tiistai 27. syyskuuta 2022

Syyskuun kosmetiikkasuosikit

Kas kummaa, minä muistin taas ja tässä olisi tarjolla syyskuun kosmetiikkasuosikit. Tosin nämä kuvasin hyvissä ajoin syyskuussa ja nyt jälkeenpäin ajatellen olisin vaihtanut yhden tuotteen mutta mennään nyt näillä ja se yksi paljastuu varmasti lokakuussa.

Tähän valikoitui vähän kaikkea, olen kesätauon jälkeen alkanut meikkaamaan ja uusia meikkejäkin tulee varmasti syksyn mittaan kokeiltua. Mutta mihinkäs syyskuussa ihastuin:


💛Essence irtoripsitupsut

💛GOSH:n laminointigeeli kulmille 

💛Wild&Mild kynsilakka

💛In Love huulipuna

💛Filorga Cosmetics Oxygen-Glow CC-cream



IN LOVE huulipuna sävyssä Luxe creme vanilla on itseasiassa ostettu jo aiemmin Sokokselta mutta vähän vahingossa löysin tämän meikkikätköistä ja ekan kerran laitettua, on jäänyt lähes päivittäiseen käyttöön. Kivasti kosteuttava puna ja tää sävy on niin kiva, vähän metallinhohtoinen nude.



Wild & Mild kynsilakka ja nimenomaan tämä sävy Wicked Love on ihanan kimaltava ja hyvin peittävä sekä kestävä lakka.


Essencen ripsitupsut on löytö Tokmannilta ja nämä oli todella näppärät laittaa, kun yhdessä rivissä on kolme tupsua. Näillä saa kivasti uutta ilmettä meikkiin tai täydennystä omaan ripsiriviin. 



GOSH:n väritön laminointi geeli kulmille on tosi kätevä! Vahva kilpailija Paesen kulmageelille, joka ehti jo tovin olla mun suosikki mutta tämä GOSH.n on helpompi käyttää kun harjasosa samanlainen kuin ripsarissa. Kuivuessaan geeli muuttuu värittömäksi ja kulmien pito on tosi hyvä. Kulmat jää juuri siihen asentoon, mihin ne on harjattu.



Filorga Oxygen Glow CC-voidetta olenkin jo instassa kehunut pariinkin otteeseen, mutta minkäs sille mahtaa kun tämä on niiiiin hyvä. CC-voiteella tulee kaunis, tasainen ja luonnollinen hehku kasvoille. Alimmassa kuvassa tämä voide kasvoilla.




Siinäpä suosikkini, oliko tuttuja tuotteita?

On kyllä kiva löytää uusia suosikkeja, vaikka olenkin jo paljon kaikenlaista kosmetiikka kokeillut ja
voisi luulla ettei enää ihan helposti uusia suosikkeja löydä. Mutta niimpä vain löytyy tai sitten vain olen liian helppo;)

Maikku


12 kommenttia:

  1. Kivat suosikit, tuo huulipuna on jotenkin niin nostalgisen värinen, sopii sulle kyllä tosi kivasti <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiks oo, tulee mieleen joku kasari. Silloinhan oli valkoinen helmiäispunakin muotia, auts.

      Poista
  2. Kaikki tuotteet vaikuttaa kivoilta. Ripsitupsuja pitäis varmaan hankkia, niillä saa tosi hyvin ilmettä aikaan. Huulipunan sävy ei ole ehkä minun sävy, mutta sinulle sopii hyvin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ripsitupsut on tosi käteviä ja tuun pian kertomaan ihan supersuper ihanista ripsitupsuista joille nämäkin jää ihan kakkoseksi ;) Tämä huulipunasävy jakaa varmaan mielipiteitä, mutta mä tykkään metallinhohtoisista ruskeista, vaihtelu virkistää :D

      Poista
  3. Ripsitupsuja voisin minäkin testailla, kiitos vinkistä. Minun suosikkini tässä kuussa on ehdottomasti Essencen kulmaväri.
    Ihanaa tiistaita sinulle Maikku <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on tosi näppäriä! Kiva löytö sinullakin, Essenceltä löytyy aina kivoja tuotteita! Mukavaa viikon jatkoa :)

      Poista
  4. Kivoja suosikkeja! Varsinkin toi huulipuna, toi sävy on aivan ihana<3 Oon tällä hetkellä ihastunut kaikkiin nudepuniin, mutta tollasta metallinhohtoista en omista. Täytyykin pitää silmät auki, josko tollasen jostain bongaisin :) Sulle toi ainakin sopii mielettömän hyvin ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Linda ♥ Mä ihastuin tähän punaan heti ja metallinhohto tuo vähän vaihtelua :)

      Poista
  5. kivoja suosikkeja, etenkin wild+mild kynsilakat oli aikanaan ihan mun lemppareita <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle merkki taas on ollut vieras mutta taisin tuon Tokmannilta bongata ja sävy oli ihanan herkku niin päätyi ostoskoriin ♥

      Poista
  6. Filorgan CC-voide on huippu. Sopii tähän vuodenaikaan loistavasti

    VastaaPoista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥