lauantai 16. huhtikuuta 2022

Goodiebox huhtikuu 2022

Huhtikuun Goodiebox saapui sopivasti pääsiäiseksi ja värimaailma oli pääsiäiseen sopiva - polttavan oranssi, enteileekö se jotain aurinkoon ja kesään sopivaa sisältöä. Ehkei kuitenkaan, sillä huhtikuun teemana on: Tips, Tricks and Trend`s Box eli kaikkea meikittömästä lookista koko meikkiarsenaalin valjastukseen. Hmmm, jännittävää mitä tässä kuussa onkaan luvassa.



MOSHI MOSHI MIND
Dotted hair towel
Ovh 20€

"Kiedo hiuksesi tähän hiuspyyhkeeseen joka on peitetty Moshi Moshi Mindin tunnusomaisilla pilkuilla. Se tekee suihkun jälkeisen turbaanin käärimisestä helppoa, joten sinun ei tarvitse löytää keinoa tasapainotella valtavaa rantapyyhettäsi päässäsi. Vinkki: Pyyhe on myös täydellinen kääräistä hiustesi ympärille sillä välin kun käytät kasvonaamiota. Ei hiuksia tarttumassa poskeen tai otsaan kun relaaaaaaaaaat."

Mulla onkin vastaavanlainen turbaani käytössä ja tykkään siitä kovasti. Taidan viedä tämän mökille, jotta sielläkin
oma turbaani hemmotteluhetkiin tai vaikkapa siihen, kun käytän hiusnaamioita.



GOSH COPENHAGEN 
Brow Lift Lamination
Ovh 13,99€


"Ei väliä mikä kulmaongelma sinulla on, tämä temppu ratkaisee sen. Juttu on harjata karvoja ylöspäin suuntautuvalla liikkeellä. Aloita puhtaista kulmista. Sitten levitä the BROW LIFT Lamination geeliä niin että se peittää kaikki karvat. Käytä harjaa ”laminoidaksesi” kulman ja harjaa ylöspäin. Viimeistele kulman muodon stailaus ja jos haluat, tämä on se vaihe kun voit laittaa väriä kulmaan ja voilà!0,"

Tämä on varmasti kiinnostava tuote, jos kulmakarvat ovat esillä. Mulla ne jää otsatukan taakse piiloon, joten tuskin tulen tätä käyttämään. Voisin kyllä kokeilla, koska mua kiinnostaa tämän toimivuus mutta tiedän jo etukäteen ettei se jöisi käyttöön, niin en viitsi edes avata.



ROSE LA DUNE PARIS
Nail Polish
Ovh 15€

"On aika päivittää manikyyri-tilanteesi uudella sävyllä. Maailmassa on yksinkertaisesti liikaa kauniita värejä - olisi rikos vain tyytyä vanhaan suosikkiin. Olet joko saanut ’Baby Moon’ tai ’Peachy Moon’ värin. Levitä toinen kerros täydellisen peittävyyden saavuttamiseksi. Paras niksimme on laittaa kynnet illalla, jotta heräät virheettömien kynsien kera, valmiina päivään!"

Miksi nämä kauneusboksien kynsilakat ovat lähes poikkeuksetta tälläisiä oranssiin taittavia punaisia tai ihan vaaleita? Mulla on useampikin vastaava, joten tämäkin menee eteenpäin. Harmi. Voisi rohkeammin vaihdella näiden kynsilakkojen sävyjä sillä värivalikoimaa näissä on, joten siitä tuskin kyse.



AUSTRALIAN BODYCARE
Spot Stick 
Ovh7,99€

"Tämä Spot Stick on valmiina tulemaan apuun jos sinulla on finnejä, mustapäitä tai muita kauneusvirheitä. Levitä vain siihen kohtaan johon haluat viilentävän ja rauhoittavan vaikutuksen. Se on 100% luonnollista australialaista teepuuöljyä, ja sitä voi käyttää sekä meikin alla että päällä. Vinkki: tätä pientä sankaria voi myös käyttää rauhoittamaan hyttysenpuremien aiheuttamaa kutinaa ja punoitusta."


Teepuuöljyä olen käyttänyt näppyihin ennenkin ja se on todella tehokasta Nykyään näppyjä tulee harvakseltaan, joten saas nähdä tuleeko tälle käyttöä.


URBAN KIND
Urban Defence Day Cream
Ovh 45€/50ml, boksissa 20ml/23€

"Saasteet, sininen valo ja aurinko - jokapäiväinen elämä voi olla raskasta ihollemme. Urban Kind on luonut tämän päivävoiteen, joka on tehty huoltamaan ihoasi kun elät urbaania elämääsi.
 
Ainesosat Malakiitti ja Kupari PCA antavat voiteelle saasteita vastustavia ominaisuuksia. Tämän lisäksi kaavaamme boostaa kasviperäinen hyaluronihappo, vitamiinit B5, C sekä E, ja feruliinihappo - kaikki tämä tarkoittaa sitä että se pitää ihosi täydellisen kosteutettuna, samanaikaisesti paljastaen sen täyden loiston ja valaisten siätä. "

Brändiltä en ole aiemmin tainnut testata mitään tuotteita, enkä ole varma olenko edes kuullut siitä. Ainesosat kuulostavat hyviltä joten ehkä tämä pääsee jossain vaiheessa käyttöön. Päivävoiteet kuluu mulla todella hitaasti, joten olen vain iloinen ettei boksissa ollut täysikokoista tuotetta,


BIO-OIL NATURAL
Ovh 13,90€/60ml, boksissa 25ml/7,90€

"Tämä öljy Bio-Oililta on tehty täysin luonnollisista ainesosista. Sitä voi käyttää sekä keholle että kasvoille, ja se imeytyy ihoon nopeasti. Yhdessä kasviuutteiden ja vitamiinien kanssa se lisää kosteutta ja ravitsee ihoa. Käytä kaksi kertaa päivässä, raskausarville, arville tai pigmenttimuutoksille. Voidaan myös käyttää vain kosteuttamaan väsynyttä ja kuivaa ihoa tai raskausvatsaa. Se on monikäyttöinen öljy, jossa käytännössä tahtoisimme vain uida!"

Olen Bio-oiliin olen tutustunut jo vuosia sitten ja muistaakseni siitä kirjoittanut ihan blogiinkin,Tehokas tuote, joka sisältää hyviä raaka-aineita. Mutta mulla vartaloöljyjä kuluu tosi vähän, vain lähinnä talvella joten empä tiedä pääseekö tämäkään käyttöön.


Huhtikuun Goodieboksissa oli aika monipuolinen sisältö ja erityisesti tykkään turbaanista. Urban Kindista en vielä osaa sanoa, tykkäänkö - ennenkuin kokeilen. GOSH:n laminontigeeli on itselleni hieman turha  sijaanja Bio-oiliakin tulisi kulumaan käytössäni todella vähän kuten kynsilakkaakin, joten osa näistä jää odottelemaan blogin seuraavaa arvontaa tai menee eteenpäin.

Omalle kohdalle ei nyt osunut erityisiä tuotteita, mutta ehkä joku teistä tykkää kaikista. Sehän näissä yllätysbokseissa on, kun ei voi ennalta tietää miellyttääkö sisältö vaiko ei. Oon vähän miettinyt, josko laittaisin tämänkin kauneusboksin tauolle koska viime aikoina suuri osa tuotteista on jäänyt käyttämättä ja koska muutoinkin käytän aika valikoiden kosmetiikkaa, niin tämä kuukausittain ilmestyvä kauneusboksi ei ehkä ole mulle se paras vaihtoehto. Oon tilannut bokseja jo vuosia, joten ehkäpä tauko olisi paikallaan. Mutta mietin vielä.

Tosiaan, blogissa tulee 500.000 vierailua pian täyteen ja sitten arvotaan jotakin kivaa, kuten kosmetiikkaa💚

Jos haluat hemmotella itseäsi omalla Goodieboxilla, saat tästä linkistä tilaamalla, ekan boksisi puoleen hintaan.Eli maksat 12,50€ normaalin 24,90€ sijaan.

Mistä tuotteista sä tykkäsit eniten ja/tai vähiten?

Mukavaa lankalauantaita,

Maikku


 

7 kommenttia:

  1. Tämä oli kyllä huono boxi :D hiusturbaani oli ainut jonka otan käyttöön. En ymmärrä miksi kynsilakasta pitää laittaa noin ruma sävy, harvalle tuollainen oranssi edes sopii. Kaikenkaikkiaan todella huono boxi, ei hintansa arvoinen! Vihaan tuollaisia pikku purkkeja jotka tekisi mieli heittää roskiin kun ei ne kellekään kelpaa. Laittaisivat edes kunnon kokoisia tuotteita joita voisi antaa eteenpäin. Ei jatku mullakaan tämän tilaaminen, ei ole 24,95 e arvoinen jos 1 tai 2 tuotetta on ihan ok.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyy myöntää, ettei todellakaan ollut parhaimmasta päästä ja vähän harmittaakin kun tuotteista ei ole itselle juurikaan iloa. Mä taas tykkään saada esimerkiksi päivä/yövoiteista pieniä tuotteita koska ne kuluu mulla tosi hitaasti mutta vaikkapa hiustuotteet olis aina kivoja saada täysikokoisena, koska niitä kuluu.

      Katoin just että mulla on Goodiepointseja vielä kahteen boksiin, joten ne saa tulla ja sitten laitan tauolle.

      Poista
  2. Hiuspyyhe kiinnostaisi tästä kokonaisuudesta, samoin Gosh pääsisi ainakin kokeiluun! Toi on kyllä totta, että jostain syystä kauneusbokseista tulee aina ihmeellisen sävyisiä kynsilakkoja :D Kesällä toi voisi olla toki ihan pirtsakka sävy, mutta ei varmasti silloinkaan kaikkien mieleen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hiuspyyhe on kyllä näppärä! Onkohan se niin, että bokseihin laitetaan ne sävyt jotka myy huonoiten, en keksi mitään muuta syytä koska ne on poikkeuksetta punaisia tai oranssiin meneviä sävyjä. Kesällä vois mennäkin, mutta kun noita sävyjä on ennestäänkin...

      Poista
  3. Hiuspyyhe tulisi täällä käyttöön, minulla on yksi ja se on aina hiusten pesun jälkeen käytössä. Lisäksi kiinnosti tuo kulmakarvageeli.
    Mukavaa pääsiäisen aikaa sinulle Maikku <3

    VastaaPoista
  4. Hiuspyyhkeet on kyllä kivoja ja itselleni tuo olisi mukava yllätys, toisen pyyhkeen voisi viedä vaikka mökille :) Tuo oranssinpunainen kynsilakka on just se väri, jota en ikinä ostaisi. Muutkin tuotteet ehkä just vähän tässä menettelee. Goodieboxit ovat suhteessa paljon kalliimpia kuin Bette ikinä oli, ja beteltä tällaisen sisällön voisi vielä siihen hintaan vastaanottaa. 25 eurolla saa jo ihan eri tavarat jenkeistä, jonka kanssa tämä ei ehkä voi kilpailla :)

    VastaaPoista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥