maanantai 28. helmikuuta 2022

Helmikuun Goodiebox

Helmikuun Goodiebox ehti niukinnaukin helmikuulle sillä sain saapumisilmoituksen maanantaina 28.2. Koska vointi sen jo salli, kävin hakemassa paketin mutta hieman ihmetyttää miten boksi jälleen saapui hyvin myöhässä. Ennen se on tullut kuun puolivälin jälkeen,  nyt toista kuukautta vasta kuukauden lopussa. Toivottavasti tämä asia korjaantuu eikä näistä myöhästymisistä tule jatkuvia. Boksista puuttui edelleen kirjallinen esite, mutta mua ei haittaa ollenkaan vaikkei sitä enää tulisikaan ja siirryttäisiin pysyvästi digiesitteeseen.

Boksin ulkoasu on mun makuun vaisu, vaikka saate pyytää huomioimaan aplodeilla itseäsi. Onhan beige ja greige värejä mutta näin kevään kynnyksellä olisin kaivannut boksin ulkoasuun jotain raikasta sävyä. Mutta mennäämpä tutkimaan sisältöä.



GOLD PROFESSIONAL Texturizing Spray Wax Ovh. 26 € , 200 ml / boksissa 75 ml, arvoltaan 17 €.

Haluatko saada hiuksiisi sen upean volyymin? Et tarvitse yleellisiä muotoilusessioita - käytä vain tätä Goldin Texturizing Spray Waxia. Suihkuta sitä tasaisesti kuiviin hiuksiin ja varmista, että suihkutat sitä joka suunnasta. Vinkki: Etene aina pikkuhiljaa, jottet suihkuttele tuotetta liikaa. Sopii täydellisesti hiuksiin, jotka eivät ole juuri pesty ja on samalla ihanteellinen kumppani hiusten uudelleen muotoiluun päivän aikana.

Tekstuuria antavat suihkeet ovat mun mieleen, koska niillä saa hiuksiin kivasti voluumia ja tämä täytyy ehdottomasti kokeilla.


TERRE DE MARSImminence Body Nourishing Milk
Ovh 25€ täysikokoinen

Haluatko tuntea olosi iloisen kermaiseksi pikku-cappuccinoksi? Terre De Mars on tänään baristasi ja tarjoaa sekä maitoa että kahvia tällä vartalomaidolla, joka on täynnä kahviuutetta, aloe veraa ja auringonkukkaöljyä. Hemmottele siis väsynyttä talvi-ihoasi tällä ravitsevalla kahvikupposella.

Kiva saada boksista vartalovoide, sillä sitä mulla kuluu aikalailla. Tälläinen 100ml tuubi ei tosin kauaa kestä ja saisi aina nannaa olla jotta maksaisin tästä 25€. Mutta ehdottomasti testaan.



KNDRCalm Kind Mist
Ovh 29,55€

KNDR:n upea tiimi on tämän edistyksellisen, alkoholittoman ja erittäin kosteuttavan suihkeen luomisen takana. Käytä tuotetta joko meikin alla tai rutiinisi viimeisenä silauksena - pidä uusi BFF laukussasi, jotta voit virkistää meikkiäsi ja kosteuttaa kasvojasi päivän aikana. Koostumus on rikastettu ikääntymistä estävällä huikealla ainesosalla, Purslanella ja kosteutuksen lähteellä, Hyaluronihapolla.

En avannut mistiä vielä koska saattaa olla ettei se jää omaan käyttöön. Mistit kuluu mulla hitaasti, sillä käytän niitä pääasiassa vain meikin freshaamiseen ja jos niissä on tuoksua, jäävät käyttämättä.


SKØN SKIN CARE
Repair Microbiome - Night Creme Ovh 65,75€
Täysikokoinen

Levitä tätä yövoidetta juuri ennen nukkumaanmenoa, sulje silmäsi ja ala unelmoimaan silkkisen pehmeästä ihosta. Lupaamme, että herätessäsi on unesi tullut toteen. Oliiviuute antaa sinulle joustavan ihon ja voiteen kaksoissuojatoiminto sekä lisää että säilyttää kosteuden. Piste i:n päälle on Fensebiometm-peptidi, joka vahvistaa ihosi luonnollista mikrobiomia. Jos et puhu sujuvaa biologiaa, se tarkoittaa, että luonnossa esiintyvät bakteerit, jotka pitävät ihosi kosteana, tehostuvat. Kuulostaa taivaallisilta unilta meidän korvaan.

Kiinnostava brändi ja tuotekin, tosin yövoiteita käytän yleensä vain talviaikaan koska ne ovat paksumpia ja vain pintakuiva talvi iho tykkää niistä. Nyt kaksi eri yövoidetta käytössä, joten saattaa olla että tämä menee jemmaan tai eteenpäin.


TEEEZ TRENDY COSMETICS
Crave Lipgloss Ovh 21€

Tämän huulikiillon nimi voisi hyvinkin olla "Bad Habit", mutta siinä ei ole tippaakaan mitään huonoa. Se on erittäin kosteuttava vegaaninen huulikiilto, johon on lisätty auringonkukkaöljyä, Camelinaöljyä ja rosmariiniuutetta. Ja näiden voimin se jättää huulesi kiiltäviksi ja mehukkaiksi!

Kiva saada huulikiilto boksista ja kivassa kimaltavassa ruskean sävyssä. Ulkoisesti huulikiilto ei ole mun makuun erityisen kiehtova, enkä maksaisi siitä koskaan noin paljoa mutta kiva tutustua taas uuteen merkkiin.





 
Tuotteet olivat kivoja ja mielenkiintoisia, itselleni tuntemattomia brändejä mistä tykkään juurikin näissä yllätysbokseissa, muttei silti ollut ihan mun boksi. Eniten tykkäsin Goldin Texturizing Spray Waxista ja Terre De Marsin vartalovoiteesta mutta aina vähän tylsää jos tuotteet lähtevät eteenpäin kuten nyt mistille ainakin käy. Vaikkei boksista varsinaisesti puuttunut mitään, niin silti jäin jotakin kaipaamaan. 

Uusi kuukausi on kuitenkin aina uusi mahdollisuus <3

Jos haluat omaan elämääsi hieman kauneusyllätyksiä, voit tilata ekan Goodieboksin puoleen hintaan tästä linkistä ja maksat vain -50% 24,95€.

Valoa ja iloa 💛

Maikku

 

2 kommenttia:

  1. Jotenkin mikään boksissa ei nyt innostanut :( Mä käytän itse hiuslakkaa rakenteen tekoon, enkä erikseen ostaisi mitään muuta purkkia sitä varten, mutta tuo olisi se tuote joka tulisi varmasti käytettyä helposti :) Ja kyllähän kaikki vartalovoiteet tulee käytettyä. Ehkä jätti hieman toivomisen varaan.

    VastaaPoista
  2. Ihan mielenkiintoisen oloinen boxi. En minäkään tiennyt näitä tuotemerkkejä entuudestaan.
    Mukavaa tiistaita sulle Maikku <3

    VastaaPoista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥