lauantai 5. joulukuuta 2020

BYBI -Mega Mist

Nyt esittelen teille tuotteen, joka on vilahtanut blogissa aiemminkin ja josta aika ajoin- puhuvat kaikki, nimittäin BYBI:n Mega Mist. 

Tämä on tuote, joka ansaitsee ihan oman postauksen ja kerron teille miksi.

Tutustuin Mega Mistiin ensi kertaa muutama vuosi sitten, kun muistaakseni tilasin sitä Twistbeltä sen jälkeen, kun olin kuullut monessa eri yhteydessä kuinka sitä hehkutetaan. Tuntui, että kaikki tuntevat tuotteen ja käyttävät sitä - paitsi minä.

Erityisesti kauneusbloggaaja Miia on kehunut tuotetta toistuvasti ja uskoakseni hänen kauttaan tuote on saanut Suomessa valtavasti tunnettavuutta ja uusia ihailijoita.

Mega Mist on siis hyaluronihappo kasvosuihke, joka antaa kasvoillesi todellisen megakosteutuksen.Se sisältää paljon hyaluronihappoa, joka on todellinen tehokosteuttaja ja lisää myös ihon kimmoisuutta ja ennalta ehkäisee vanhenemista. Hyaluronihapon lisäksi kasvovesi sisältää ruusua, appelsiininkukkaa, granaattiomenaa ja merilevää.

Kasvovesi sopii tietenkin erityisesti kuivalle iholle, mutta siitä hyötyy muutkin ihotyypit. Oma ajoittain pintakuiva sekaiho tykkää tästä ja löydänkin itsekin suihkimasta Mega Mistiä milloin aamuisin herättelemässä ihoa, päivisin freshaamassa ja iltaisin kosteuttamassa. Se sopii niin meikin alle kuin seerumin, voiteiden tai öljyjen alle, sillä se imeytyy samantien.

Suihke on todella hienojakoinen, mistä tykkään. Kasvot eivät kastu suihkuttaessa, kuten joidenkin kasvovesien kanssa, vaan lähinnä sumuttuu. Toiset tykkää pyyhkiä kasvot suihkeen jälkeen, mutta mä annan kasvoveden imeytyä rauhassa iholle.

Tuoksu on vähän jännä, ehkäpä lähinnä kuvaa voimakas kukkainen ja se on ehkä ainoa asia, joka tässä välillä tökkii sillä niinä aamuina kun on ilmassa migreeniä, en tätä voi käyttää. Tuoksuun tottuminen kestää kyllä jonkinaikaa, sitä ei oikein voi edes verrata mihinkään muuhun. Tuoksu myös takuulla jakaa mielipiteitä.

Tuote on Bybille tyypillisesti kauniissa lasipullossa ja tykkään Bybin ulkoasusta kovasti, joten tämä noudattaa samaa tyylikästä linjaa.



Mega Mist on kyllä hyvin koukuttava kasvovesi, sillä se on enemmän kuin kasvovesi ja jos olet kokeillut, ymmärrät miksi. Hinta tuotteella on korkeahko, reilu 30€ ja omani ostan aina jostakin hyvästä tarjouksesta, kuten taannoin House Of Organicin luonnonkosmetiikkapäiviltä. 
Tuotetta myy sen lisäksi ainakin Ruohonjuuri ja Twistbe.

Aiempia BYBI-postauksia löytyy täältä ja täältä.

Mun toinen suihkutettava kasvovesi suosikki on Evolven AHA-hedelmähappoja sisältävä kasvovesi, eikä hullumpi ole sekään ja on noin kympin verran edullisempi kuin Mega Mist. 
Tosin nämä ovat vähän erityylisiä kosteuttavia mutta tuoksuherkille suosittelen kokeilemaan ennemmin Evolvea kasvovettä.


Oletko sä kokeillut BYBI Mega Mistiä? Mikä tai millainen on sun lemppari kasvovesi?

Maikku

6 kommenttia:

  1. En ole kosmetiikasta juurikaan kiinnostunut, mutta kun en ymmärtänyt yhtään, että mitä otsikko mahtaisi tarkoittaa, niin piti lukea juttu :D :D :D Eli voit olla aivan varma, että en ole kokeillut BYBI Mega Mistiä. Meinasin melkein sanoa, että en ole tämänkaltaisista tuotteista ikinä kuullutkaan, kunnes tajusin, että minullahan on tuonkaltainen käytössä. Sellainen pikkupullo Vichyltä, käytän sitä pitkillä lennoilla, lennon jälkeen kasvojeni iho on niin kuiva että kiristää. Suihkuttele vichyä muutaman kerran lennon aikana ja sitten vielä joku tosi kosteuttava voide lopuksi päälle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana oot ♥ :D Joskus sitä oppii itsestäänkin uutta, kiva kun luit postauksen loppuun ja tosiaan kasvovedet ovat aivan ihania kosteuttajia ja ihon raikastajia!

      Poista
  2. Ihanan kuuloinen tuote. Itselläni käytössä nyt Makethemaken Green apple antioxidant mist.
    Kaunista viikonloppua Maikku <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oihk en ole tuosta kuullutkaan. Täytyykin tutustua :) Ihanaa iltaa Outi ♥

      Poista
  3. Hyvää & rauhallista itsenäisyyspäivää!💙

    http://jasukuvaa.blogspot.com/

    VastaaPoista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥