perjantai 4. helmikuuta 2022

Bernard Cassierin ihonpuhdistustuotteet

Ihonpuhdistus on mun yksi lempiaiheista, sillä se hetki päivästä kun puhdistan kasvot - on mun omaa aikaa, jolloin keskityn vain itseeni ja omaan hyvinvointiini. Useimmiten se on vain pelkkä puhdistusrutiini, välillä kokonaisvaltaisempi rentoutumishetki kuorintoineen ja naamioineen.

Bernard Cassierèsta kerroinkin teille vasta suklaa-linjan osalta ja nyt on vuorossa sarjan puhdistustuotteet kasvoille.

*Tuotteet saatu blogiin
Täyteläinen puhdistusbalsami 85ml


Puhdistaa iholta meikin ja epäpuhtaudet, jättäen ihon silkinpehmeäksi ja puhtaaksi. Balmi soveltuu myös silmämeikin poistoon, mutta itse käytän silmämeikinpuhdistukseen eri tuotetta ja puhdistan tällä kasvot.

Balsami sisältää:

💛Japanilaista kameliauutetta
💛Reilun Kaupan kautta tuotettua karitevoita
💛Kosteuttavaa macadamiaöljyä


Kuten saatatte jo tietää, balmit on mun yksi rakkaus ja uteliaana tutustuin tähän Bernard Cassierên puhdistusbalmiin/balsamiin. Purkin avatessa balmin koostumus jänskitti, mutta ensi kosketuksesta olin täysin myyty. Pehmeää, kuin toffeeta ja sitä oli helppo levittää kasvoille, pyörivin liikkein.
 Lisäksi, mikä mulle myös tärkeää, balmi emulgoituu veden kanssa. Emulgoituessaan balmi muuttuu maitomaiseksi ja se on helppo huuhdella vedellä pois.

Iho jää todellakin ihanan pehmeäksi ja puhtaaksi.

Puhdistusgeeli 125ml

Soveltuu kaikille ihotyypeille

Sopii päivittäiseen ihonpuhdistukseen, myös kuivuuteen taipuvaiselle iholle. Geeli sisältää puhdistavaa orgaanista saippuajuuriuutetta, pehmentävää orgaanista malvan kukkavettä, rauhoittavaa aloe veraa ja kosteuttavaa glyseriinia.

Koska teen joka ilta kaksoispuhdistuksen, käytän balmien lisäksi myös toista puhdistustuotetta. 
Siksi oli loistavaa päästä myös tutustumaan sarjan puhdistusgeeliin. Normaalistikin valitsen balmin tai öljyputsarin lisäksi puhdistusgeelin, vaahdon tai puhdistusmaidon sijaan.

Geeliä on helppo annostella ja se puhdistaa hellästi mutta tehokkaasti. Sopii täydellisesti balmin rinnalla käytettäväksi.

Tuotetta levitetään kostealle iholle, sy-ihoa välttäen - vaahdotetaan hetken pyörivin liikkein ja lopuksi huuhdellaan.Hellävarainen puhdistusvesi 200ml


Tämä misellivesi poistaa vesiliukoisen kasvoja silmämeikin ilman vesihuuhtelua. Itse en käytä pelkkää misellivettä silmämeikinpuhdistukseen, vaan vasta viimeisenä vaiheena puhdistuksessa.

Sisältää:
💛Japanilaista kameliauutetta
💛Orgaanista aloeveraa
💛Kasvipohjaisia sukralfaatteja

Tuote sopii myös ripsienpidennysten käyttäjille!

Kasvovesi viimeistelee puhdistuksen ja käytän sitä myös aamuisin, pyyhkien miselliveteen kostutetulla vanulapulla kevyesti kasvot ennen seerumin ja muiden ihonhoitotuotteiden laittamista.

Tykkään tämänkaltaisista hennosti tuoksuvista kasvovesistä ja voisin hyvinkin käyttää tätä vaikka jatkuvasti.Aivan loistava kombo näiden kolmen tuotteen osalta ja voisin hyvinkin käyttää näitä tuotteita säännöllisesti. Näitähän on mahdollista hankkia ammattikosmetiikkaa myyvistä kauneushoitoloista, joissa hoitojakin tehdään nimenomaan Bernard Cassierèn tuotteilla.

Jälleenmyyjät löydät tämän linkin takaa.

Oletko jo ennättänyt tutustua sarjaan? Entä kuka tunnustaa tekevänsä myös joka ilta kaksoispuhdistuksen iholleen?

Maikku

2 kommenttia:

  1. Kuullostaa ja näyttää hyviltä! Käytän monia erilaisia puhdistusaineita kasvojen pesuun, mutta nyt on tullut useammin otettua vain öljy+kaksi kertaa misellivettä sen jälkeen eikä ollenkaan geeli/saippuamaisella öljyputsarin pesua :)

    VastaaPoista
  2. En ole tutustunut sarjaan, mutta tämän sarjan tuotteet kyllä kuulostavat hyvältä. Minun pitäisi hankkiakin uusi meikin poistoaine.
    Mukavaa viikonloppua sinulle <3

    VastaaPoista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥

Syyskuun kosmetiikkasuosikit

Kas kummaa, minä muistin taas ja tässä olisi tarjolla syyskuun kosmetiikkasuosikit. Tosin nämä kuvasin hyvissä ajoin syyskuussa ja nyt jälke...