maanantai 19. syyskuuta 2022

Maikun maanantaimietteet

Tänään on vähän harmittanut, koska kauan riesana ollut lonkkakipu, joka jo näytti viime viikon lopussa vihdoin hellittävän, tulikin takaisin. Toivottavasti ei jäädäkseen. Huomisen fyssarin jouduin siirtämään sillä aamulla herätessä kurkku tuntui todella karhealta ja niimpä tässä päivän mittaan on pitänyt todeta, että flunssa jonka luulin välttäneeni - saavutti minutkin. Meillä on nimittäin mies ollut vasta pari viikkoa kipeä ja pojista toinen köhii kolmatta viikkoa.Ollaan nyt sitten kipeitä päästä lonkkaan asti, hah.

Mikä kurjinta tuossa lonkkakivussa, on se että kipu tulee yöllä joka tietty vaikuttaa unenlaatuun ja toki sitä kautta seuraavaan päivään. Ei olla käyty hetkeen mökilläkään koska reissu vaatii istumista ja silloin sänky vaihtuu, mutta eipä kai silläkään ole väliä kun tämä riesa otti takapakkia jo kotioloissakin. Aioin kyllä mennä tällä viikolla mökille, mutta saa nähdä kuinka sekin siirtyy tämän flunssan takia.

Vähän jännittää siksikin, että ollaan lähdössä reilu kuukauden päästä Thaimaahan ja edessä pitkät lennot. Kuinka tuon koiven kanssa kestää istua. Mutta tarvittaessa sitä lähdetään, vaikka koipi kainalossa;)

Tänään on tullut juotua varmaan kannullinen teetä ja nyt vaihdoin kaakaoon. Kun kurkkua kutittaa, niin pitää jatkuvasti imeskellä pastilleja tai Strepsilsejä taikka juoda kuumaa.

Oon pitänyt muuten nyt taukoa ripsienpidennyksistä, on ollut itseasiassa kiva meikatakin taas kesän jälkeen ja oon yllättynyt kuinka hyvässä kunnossa mun omat ripset ovatkaan. Tosin, aloin käyttämään heti siinä vaiheessa kun ripset harvenivat sekä X-Lashesin seerumia mutta ripsiin myös Laveran seerumia

Mutta on jännä kuinka nuo pidennykset vaikutti kesällä meikkaamiseen tai meikkaamattomuuteen.

Tosin reissuun otan kyllä ripsipidennykset koska ne on siellä niin helpot. On niin paljon freshimpi olo reissussa kun on "silmät päässä" jo heti aamusta. Kuinka moni voi samaistua? Sitäpaitsi +30 helteessä ei juuri haluakaan meikata joten beautyboxiin en taida pakata kuin aurinkotuotteet, hius ja ihonhoitotuotteet, huulipunaa ja kiiltoa, kulmakynän ja geelin sekä nestemäisen highliterin ja poskipunan.

Mitä te yleensä pakkaatte lomalle mukaan?

Onneksi kesästä ei ole kauaa niin kesävaatteet on vielä kaapissa, vielä en tosin ole miettinyt mitän otan mukaan mutta todennäköisesti monta mekkoa ja biksuja.

Jos kaipaat vahvistusta ripsillesi, niin vahva suositus näille molemmille ja mä suosittelen yhtäaikaista käyttöä jotta teho maksimoituu. X-Lashes seerumia levitetään ripsien tyveen ja Laveran seerumia taas harjataan ripsiin, kuin ripsaria.

Mielenkiinnosta, mitkä must have-tuotteet te pakkaatte aina lomalle? Entä ootteko säilyneet terveinä?

Maikku


5 kommenttia:

 1. Olen kuullut tuota XLashiä kehuttavan, ja se sisältääkin prostaglandiinianalogia, joten se varmastikin toimiikin.

  Oletko kokeillut akupunktiota tuohon kipuun? Mulla oli selkä ihan älyttömän kipeä sen jälkeen kun vuosi sitten selkäytimeen kasvoi kasvain. Olin todella ihan tajuttomalla lääkityksellä, kunnes kesäkuussa aloitin fyssarilla, joka antoi akupuktiota joka käynnillä. Niinpä kipulääkkeet ovat nyt poissa ja kipukin siedettävän rajoissa selän murtumista huolimatta. Suosittelen kokeilemaan. Akupunktuuriyhdistyksen sivuilta löytyy fyssareita, jotka on koulutettu asiaan, niin ei tarvitse maksaa lääkärikäynneistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, se taitaa olla sama aine kuin tehokkaassa Urodassakin.
   En ole vielä ehtinyt tähän lonkkaan kokeilemaan juuri mitään muuta kuin kortisonipiikkia ja kevyttä kävelyä. Oli tosiaan jo hetken parempi, kunnes alkoi taas. Nyt olen muutenkin kipeä, niin en tosiaan pääse edes fysioterapiaan. Täytyy pohtia tuota akupunktiota, jos ei fyssarista muutoin ole apua :)

   Poista
  2. Kipu on kyllä todella kurja seuralainen :(. Toivottavasti helpottaa pian.

   Poista
 2. Minusta tuntuu, että olen kesälomalla sairastumisen jälkeen ollut koko ajan enemmän tai vähemmän sairaana ja nyt tietysti viimeisimpänä korona, josta jäljellä vieläkin yskää. Tsemppiä sinne parantumiseen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sepä se, kun sairastuu niin vastustuskyky laskee niin että on altis sitten kaikelle uudelle eikä ehdi edellisestä kunnolla parantua, kun saa jo seuraavan :/ Mä olin jo eilen varma että tää on korona kakkonen, mutta eipä ole. Yskä on kyllä niin inhottava. Hyvä että sä taidat jo olla parantunut <3

   Poista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥