perjantai 1. huhtikuuta 2022

Kaksoispuhdistus Rimita Greenin tuotteilla

Yhteistyössä @rimitagreen

Kotimainen Rimita Green on kotoisin, on kahden sukupolven perheyritys, jonka takana on äiti ja poika. Heille laatu on ollut aina asia, josta ei tingitä, oli kyse sitten palvelusta tai tuotteista. Yrityksen arvot on helppo allekirjoittaa: puhtaus, luonnonmukaisuus ja hyvinvointi 💚

Tuotteiden takana on ajatus: Vain parhaita raaka-aineita, ei mitään ylimääräistä, ja se sopii mulle. Sain tilaisuuden tutustua Rimita Greenin kasvojenpuhdistustuotteisiin joihin tutuinkin ilomielin, sillä olen kuullut tuotteista pelkkää hyvää ja tuotevalikoimasta löytyi tuotteet minulle mieluisaan kaksoispuhdistukseen.


RimitaOats - Kasvojenpuhdistusöljy

Öljypuhdistus on lempilapseni joten kokeilin mielelläni pehmeästi vaahtoavaa RimitaOatsin kasvojenpuhdistusöljyä. Se sopii kaikille ihotyypeille, mutta erityisesti kuivan, jopa atooppiselle ja pintakuivalle iholle. Oma ihoni on ollut koko talven hetkittäin pintakuiva, ja olenkin miettinyt kuinka hurjassa kunnossa se olisi ilman öljy- ja kaksoispuhdistusta.

Tuotteessa on kotimaista tyrniä ja kauraa - Suomen puhtaasta luonnosta.

Kasvojen puhdistusaine on vegaani, täysin luonnollinen ja se sopii tosiaan niin puhdistukseen sellaisenaankin tai kaksoispuhdistuksen ensimmäiseksi vaiheeksi, kuten itse sitä käytän. Putsarilla lähtee iholta niin meikki, aurinkovoide kuin mineraalimeikkikin.

Tykkään emulgoituvista tuotteista, enkä ollut varma emulgoituuko tämä mutta kyllä - veden kanssa putsari emulgoituu kevyesti.

Ensin levitän öljyä kasvoille pyörivin liikkein, sitten lisään vähän vettä (kostutan sormet) ja jatkan ihon puhdistusta pyörivin liikkein ja lopulta huuhtelen pois.

Oikein hyvä, ihoani hellivä tuote, jossa neutraali tuoksu ja loistava puhdistusteho.
Rimita Triple - Puhdistusvaahto


Monet puhdistusvaahdon kuivattavat helposti ihoa, mutta tässä täysin luonnonmukaisessa puhdistusvaahdossa on vain ihoa hoitavia ja vahvistavia ainesosia.

Tyrni, siankärsämö ja piharatamo puhdistavat ihoa kuivattamatta.

Tuote vaahtoaa heti kevyesti painettaessa, mutta ei ravistamisesta ennen käyttöönottoa, ole haittaakaan.
Eli tätä on helppo annostella ja vaahtoa on myös helppo levittää kasvoille.

Olen käyttänyt tätä kaksoispuhdistuksen toisessa vaiheessa ja iho on kyllä puhdistuksen jälkeen pehmeä ja puhdas.
 Rimita Triple - Kasvovesi 100ml


Kasvovesi on sellainen elämäneliksiiri, jota kuluu reippaasti sillä aamuni alkaa ja päättyykin aikalailla sen käyttöön.

Rimita Triple kasvovesi on kosteuttava ja luonnonmukainen. Olen käyttänyt tätä kaksoispuhdistuksen jälkeen, kun pyyhin kasvot vielä kevyesti vanulapulla ja samoin aamuisin ennekuin alan levittämään ihonhoitotuotteita.

Pumppupullosta on helppo annostella ja tuotteen sumu on ihastuttavan tasainen. Muutaman kerran olen ohimennenkin sumutellut tätä ihan muutenkin vain, koska siitä jää kasvoille niin mielettömän raikas tunne.
Rimita Greenin puhdistustuotteet yllättivät positiivisesti, kuten osasinkin odottaa.
Jos huomaat, että vaikkapa somessa hehkutetaan jotakin tuotteita, kannattaa testata tuote itse.
Näin olen itsekin tehnyt ja vasta testaamalla voi todeta, sopivatko tuotteet juuri sinulle.

Rimita Greenin tuotteet ovat iholle hellävaraisia ja tuoksut hyvin neutraaleja, öljypuhdistuksessa ehkä hivenen voimakkaampi kuin suihkeessa ja puhdistusvaahdossa 💚

Rimita Greenistä voit lukea lisää täältä.

Millaisia puhdistustuotteita sä käytät tällä hetkellä?
Onko Rimita Greenin tuotteet tuttuja?

Hyvää aprillipäivää💚

Maikku3 kommenttia:

  1. Minulla on käytössä neutrogenan puhdistusgeeli ja sitten erikseen silmämeikeille vielä poistoaine.
    Ihanaa viikonloppua sinulle Maikku <3

    VastaaPoista
  2. Kuullostaa ihanalta! Mun mielestä molemmat tuotteet kuullostaa hyviltä. Mun mielestä öljyputsarin tulisi kuitenkin aina olla pumppupullossa sen helppokäyttöisyyden vuoksi, onneksi tuossa taitaa olla sentään tommonen pika-painokorkki eikä mikään kierrekorkki :)

    VastaaPoista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥