi sopii niin huulille, kasvoille kuin vartalollekin. Se sisältää ihon mikrobiomia tukevia probiootteja ja öljyjä. Tehoaineina toimii sheavoi ja mustikkaöljy, balmi sopii oikein hyvin herkälle & kuivalle iholle.

Purkista mainittava sen verran, että se on kotimainen Sulapacin kehittämä biohajoava puukomposiittipurkki.

Sarja on ollut täysin kehujensa arvoinen, mun iho on tykännyt siitä ja jatkan käyttöä edelleenkin.

Vielä mainittava, että putsari ja hoitoneste ovat isoja pullokokoja eli varsin riittoisia tuotteita jotka sopivat vaikka koko perheen aikuisten käyttöön, koska ovat hellävaraisia ja neutraaleja mm tuoksuiltaan.

Onko Atopik sulle tuttu sarja?

Maikku

 

2 kommenttia:

  1. Atopikin tuotteet kiinnostaa hurjasti, joten iso kiitos sulle tästä postauksesta<3 Onko tossa käsivoiteessa kuinka voimakas se piparmintun tuoksu? Mietin kun kuulosti muuten tosi hyvältä, mutten itse ole kyseisen tuoksun suurin fani :D Mulle kai jäi pienet "traumat" aikoinaan The Body Shopin siitä piparminttujoulusarjasta, kun siitä jäi mun nenään jotenkin tosi tunkkainen tuoksu käsiin pitkäksi aikaa. Toki hyvä, jos tässä Atopikin voiteessa se hälvenee pois :)

    VastaaPoista
  2. Eipä ollut tuttu sarja entuudestaan, mutta kiva kun esittelit tämän, koska meidän perheessä on 2 atoopikkoa ja kaikki apu tulee aina tarpeeseen heidän ihonhoidossaan.
    Kaunista viikonloppua sinulle Maikku <3

    VastaaPoista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥