maanantai 5. syyskuuta 2022

Maikun maanantai mietteet

Kirjoitan nykyään niin paljon tuotteista ja tuotetestauksista, että kaikki vapaamuotoinen höpinä kauneuden ja kosmetiikan (myös lifestylen) saralta on kokenut inflaation. Siispä päätin aloittaa ihan uuden postaus sarjan, Maikun maanantaimietteet, joka nimensä mukaisesti ilmestyy joka maanantai-ilta lyhyenä tai pidempänä postauksena.

💜💜💜

Kosmetiikka ja kauneus liittyy jollain tapaa jokaiseen päivään, enemmän tai vähemmän mutta kumpikin on myös alati muuttuva riippuen vuodenajoista ja jonkinverran myös viikonpäivistä.

Tänä aamuna mä tavoistani poiketen (juu, maanantaimeikittömyydestä oli ehtinyt jo tulla lähes tapa, joka ei minunlaiselle normaalisti aina meikkaavalle kauneusbloggaajalle sovi lainkaan) meikkasin. Laitoin kuulkaas ihan CC-voiteesta alkaen kaikki, jopa rajaukset silmiin ja koska pidän nyt vähän taukoa ripsipidennyksistä, laitoinkin ripsarin sijaan ripsitupsuja.

Meinasin kokeilla ripsaria, mutta yllätys yllätys mulla ei ollutkaan enää mun lempparia Maybellinen Sky High ripsaria joten päädyin tupsuihin. Ne on muuten aika kivat. Saan tupsut asettumaan paremmin kuin ripsirivin ja koska mulla enää ihan muutama hassu ripsipidennys, yksittäiset irtoripset olis ollut liian haastavat kun niin ois tarvinnut tosi monta per silmä.

Käytän ripsistä yleensä niitä lyhyimpiä tai mediumeja, sillä muut on mulle ihan liian överit. Ostin joku aika sitten Catricen liiman koska en tykkää noiden pakkauksien mukana tulevasta, kun sitä hankala avata ja annostella. Tää Catricen liima on ollut pitävä eikä ärsytä silmiä.

Mietin jo viime viikolla että tilaisin Miiajiin ja Nakulashesin uusia tupsuja, koska ne vaikuttaa tosi hyviltä ja nyt veronpalautusten kunniaksi naputin tilauksen. Mun makuun ne on vähän kalliita, mutta onneksi ripsitupsuja kuten muitakin voi käyttää monta kertaa kunhan niistä pitää hyvää huolta. Toisaalta tässä kohtaa ne myös palvelevat varmasti parhaiten kun ripsiä taas kasvattaa ja haluaa kuitenkin meikata.

Mä oon huomannut että kun on ripsipidennykset, ei silmiä tule juuri meikattua koska ripset pitää pestä hellävaraisesti nimenomaan pidennyksille tarkoitetulla pesuaineella ja meikit taas vaativat tujumpaa putsaria. Toisaalta arkeen ne on niin kivat sellaisenaan etten edes kaipaa meikkiä mutta näin on myös meikkipostaukset jääneet väliin ja se vähän harmittaa. Ei pääse kehittymään meikkaamisessa jos ei meikkaa!

Mutta oottakaas kun saan nuo Nakulashesin tupsukat, sitten lähtee ja onkin jo monta ideaa mielessä.

Täytyy tehdä syys-lokakuun aikana monta meikkiä jemmaan sillä marraskuussa mulla onkin taas pidennykset, koska lähdetään reissuun ja haluan että lomalla on räpsyt kunnossa eikä 30 asteen helteessä edes halua meikata, mutta ihmisen näköisen haluaisin silti olla :D

Arvaisitko muuten alla olevista kuvista että ripsissä pelkkiä tupsuja?



Kuvissa yksittäisiä ripsiä ja näitä tupsuja, sekä tuo Catricen ripsiliima jota oon käyttänyt.

Tästä tulikin ihan ripsiaiheinen höpötys, mutta aiheet tulee vaihtelemaan mutta jollainlailla pysytellään silti kauneuden maailmassa.
Jos sulla on jotain aiheideoita joista haluaisit mun näissä maanantaimietteissä höpöttävän niin laitappa kommenttia. Onko teistä muuten joku jo kokeillut noita Naku Lashesin uusia tupsuja?

Se piti vielä mainita että jatkossa blogi päivittyy 2-3krt viikossa, joka toinen viikko maanantai-iltaisin, keskiviikko-ja perjantai-aamuisin ja joka toinen tiistai ja perjantai-aamuisin 💜

Kiitos, kun kuljet mun matkassa💜

Maikku

 

8 kommenttia:

  1. Hyvin olet saanut nuo tupsut kiinnitettyä! Tuollaisia en ole kokeillut, mutta liimattavia irtoripsiä kyllä ja sellaisia magneettiripsiä.

    Voiko noita tupsukoita käyttää useamman kerran, vai ovatko ne ihan vaan kertakäyttökamaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, nämä on tosi helppo laittaa. Laitan kämmenen ulkosyrjään tipan liimaa ja dippaan ripsitupsun siinä kevyesti. Otan tupsun aina pinsetteihin, joilla myös laitan tupsun ripsien tyveen. Koitan laittaa aina mahdollisimman lähellä omien ripsien tyveä ja kun olen kaikki kiinnittänyt, painan vielä kevyesti pinseteillä kiinnityskohtaa jotta ripset varmasti pysyvät kiinni ja hyvin on pysyneet.
      Näitä voi käyttää vaikka kuinka monta kertaa, niin kauan kun näyttävät käyttökelpoisilta.
      Mulle irtoripsirivi on liikaa, ne on usein liian pitkät tai paksut mutta näillä tupsuilla saa kivan luonnollisen lookin ja niitä voi vaikka vain lisätä yhden ulkonurkkaan, ihan miten haluaa :)

      Poista
  2. Ihanat ripset. Tuollaisilla tupsuilla saisin ehkä minäkin ripsiini volymia. Olen aivan onneton laittamaan noita tekoripsiä, aina pitää lyhentää niitä myös.
    Ihanaa viikkoa sinulle Maikku <3

    VastaaPoista
  3. Kauniit ripset! Itse laitoin tänään ripset siten, että kun avasin uuden ripsipaketin ja nauhat oli pitkät niin pokkana leikkasin keskeltä puoliksi ja liimasin lyhyet ripset keski-ulkonurkka alueelle ja on hyvä lisä tekemään semmosta meikattua lookkia mutta arkisesti :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Toi on hyvä kikka! Mä en itseasiassa ole tuota vielä kokeillutkaan, mutta hyvin voisin :)

      Poista
  4. Ootpa saanut noi tupsut nätisti<3 Mulla ne näyttää aina herkästi tosi sotkuisilta, ei yhtään samalta kuin toi sun lopputulos :D Ihana tämä postausidea muutenkin! Mulla ei ole mitään ehdotuksia postauksiin antaa, mutta innolla odottelen seuraavia osia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä asettui tosi hyvin ja vaikka on jo ties monennetta kertaa silmissä, niin näyttävät edelleen hyväkuntoisilta! Ja ihana kuulla että tykkäät tästä postausideasta, mustakin on kiva että kun muutoin postaukset pitää suunnitella ja ajastaa, niin nämä maanantai mietteet on sitten pelkkää tajunnanvirtaa milloin mistäkin :)

      Poista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥