perjantai 16. syyskuuta 2022

Mossan Glow Cocktail puhdistusvaahto

Puhdistan kasvot iltaisin aina kahdella eri puhdistustuotteella, kuten teistä osa taitaa jo tietääkin. Öljyputsarin rinnalla mulla on usein geeli tai vaahto. 

Tällä kertaa oon tutustunut Mossan Glow Cocktail valkoherukan AHA-hedelmähappoa sisältävää puhdistusvaahtoa jota on helppo käyttää ja ihosta jää puhdas & pehmeä.

Koska vaahto sisältää ihoa kevyesti kuorivaa hedelmähappoa, se myös kirkastaa ihoa ja tuloksen huomaa välittömästi.Taikoja putsarissa tekee lakan ja kvittenin vitamiini ja hedelmähapporikkaat uutteet, joilla on ihon sävyä tasoittava vaikutus. Vaahdossa on myös kosteuttavaa aloe veraa, glyserolia ja hyaluronihappoa. 

Vaahdot myös saattavat kuivattaa ihoa koska niissä on ns peseviä tensidejä ja siksi on tärkeää,että niistä löytyy myös reilusti kosteuttavia ainesosia.

Vaahdossa on kevyt hedelmäinen tuoksu, joka on miellyttävä kuten myös koostumus.

Tämä sopii niin normaalille, seka-tai rasvoittuvalle iholle mutta kuivuuteen taipuvaiselle iholle en ehkä vaahtopuhdistajaa suosittele, koska puhdistusvaahto saattaa kuivattaa ihoa lisää.


Käyttö on helppoa. Pulloa kannattaa ravistaa hieman ja sitten vain pumppaus, pari ja vaahto hierotaan kevyesti kasvoille ja huuhdellaan.

Pumppu on kätevä käyttää ja puhdistusvaahtot ovat yleisesti todella riittoisia.

Millaisia puhdistustuotteita sä käytät?
Ootko puhdistusmaidon, geelin, öljyn vaiko vaahdon ystävä?

Maikku

6 kommenttia:

 1. Minulla on sellainen geelimäinen puhdistutuote käytössä. En olekaan hetkeen testannut tuollaista vaahtoa. Mukavaa viikonloppua sinulle Maikku <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin tykkään geelimäisistä putsareista, ehkä vähän enempi kuin vaahdoista. Ihanaa iltaa Outi <3

   Poista
 2. Mossan tuotteet on niin hyviä! Mulla on käytössä vaikka ja mitä, suihkussa mulla on vaahto, sitten muuten on öljyputsari + geeliputsari käytössä useimmin juuri tuplapuhdistuksessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, samaa mieltä! Mullakin on useampia samaan aikaan käytössä mutta oon kyllä koittanut keskittyä käyttämään pääasiassa samoja että saisin purkkeja joskus tyhjäksi :)

   Poista
 3. Tää pitääkin hankkia testiin jossain vaiheessa! Ihonhoitoa löytyy kaapeista muuten aika runsaasti aina odottamassa käyttöönottoa, mutta putsareita vähempi ja Mossan tuotteet on olleet tosi hyviä aina :) Mä suosin kaksoispuhdistusta, eli öljy ja sen jälkeen toinen vesipohjainen putsari, mikä nyt sattuu milloinkin löytymään käytöstä. Kaikki kelpaa koostumuksesta riippumatta, kunhan putsari ei kuivata!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on taattua Mossaa, varmasti tykkäisit. Aika kevyt vaahto mutta puhdistaa hyvin. Aika moni tekee nykyään kaksoispuhdistuksen, enkä ihmettele :)

   Poista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥