perjantai 11. helmikuuta 2022

Kosmetiikkabudjetti tammikuu 2022

Minä muistin, nimittäin pitää kirjaa tammikuun kosmetiikkaostoksista vaikka hieman varauksella tähän suhtauduin.

Totesin, että on parasta kuvata kaikki ostokset, niin ne muistaa paremmin. Mutta tuotteiden sisältöön ja testauksiin palailen erillisissä postauksissa, nämä kosmetiikkabudjetti-postaukset keskittyvät siis pelkästään rahaan.


Tammikuun alussa ostin Sokokselta:

Disney naamio 3,30€

Disney kylpyjelly 3,30€

Organic Shop vartalomousse 2,80€

in Love huulipunat 2kpl a`4,90€ yht 9,80€

Yht 19,20€


Tammikuun puolessa välissä piipahdin The Body Shopissa, koska siellä oli joulun kausituotteet -30% alennuksessa ja olin huomannut somesta että joku sarjoista tuoksui päärynältä (jonka tuoksua rakastan) ja mukaan lähti:

Body shopin Kindness & Pearl-sarjan

Käsivoide 4,90€
Suihkusaippua 6,23€
Vartalojugurtti  9,73€

Yhteensä 20,86€


Tokmannilta tarttuu lähes aina jotakin kosmetiikkaa mukaan, kuten nytkin.
Tämä olikin loppu ja hinta jos mahdollista, niin normaaliakin edullisempi eli ostin ja säästin.

Garnierin silmämeikin poistoaine 3,79€Kuivashampoota käytän lähes päivittäin, joten kun edellinen on jo lopuillaan, niin ostin Prismasta ruokaostosten ohessa uuden Batisten kuivashampoon.

Kuivashampoo 4,95€
Lisäksi bongasin kosmetiikkakirppikselta ihan huikeita uusia tuotteita, joista päädyin ostamaan pari suosikkituotetta ja pari heräteostosta.

Kosmetiikkakirppisostokset

By Terry huulikiilto 4€(normaali 12€)
Pixi Glow Tonic 8€ (normaali  12€)
Alamar Spanglish paletti 12€ (normaali n 25€)
ZUII hohdevoide 5€ (normaali 20€)

Nämä kaikki olivat postikuluineen 35,80€

Lisäksi tilaan Goodieboxia 25€/kk mutta en ole maksanut sitä itse kun olen kerryttänyt ns Goodiepointseja, jotka kuittaavat uusia boxeja.

Eli yhteensä tammikuussa kului kosmetiikkaan

Yhteensä 84,60€ 
mikä oli poikkeuksellisen paljon.  
Oikeastaan kaikki isoimmat ostot olivat heräteostoksia, koska oli niin hyviä tarjouksia.
 Kuulostaako tutulle?

Normaalisti mulla kuluu arviolta keskimäärin n 50€, mutta tämä on veikkaus ja katsotaan kuinka oikeaan se osuu.

Helmikuussa ostoksia on todennäkösesti minimaalisesti, mutta aika näyttää tuleeko näitä postauksia kuukausittain vai satunnaisemmin.

Ootko sä laskenut paljonko kulutat kosmetiikkaan kuuakudessa?
Entä mikä on sun kipuraja kosmetiikan kulutuksessa?

Maikku
10 kommenttia:

 1. Kyllä mä listaan ostoksia ylös niin vähän hahmottaa paljonko sitä tuhlailee ;) ehkä tyypillisesti 100 - 200 e, joskus menee kyllä enemmänkin ja joskus vähemmän. Yritän tietysti olla aina ostelematta turhuuksia ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siksi mäkin ajattelin tämän postaus sarjan aloittaa, että saan itse kuvan minkä verran kulutan. Mulla on aika paljon jemmassa kaikenlaista, joten koitan himmailla ostosten kanssa.

   Poista
 2. Pitäisikin testata tota organic shopin vartalomoussea joskus :) Sarjan hiusnaamiot ja suihkussa käytettävä vartalokuorinta ovat olleet ainakin todella ihanat. Tuo TBS päärynäsarja on ollut ihana ja olen rakastanut kyllä sen tuoksua! Mulla ei nyt ole mennyt niin paljon, on aika paljon tuotteita varastossa ja on tullut eri kautta niitä testattavaksi. Mun mielestä jos kerran kuussa tekisi isot ostokset niin voisi käyttää 100€ kerralla. Jos ostaa monta kertaa kuukaudessa vähän menee summa helposti sen yli, olisi siis kivempi ostaa vain halvimpia ja vain tarpeeseen jos ei kerralla irroittele :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin antaa vinkin vartalomoussesta jo nyt, en suosittele. Ei meinaa imeytyä millään, vaan jää ainakin mun iholle pyörimään. Tuun käyttämään ehkä jalkavoitteena. Harmi kun sarjassa on kivoja tuoksuja ja edullisia tuotteita.

   Mulla on kans tuotteita jonoksi asti, testattavana ja muutenkin mutta käyttökosmea tulee ostettua ja joskus jotain muutakin. Satku menee kyllä helposti jos ostaa enemmän kerralla. Oon menossa laivalle pian ja siellä saattaa kyllä mennä se tai ylikin. Mut koitan nyt just ostaa vain tarpeeseen ja edullisesti.

   Poista
 3. Mulla menee kuukaudessa kosmetiikkaan muutamasta kympistä viiteen kymppiin. Nuo Body Shopin päärynätuotteet on täydellisiä.
  Ihanaa viikkistä Maikku <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on varsin kohtuullinen summa :) Nuo TBS:n tuoksuvat voiteet on kyllä ihania <3
   Iloa viikonloppuun Outi <3

   Poista
 4. Aika vähän kulutan rahaa niihin, enemmän rahaa menee lapsen vaatteisiin :D

  ❤️ https://jasukuvaa.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä uskon, ja muistan ajan vielä kun lapset oli pienempiä - kokoajan sai olla ostamassa uutta kun kasvavat. Toki vaatteita voi myös "harrastaa" :)

   Poista
 5. Tällainen olisi mielenkiintoista tehdä kyllä itsekin. En ole koskaan miettinyt, että kuinka paljon rahaa kuluu kuukaudessa kosmetiikkaan. Toki riippuu kuukaudesta ja vuodenajastakin, mutta silti, olisi mielenkiintoista tehdä vastaava postaus itsekin. 😊😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tee ihmeessä, tämä kulujen seuraaminen on ollut mielenkiintoista :)

   Poista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥

Syyskuun kosmetiikkasuosikit

Kas kummaa, minä muistin taas ja tässä olisi tarjolla syyskuun kosmetiikkasuosikit. Tosin nämä kuvasin hyvissä ajoin syyskuussa ja nyt jälke...