perjantai 14. huhtikuuta 2023

Huhtikuun kosmetiikkasuosikit

Kevät saapui kertaheitolla ja ihonhoitokin on pikkuruisen muuttunut sillä otin käyttöön aurinkosuojalliset tuotteet. Mulla on jostain syystä ollut nenänpielessä (ja leuassa, siitä se jo hävisi) kummallista, kuin ihottumaa ja otin siksi käyttöön hellän puhdistustuotteen Atopikilta.

Se pääsisikin heti kosmetiikkasuosikiksi, joten mennään vilkaisemaan tuotetta tarkemmin ja muitakin suosikkeja.


Atopik on mulle ennestään tuntematon, tai olen toki paljon nähnyt ja kuullut siitä mutten itse kokeillut. Tämä pumppupullossa oleva puhdistusvoide on todella ihanaa, sillä iho puhdistuu hyvin ja toistaiseksi ihottuma ei ole pahentunut ja uskon että tällä hellävaraisella putsarilla saattaa olla osuutta asiaan.

Tulen pian kertomaan Atopikin tuotteista lisää.


Mä oon käyttänyt pitkään Goshin tehokasta kulmakarvageeliä, mutta sattumalta löysin Essenceltä tämän tehokkaasti kulmakarvat kiinnittävän geelin ja todellakin, karvakaan ei hievahda kun tätä käyttää. Jatkossa käytän vain tätä koska huomattavasti edullisempi kuin Gosh ja tehoa on jopa mun ärsyttävän itsepäisille kulmakarvoille.



Ja sitten toinen tuote, jonka ansiosta uskon että ihottuma on pysynyt aisoissa, on tämä Laponien balmi. Olen levittänyt tätä runsaan kerroksen iholle, jossa tätä omituista ihottumaa on ja se tuntuu rauhoittavan.



Catrice Cosmetics yllättää taas, nimittäin löysin tämän superihanan, kirkastavan peitevoiteen silmänalusille ja oon ihan rakastunut. Tämä häivyttää tummuutta ja kirkastaa ihoa, ihan huipputuote.



Ja edelleen mennään edullisella kosmetiikalla, eli Eccensen raikas huulikuorinta on ollut kiva yllätys. Se sisältää sitruunaöljyä ja huulet jää ihanan pehmeiksi.




Lilylolon poskipuna on löytö omista kätköistäni ja tämä pinkki sävy on täydellinen. Miten olenkin voinut tämän "unohtaa", niin herkkä, kaunis sävy ja sopii täydellisesti kevätmeikkiin.



Itseasiassa olisi ollut useampiakin tuotteita joita nostaa tähän huhtikuulle, mutta mennään nyt näillä sillä jokaiseen olen kovasti tykästynyt. 
Löytyikö suosikeista sulle tuttuja tuotteita? Entä ootko kärsinyt ihottumasta kasvoilla?

-Maikku


8 kommenttia:

  1. Essencet ovat tuttuja tuotteita. Omia huhtikuun suosikkeja ovat Normalin banaanin tuoksuinen hoitoaine ja Essencen kulmaväri.
    Ihanaa viikonloppua sinulle Maikku <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oijoi, kuulostaa ihanalle, mä tykkään kaikesta banaanintuoksuisesta. Aurinkoista sunnuntaita Outi <3

      Poista
  2. Catricen peiteaine kuulostaa mielenkiintoiselta jos tosiaan kirkastaa ilmettä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä vain, ihana löytö joka varmasti jää vakiokäyttöön. Just mietin että pitää varmaan käydä ostamassa toinen jemmaan, kun näistä ei tiedä onko kauankin valikoimissa.

      Poista
  3. Kiva, en tiennyt että essensellä on myös huulikuorintaa ja vielä mukava sitruuna. Pitäisi kyllä käydä useammin katsomassa noita heidän tuotteita!

    VastaaPoista
  4. Lily Lolon poskipuna tuo mieleen muistoja, kun mulla oli noita samoja useampi kappale joskus blogin alkuaikoina<3 Lily Lolon mineraalimeikit on hurjan hyviä! Essencen kulmageeli täytyy pitää mielessä, vaikka suosinkin enemmän värillisiä kulmageelejä :)

    VastaaPoista
  5. "Your blog is a great resource for anyone interested in environmental sustainability and conservation. I appreciate the way you provide insights and strategies for living a more eco-friendly lifestyle, and your writing is always informative and inspiring."
    Active&Fit Direct Promo Code.

    VastaaPoista
  6. I thoroughly enjoyed reading your blog post about your favorite cosmetics for April. It's always great to discover new beauty products and get recommendations. Your insights and reviews are incredibly helpful!
    https://www.frugalishness.com/aritzia-return-policy/

    VastaaPoista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥