perjantai 18. helmikuuta 2022

Purodorè- luonnonkosmetiikan luksusbrändi

 Kaupallinen yhteistyö, brändilähettiläisyys ja alennuskoodi  @purodorenaturalskincare kanssa.

Uusi vuosi alkoi ihanilla uutisilla, sillä sain kuulla että olin tullut valituksi uuden kotimaisen luksus luonnonkosmetiikkasarjan alkuvuoden brändilähettilääksi💜 Kerron teille ensin lyhyeksi, mistä kaikki on saanut alkunsa.

Purodorè Natural Skincare on lanseerattu syksyllä 2021 ja kaikki tuotteet on suunniteltu ja valmistettu Suomessa. Lisäksi niillä on Avainlippu tunnus.

Tuotteet sisältävät runsaasti aktiivisia tehoaineita, kuten:

💛Kultaa

💛Ruusuvettä &öljyä

💛Shampanjauutetta

💛Lakkaa

💛Ruusunmarjaa

💛Vanamoa

Purodorellè on vastuullisuus tärkeä arvo ja kaikki käyttämänsä raaka-aineet ovat jäljiteltävissä. Olen käyttänyt sarjan tuotteita nyt alkuvuoden ja esittelen tuotteet ja niissä käytetyt raaka-aineet teille tässä lyhyesti.



REVITALISING DAY & NIGHT CREAM 50ml


Tämä samettisen pehmeä kasvovoide on ihanaa arjen luksusta, sopii niin meikin alle kuin illalla yövoiteeksi. Siinä on paljon erilaisia tehoaineita, jotka hoitavat ihoa.

Yksi mainittava on kastepapu-uute, joka on 100% luonnollinen vaihtoehto A-vitamiinijohdannaiselle retinolille.  Väsynyt ja samea iho hyötyy tästä energisoivasta voiteesta, joka kirkastaa ihoa ja tehostaa solujen uusitumista.

Kasvovoiteesta löytyy myös aminohappoyhdiste, joka stimuloi kollageenin tuotanto mikä ilahduttaa tässä iässä, kun oma ihon kollageenin tuotantoa alkaa vähentyä.

Tietty kasvovoiteessa on myös hippunen antioksidanttista kultaa, hyppysellinen kiinteyttävää aaprottimarunaa joka siloittaa ihoa, ravitsevaa sheavoita ja kosteuttavaa avokadoöljyä ja skvalaania.

Voide on purkissa, joka hyödyntää AIRLESS teknologiaa ja purkki on tiivis, hygieeninen ja tuotteen annostelu on helppoa. Vain kevyt painallus ja tuote on valmiiksi annosteltu.
Vain pieni herneen kokoinen määrä riittää.



GOLD RENEWING SERUM 30ml


Uudistava kasvoseerumi, josta iho saa aineenvaihduntaan boostia, samalla seerumi siloittaa ihoa ja supistaa ihohuokosia.

Mulle seerumi on yksi ihonhoidon kulmakivi, eikä vähiten sen hoitavien ominaisuuksien ja kosteuttavuuden vuoksi. Toki kaikki muutkin tuotteet, jotka tässäkin esitelty, ovat tuikitarpeellisia mutta oman ihoni olen saanut pysymään hyvässä kunnossa suurimmaksi osaksi huolellisen ihonpuhdistuksen ja laadukkaiden kosteuttavien ja hoitavien seerumien ansiosta.

Tässä seerumissa taikoja tekee mm nukleiinihapot, lakan siemenöljy ja patentoitu Collageneer valmiste. Unohtamatta kultaa, ruusuvettä, viinirypäleöljyä, skvalaania ja ruusunmarjaöljyä.

Seerumissa on myös AIRLESS-kansi ja sitä on helppo annostella. Koostumus on vähän erityyppinen kuin monissa muissa käyttämissäni seerumeissa, ehkä aavistuksen paksua vaikkakin juoksevaa.

Tykkään nopeasti imeytyvistä tuotteista, tätä pitää annostella vähän jotta se imeytyy nopeasti. Mulla kun on tapana läträtä seerumin kanssa, joudun aina hetken odottamaan sen imeytymistä.

Jättää napakan, kosteutetun tunteen iholle, josta tykkään.





SMOOTHING SILK TONER 150ml


Silkinpehmeä kasvovesi, joka kosteuttaa ihoa ja sopii niin ihon kosteutukseen kuin puhdistuksen viimeistelyyn. Kasvovesi on valmistettu niin ikään vain parhaista raaka-aineista joten tämäkin sisältää
kultaa, shampanjauutetta, silkkiä, tryffeliä ja ruusua.

Suihkepullosta on helppo annostella suihkuttamalla tuotetta kasvoille ja suihke on ihanan hienojakoinen, levittyy tasaisesti ja juuri sellainen, jota on varmasti kesähelteillä kiva suihkutella ihan vain ihon raikastamiseksi.

Mä olen suihkutellut tätä aamuisin kasvoille, vesipesun jälkeen, ennen seerumia. Tykkään tälläisestä tasaisesti sumusta, joka leviää kasvoille ja antaan kivan raikkaan tunteen.




GOLDEN MILK CLEANSER - KULTAINEN PUHDISTUSMAITO

Ihoa rauhoittava, hellävarainen silkkinen puhdistusmaito jota voi käyttää niin silmämeikin kuin koko kasvojen puhdistukseen. Putsari on hoitava, jättää pehmoisen tunteen iholle, samalla kiinteyttäen sitä.

Puhdistusmaito sisältää paitsi pisaran kultaa, niin ihoa hellivää ruusunmarjaöljyä, kosteuttavaa Capuacu-voita, rauhoittavaa kamomillaa, ruusuvettä-ja öljyä sekä skvalaania, kurkkua, poimulehteä ja ravitsevaa risiiniöljyä, uuh mikä cocktail.

Yhdessä nämä tehoaineet suojaavat, kosteuttavat ja mikä tärkeää, myös hillitsevät ihoa ikääntymisen merkeiltä.

Itse en ole erityisemmin puhdistusmaitojen ystävä, en oikein edes tiedä miksi mutta toki olen tätä käyttänyt kaksoispuhdistuksen toisessa vaiheessa ja puhdistusmaito on juuri sitä kaikkea mitä luvataankin. Sitä on helppo annostella, se levittyy hyvin ja puhdistaa tehokkaasti ja jättää pehmoisen puhtaan tunteen iholle.



CERAMIDE & GOLD FIRMING EYE CREAM 15ml

Silmänympärysvoide, joka siloittaa juonteita ja tuo silmänympärysiholle kiinteytttä ja heleyttä.

Auttaa myös tummiin silmänalusiin ja vähentää turvotusta.
Kosteuttaa ja tuo täyteläisyyttä.

Koostumuksessa on mm. ripaus kultaa ja vanamoa joka sisältää hyaluronihappoa. Sy-voide on todella riittoisaa, sitä riittää nuppineulan pään kokoinen pikkuriikkinen määrä.

Silmänympärysvoide on sellainen, jonka suhteen olen aika valikoiva sillä haluan sen olevan nopeasti imeytyvää ja että sen vaikutukset olisivat pidemmässä käytössä silmin havaittavissa.
Tämä on koostumukseltaan aika kevyt, imeytyy hyvin ja nopeasti.

Mulla on talvisin aika tummat silmänaluset ja haaveilen löytäväni sellaisen sy-voiteen, josta olisi niihin apua. Tämän käyttö siis jatkuu ja aika näyttää, onko tämä sellainen.





Kultaa on lisätty kaikkiin Purodorèn tuotteisiin ja se toimii antioksidanttina, suojaa ihoa ja vähentää punaisuutta, jos siihen taipumusta. Kulta auttaa ihoa kiinteytymään, aktivoi ihon tyvisoluja lisäten elastisuutta, joka taasen vähhentää juonteita, värimuutoksia ja laajentuneita ihohuokosia.

Lakka, tuo suomalaisten soiden kulta sisältää paljon vitamiineja, mineraaleja ja hivenaineita. Se on erittäin ravitseva (C ja E-vitamiinit) ja samalla vahvistaa ja kirkastaa ihoa, sitoen kosteutta.

Kastepapu (Vigna Aconitifolia Swed Extract) on luonnollinen vaihtoehto retinolille. Se hellii väsynyttä ihoa, kirkastaa sameaa ihoa pigmenttimuutoksia häivyttäen ja tehostaa solujen uusiutumista ja kollageenituotantoa.  

Ruusunmarjan siemenöljy hidastaa ihon ikääntymistä, tasapainottaa ja kosteuttaa ihoa. Sisältää linolihappoa ja A-vitamiinin esiastetta.

Vanamo on luonnon omaa hyaluronihappoa, joka vahvistaa, kosteuttaa ja uudistaa ihoa.


Männynkuoriuute edistää ihon kosteutta ja vähentää ihon pigmentaatiota.

Oliivi skvalaani on 100% oliiviöljystä johdettu kasvipohjainen raaka-aine. Se ei ärsytä ihoa, on helposti levittyvä ja antaa iholle samettisen tunteen sitä ravoittamatta..

Cupuacu tuo kaakaon sukulainen on hyvin samankaltainen kuin kaakaovoi. Voi puristetaan Cupuacu-puun hedelmön siemenistä ja se on loistava ihon kosteuttava ja sisältää paljon antioksidantteja. Se imeytyy nopeasti iholle, sitoen kosteutta..

Sheavoi (karitevoi) on myös huikea kosteuttava ja hoitaa ihoa, sillä on myös antibakteerinen ominaisuus ja se hoitaa myös pieniä naarmuja. Siitä löytyy paljon eri vitamiineja, kuten A, E, F ja K-vitskuja.
Avokadoöljy on myös iholle hyvä kosteuttaja, sillä siinä on omega 3 rasvahappoja sekä A, D ja E-vitamiineja.
 
Hydrolysek RNA and Hydrolysed DNA = Nukleiinihapot = Nukleotidit auttavat lisäämään ihon kosteutta, stimuloivat ihosoluja ja lisäävät niiden uudistumista.


Lupinus Albus Seed Extract and Collageneer on patentoitu vaikuttava aine, jota saadaan valkoisen lupiinin siemenistä. 

Ruusuvesi on kautta aikojen ollut yksi suosittu raaka-aine kosmetiikassa. Se rauhoittaa kosteuttaa ja kirkastaa ihoa, samalla tasapainottaen sitä ja siloittaen juonteita.

Aaprottimaruna auttaa ihoa kiinteytymään, se tuo joustavuutta, parantaa ihon sävyä ja häivyttää juonteita.

Arganöljyssä on paljon A ja E.-vitamiineja, rasvahappoja ja antiksidantteja, elikäs se ravitsee ja kosteuttaa ihoa hidastaen ihon ikääntymistä ja on loistava kosteuttaja.

Viinirypäleensiemenöljy on hyvin imeytyvä, kevyt öljy joka myös kosteuttaa ja sisältää reilusti linoleenihappoa ja E-vitamiinia.

 

***

Sarja on kauttaaltaan ihanaa luksusta arkeen ja sain teille lukijoille alennuskoodin jolla pääset halutessasi tilaamaan näitä ihanuuksia itsellesi -30% alennuksella Purodore verkkokaupasta.

Alennuskoodi: MAICCUG30

Alennuskoodi on voimassa 28.2.2022 asti.

Miltä Purodorên tuotteet vaikuttivat? Oletko koskaan käyttänyt kosmetiikkaa jossa jotain näistä huikeista raaka-aineista (kultaa, tryffeliä, ruusuvettä, lakkaa)?

Maikku


 



 


5 kommenttia:

  1. Hyvältä kuulostavat nämä tuotteet. Olen joskus ollut kultakuorinnassa ja jälkeenpäin iho oli ihanan kuulas ja pehmoinen.
    Kaunista sunnuntaita sinulle Maikku <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oijoi, kuulostaapa ihanalle, kultakuorinta <3 Uskon, että iho kiittänyt!

      Poista
  2. Todella kauniin näköisiä purkkeja ja tuotteet vaikuttavat olevan myös todella laadukkaita. Pidän vitamiineista ja kollageenista ainakin omissa tuotteissani ja toivon aina että niiden käyttö pidentäisi ihoni nuoreutta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan varmasti aikaisin aloitettu ihonhoito pitää ihon nuorekkaana :) Mä oon itse ollut vähän myöhäisherääjä sen suhteen, mutta tehdään se mitä vielä tehtävissä on :D

      Poista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥