tiistai 5. huhtikuuta 2022

Sensai Glowing Base primer

Olin kuullut tästä Sensain primeristä pelkkää hyvää ja kun taannoin tehtiin laivareissu, niin tein täsmäiskun taxfreehin, aikomuksena ostaa ainakin tämä tuote ja taxfreestahan se löytyi. Ystäväni jonka kanssa reissussa oltiin, kysyi sattumalta primer suositusta ja koska luotin siihen että tämä olisi hyvä, suosittelin tätä hänellekin ja ostettiin tämä kumpainenkin. Juuri tavattiin ja kysyin onko tykännyt, kuulema oli. Huh, ei mennyt suositukset hukkaan. Ostan harvakseltaan kalliimpaa synteettista kosmetiikkaa mutta sellaisiin tuotteisiin, joita käytän päivittäin - voi joskus satsata jos etukäteen on arveltavissa ettei rahat mene hukkaan.

Sensai Glowing Base SPT10 on valoa heijastava meikinpohjustusvoide eli primer. Se sisältää helmiäispigmenttejä, jotka heijastavat valoa ja saavat ihon hehkumaan ihanasti. Samalla primer korjaa ihon sävyä, kosteuttaa ja saa meikin pysymään pitkään hyvänä.

Olen käyttänyt primeriä myös ilman meikkivoidetta ja tykkään siitä kauniisti luonnollisesta hehkusta, jonka tuote iholleni antaa. Jos kaipaa kevyttä peittävyyttä ja tasoitusta iholle, tätä voi sekoittaa vaikka värivoiteeseen, jos taas hehku tuntuu liialliselta, sitä voi sekoittaa tavalliseen primeriin. Tosin hehku on musta todella luonnollinen, ei lainkaan överi.

Koostumus on silkkisen ohut, hyvin levittyvä ja antaa kauniin luonnollisen lopputuloksen.





Näin keväällä tulee muistaa suojakertoimet ja tässä on SPF10 eli suoja riittää hyvin lyhyeen oleskeluun kevätauringossa. Hintaa tällä Sensain meikinpuhdistusvoiteella on n 50€ eli aika kallis ollakseen 30ml pullo. Jos kaipaa hieman luksusta arkeen, tämä on oikein ihastuttava vaihtoehto. Olen kokeillut monenlaisia ja hintaisia primereita, edullisempia hohdetta antaviakin on ihan markettikosmetiikkassakin mutta onhan tässä Sensain Glowing Basessa ripaus luksusta jopa tuoksussa.

Lisäksi ulkoasu on tyylikäs ja pumppupullo todella kätevä. 
Yhdellä pumppauksella tulee juuri sopivasti <3

Millaisesta primerista sä tykkäät? Käytätkö hohdetta tuovia meikinpohjustajia vai tavallisia mattaisia?

Maikku

 

6 kommenttia:

  1. Tää on ihana varsinkin puuterisen mineraakipohjan alla, koska antaa pohjalle kunnolla heleyttä. ❤️ Tykkään muutenkin heleyttävistä ja kosteuttavista primereistä.

    Ihanaa viikkoa. ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, taidankin kokeilla joku päivä kun mulla uusia mineraalipuuteri testereitä.Mä tykkään myös ja niitä onkin aika kivasti saatavilla.
      Ihanaa viikkoa myös Jonna ❤️

      Poista
  2. Nyt täytyy nolona myöntää, että en käytä ollenkaan primereita :( Mutta jos käyttäisin, niin ehkä sellaista hohtoa antavaa sitten. Sensain tuotteet ovat ihania <3
    Mukavaa viikkoa sinulle Maikku <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmasti pärjää ilmankin :) Sensai on kyllä hyvä brändi, ihanaa viikon jatkoa myös Outi ❤️

      Poista
  3. Joskus en käyttänyt primereita, sitten aloin käyttää kun tuli bokseissa. Nykyisin en kyllä ostaisi erikseen primeriä. En silleen kaipaa sitä meikkiini, kun tykkään myös laittaa vain jonkun runsaamman rasvan pohjalle kosteuttamaan :) Tuote on varmasti hyvä kuten Sensai aina.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkään en oo aina käyttänyt, mutta nyt en vois olla ilman. Saatan usein jättää meikkivoiteen pois, jos primer tasoittaa ihonsävyä riittävästi. Mutta sulla on nuori, kaunis iho joten pärjäät varmasti hyvin ilmankin ❤️

      Poista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥