perjantai 30. syyskuuta 2022

Koruttamo - ajattomia ja tyylikkäitä koruja

Kaupallinen yhteistyö @koruttamo kanssa


Korut kuuluvat niin arkeen kuin juhlaan ja tuovat juhlavaa fiilistä arjenkin keskelle. Mä käytän koruja läpi vuoden, arkenakin ja hopea on mun juttu koruissa, ellei korut sitten ole hassuttelevia, vaikkapa värikkäitä.

Nokialta löytyy kotimainen Koruttamo ja korujen valmistaja, ihana Sanna-Maaria, joka on lähtöisin Rovaniemeltä mutta sittemmin asettunut Nokialle.
Sanna-Maaria viehättää korujen valmistuksessa jatkuva uuden oppiminen ja kehittyminen erilaisia kappaleita valmistaessa. Upeiden korusarjojen lisäksi hän valmistaa mittatilaustyönä toiveittesi mukaan aina kihla-ja vihkisormuksista keskustelua herättäviin statement-koruihin.

Sanna-Maaria viihtyy vapaa-aikana luonnossa, ulkoillen kahden lapsensa ja koiran kanssa. Häntä inspiroi luonnon lisäksi vanhat koristeelliset rakennukset ja erilaiset kauniit asiat aina pitsistä saippuakupliin ja vesipisaroihin.

Koruttamolle tärkeitä arvoja on ympäristöystävällisyys, kestävyys, luotettavuus sekä ilon ja hyvän mielen tuottaminen asiakkaille. Siinä Sanna-Maaria onnistuu täydellisesti, sillä näistä upeuksista ei voi kun tulla hyvälle mielelle.

Sanna-Maarialle näyttävät korut tuovat ripauksen luksusta ja iloa arjen keskellä, kuten varmasti monelle korujen käyttäjillekin. 
Sanna-Maaria haluaakin haastaa asiakkaat käyttämään juhlavampia koruja myös arjessa, etteivät korut unohdu korurasiaan odottamaan juhlia.

Tämän vuoksi Koruttamon missio on tarjota asiakkaille ajattomia ja kestäviä koruja, jotka tuottavat asiakkaalle iloa ja sopivat arkeen ja juhlaan.

Minulla on ollut ilo tutustua Koruttamon  Friija-sarjan  hopeisiin Horizontal- korvakoruihin ja Friija- kaulakoruun. Korut ovat kuin mulle tehty, sillä ne ovat juuri sellaisia joita voisin vaikka toivoa mieheltäni lahjaksi. 

Friija-mallistossa ilmavuus, ajattomuus ja kestävyys on malliston ydin.
Korusarjaa valmistaessa kantavia ajatuksia olivat ilo, rohkeus, vapaus, herkkyys, ajattomuus ja sinnikkyys.

Kaarevissa koruissa tulee hyvin esille Friija korusarjalle tunnusomainen valon ja varjon leikki.

Jokainen Sanna-Maarian loihtima koru juotetaan, kiilloitetaan ja viimeistellään käsityönä.
Korujen alkuperäiset mallit on Sanna-Maaria valmistanut käsityönä ja niistä on teetetty valumallit, joiden pohjalta on valmistettu halutut korut.

Riipus on valmistettu juottamalla yhteen neljä eri valuosaa+riipuslenkit. Korut  taasen koostuvat kahdesta osasta, jotka on juotettu yhteen+korvakorutapista.

Korut on helppo kiinnittää, kaulakorun saa kiinni myös itse ja korun pituus on itselleni täydellinen ja
kaulakoru istuu kauniisti. Korviksissa on napakka lukko ja ne pysyvät turvallisesti korvissa.
Lisäksi korut oli pakattu kauniisiin korulaatikoihin, pieni mutta tärkeä asia<3


Hopeiset korut patinoituvat ajan mittaan ja olenkin jo vuosia sitten ostanut Silver dip hopeanpuhdistus ainetta, johon dippaan hopeakorut aina silloin tällöin ja näin ne palaavat upeaan loistoonsa.
Koruttamon koruilla on valmistajan 2 vuoden takuu.

Friija-sarjassa on myös mm upea Friija Statement sormus, josta jäin haaveilemaan.
Tykkään näiden korujen ulkomuodosta valtavasti. Näissä toteutuu juuri se kaikki mistä aiemmin kerroinkin ja vielä vähän enemmän. Niin kauniita, herkkiä ja keveän ilmavia.

Kiitos Sanna-Maaria, kun sain tehdä Koruttamon kanssa yhteistyötä.

-Maikku
 

4 kommenttia:

 1. Hopeiset korut on niin mun juttu. Aivan ihanat nämä korut, niin kaunis tuo riipus.
  Kaunista viikonloppua sinulle Maikku <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minustakin <3 Mä oon kans aina tykännyt erityisesti hopeasta. Ihanaa sunnuntai iltaa Outi <3

   Poista
 2. Todella kauniita! Tykkään hopeisista koruista ja juuri tuollaisesta muotoilusta, ettei välttämättä esitä mitään. :)

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥