tiistai 4. huhtikuuta 2023

Käytössäni olevat meikkivoiteet

Jatketaampa projektimeikkien kanssa ja tällä kertaa kurkataan mikä määrä on meikkivoiteita käytössä. Huoh. Ihan liikaa, kyllä ja koska käytän eri meikkivoiteita eri vuodenaikoina, ihon eri tarpeiden, omien menojen yms mukaan niin ne kuluvat t o  d e  l l a hitaasti. Lisäksi joka viikko on useampia päiviä, etten laita lainkaan meikkivoidetta, joten voi olla ettei nämä lopu ikinä.

Mutta tavoitteena olisi silti saada jokin puteli kulumaan loppuun asti tänä vuonna. Näillä näkymin byRaili saattaisi olla sellainen, sillä tykkään siitä valtavasti ja useimmiten tartunkin siihen. Lumenen kevyeen hehkun tuova meikkivoide on uusin ja siitäkin tykkään. Tai oikeastaan tykkään näistä kaikista mutta Physicians Formulan ja Giordanin meikkivoiteet on paksuimpia ja niitä tulee käytettyä vähiten. Shiseidosta tykkäsin kovasti sen ostettuani, mutta se on jäänyt vähäiselle käytölle ihan suotta.

Nyt pitäisi siis skarpata. Vilkaistaampa kaikki meikkivoiteet nopeasti.


Shiseidon meikkivoide taitaa olla kaikkein kallein näistä. Meikkivoide on aika ohutta, mutta asettuu kasvoille kauniisti ja saa ihosta tasaisen, samettisen ja plussaa tässä on myös spf 20.


Physicians Formulan Butter Believe it on aavistuksen liian tumma mulle, mutta kun tätä sekoittaa vaaleampaan meikkivoiteeseen niin tämä sopii käytettäväksi talvellakin. Muuten olen käyttänyt tätä enemmäkseen kesäisin.


Lumenen Beauty Seerumi on ihanan ohut ja kevyen hehkun antava. Ehdottomasti yksi mun lemppari tämän ohuen koostumuksen vuoksi.


Oriflaen Giordani Gold on tosi ihana, koostumus on pigmenttinen mutta silti aika kevyt.


byRailin Pro Glow meikkivoide on myös todella kevyt ja se on ehdottomasti mun suosikki näistä kaikista. Tämä ei mene huokosiin ja antaa kauniin kevyen, mutta peittävän lopputuloksen.


Oriflamen Giordani Gold on toinen merkin meikkivoide, mutta tämä jää vähän ikävästi huokosiin ja siksi kai tämä on jäänyt niin vähälle käytölle.


Uusin meikkivoiteista on tämä Lumenen Natural Glow, joka on myös tosi kiva ohut ja kevyen glown antava meikkivoide. 



On tässä työnsarkaa, jos meinaa jonkun saada joskus loppumaan. Lumenen Beauty seerumi on muistaakseni näistä vanhin, mutta sitä on silti yli puolet jäljellä. 
Tavoite olisi nyt kuitenkin koittaa saada joku näistä loppumaan mutta fakta on se että kevättä kohti mentäessä mulla vähenee meikkivoitten käyttö ja saatan painia saman asian kanssa vielä syksyllä. Mutta yritän silti.

Onko sulla meikkejä, jotka eivät meinaa kulua ei sitten millään? Entä ootko kokeillut jotakin näistä meikkivoiteista?

Maikku

8 kommenttia:

  1. Kiva kirjoitus. Lumenen Glown voisi hankkia juuri kesäksi hyvin ja saisi samalla hieman rusketusta myös :) Shiseidoa olisi kiva kokeilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lumenen Glow on ollut aika kiva ja Shiseido myös, mutta mikä näissä meikkivoiteissa on kun ne eivät lopu ikinä :D

      Poista
  2. Shiseidon meikkivoide olisi varmasti ylellisen ihana kokeilla :)

    VastaaPoista
  3. Lumenen hehkua antavaa olen kokeillut, sellainen näyte oli. En yleensä käytä meikkivoiteita, vaikka varmaan pitäisi :)
    Innostun usein ihovoiteista ja niitä on nytkin ainakin 4 pötikkää tuolla odottamassa käyttäjäänsä!
    Ihanaa viikkoa sinulle Maikku <3

    VastaaPoista
  4. Näistä mikään ei ole tuttu, mutta Shiseido erityisesti kiinnostaa. Oon jonkun kevyen meikkivoiteen Shiseidolta joskus käyttänyt! Mullakin on kuusi meikkivoidetta tällä hetkellä avattuna ja siinä on ainakin puolet liikaa.. Samoin hamstraan kerralla käyttöön ihan liian monta peiteainetta, jotta saisin niitä järkevässä ajassa joskus loppumaan :D Tää oli tosi kiva postaus<3

    VastaaPoista
  5. Oli kiva tutustua sun meikkivoiteisiin:) Mullakin nuo molemmat Lumenet ja tykkään kummastakin paljon<3 Jotain Shiseidon meikkivoidetta haluaisin jossain kohdin testailla. Mäkin tykkään vaihdella meikkivoiteita esimerkiksi vuodenaikojen tai fiiliksen mukaan. Lisäksi meikkivoiteet yksi suosikkituotekategoriani, joten täältäkin löytyy useita;)

    VastaaPoista
  6. On, Jane Iredalen puristepohja. Vaikka se on ainoa meikkipohja jota oon käyttänyt kohta kaksi vuotta,, niin se ei vaan lopu. 😅 Mä olen jättänyt täysin muut meikkipohjat pois. Pari kertaa oon tainnut Misshan BB Creamia pistää tässä välissä.

    VastaaPoista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥